lepalaisdeversailles
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 221
- Πόντοι
- 21
Κόλαση η Εμμανουέλα. Πότε ξεκινάει μάγε?
Αγκαλιτσες και φιλακια... στης σοφιας τα σεξυ πατουσακια.Μωρά μού αύριο διαθέσιμη από της 18:00 ! Καιρός για αγκαλίτσες! Φιλάκια
Συνήθως μέχρι τις 3:00 έχουν κλειστεί τα ραντεβού της και κάνει συνήθως τρία με τέσσερα ραντεβούΠάντα είχα αυτήν απορία γιατί βγάζετε την Ariana διαθέσιμη εφόσον ποτέ δεν είναι...
Απλά το αναφέρω ντέφι να γίνεται ....
Δεν παίζει το βίντεό σου Σοφία..Μωρά μού αύριο διαθέσιμη από της 18:00 ! Καιρός για αγκαλίτσες! Φιλάκια
Γράψε εδώ φίλε μου πως πέρασες για ενημέρωσηΠάρτε Εμμανουέλα μάγκες και θα με θυμηθείτε … δυστυχώς δε έχει ανοίξει καρτέλα κριτικών ακόμα για να γράψω
Φίλε ήμουν ο πρώτος της πελάτης γενικά .Γράψε εδώ φίλε μου πως πέρασες για ενημέρωση
Αριάνα Γκαμπριέλα Βανέσα Ελίζα Σοφία Εμμανουέλα Αναστασία Δέσποινα Άννα Ισιδώρα@magicgirls.tv Ποιες ειναι διαθεσιμες σημερα?
Τα δικά μου ραντεβού για σήμερα είναι κλεισμένα αγόρια, θα δουλεύω και αύριο για όποιον βλέπει το όνομα μου εδώ και δεν βρίσκει ραντεβού! ΦιλιάΑριάνα Γκαμπριέλα Βανέσα Ελίζα Σοφία Εμμανουέλα Αναστασία Δέσποινα Άννα Ισιδώρα
Τα δικά μου ραντεβού για σήμερα είναι κλεισμένα αγόρια, θα δουλεύω και αύριο για όποιον βλέπει το όνομα μου εδώ και δεν βρίσκει ραντεβού! Φιλιά
Τι γλύψιμο πού θέλει η Κωλάρα σου!Μωρά μού αύριο διαθέσιμη από της 18:00 ! Καιρός για αγκαλίτσες! Φιλάκια
Εγώ σε ευχαριστώ για χτες με έκανες να μη μπορώ να πάρω τα πόδια μου σήμερα όλη μέρα ……Τα δικά μου ραντεβού για σήμερα είναι κλεισμένα αγόρια, θα δουλεύω και αύριο για όποιον βλέπει το όνομα μου εδώ και δεν βρίσκει ραντεβού! Φιλιά