nothorny
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 11.001
- Πόντοι
- 5.784
Αχχχ έχω εγώ αλλά δεν έχω χρονοοο.. τουλάχιστον 4 συναντήσεις..Για Λολίτα δεν έχει γραφτεί τίποτα, κάνω λάθος;
Αχχχ έχω εγώ αλλά δεν έχω χρονοοο.. τουλάχιστον 4 συναντήσεις..Για Λολίτα δεν έχει γραφτεί τίποτα, κάνω λάθος;
Αχχχ έχω εγώ αλλά δεν έχω χρονοοο.. τουλάχιστον 4 συναντήσεις..
Ποιες κοπελες δουλευουν μεχρι αργα?μετα τις 12?επισης θα ηθελα αν καποιος εχει πληροφοριες για... ελιζα,λολιτα,εβελινα,ισιδωρα..μου αρεσουν εμφανησιακα και δεν εχουν καθολου η ελαχιστες κριτικες..αναμενω pm
Καλησπέρα η ομάδα σήμερα αποτελείται από Βανέσα Ελίζα Βίβιαν Άννα Ράνια Βίκυ Φραντζέσκα Λολίτα Δέσποινα Εβελίνα Ηλέκτρα Σταυρούλα Αλεξία Ισιδώρα
Διαθέσιμη μωράκια 22:00-02:00
Αναφέρεις 4 κοπέλες που έχουν κριτικές, αλλά έχουν λίγες κριτικές και δεν σου αρέσει γιατί θες περισσότερες πληροφορίες. Εσύ όμως δεν έχεις γράψει ούτε μία κριτική. Πήγαινε, συνάντησε, μοιράσου πληροφορία και μετά ζήτα.Ποιες κοπελες δουλευουν μεχρι αργα?μετα τις 12?επισης θα ηθελα αν καποιος εχει πληροφοριες για... ελιζα,λολιτα,εβελινα,ισιδωρα..μου αρεσουν εμφανησιακα και δεν εχουν καθολου η ελαχιστες κριτικες..αναμενω pm
20διαβασε τους ορους του διαγωνισμου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
διαβασε τους ορους του διαγωνισμου
Εχεις pmΔιαθέσιμη μωράκια 22:00-02:00
Εγω που χρωστάω 4 κριτικές Λολίτα, 1 Στέλλα, 1 Φρατζεσκα, 1 Αριανα, και 1 Σταυρούλα, δεν μπορώ να πάρω μέρος ε??Καλησπέρα. Όποιο μέλος έχει 2 κριτικές με το γραφείο μας μέχρι και τώρα, έχει δικαίωμα να διαλέξει ένα νούμερο από το 1 ως το 20 ο νικητής που θα πετύχει τον αριθμό του Τζόκερ την Πέμπτη 9-11-23 θα κερδίσει μία ώρα δωρεάν με όποια κοπέλα θέλει ,το δώρο πρέπει να το έχει εξαργυρώσει μέσα σε 20 μέρες . Οσοι δεν έχετε δύο κρητικές μη βάζετε αριθμό. Η κλήρωση θα γίνει και τον επόμενο μήνα, Καλή επιτυχία
Μμμμ!!!Καλησπέρα μωράκια σήμερα διαθέσιμη 21:00-01:00
Χωρίς να θέλω κάποια αντιπαράθεση μαζί σου, εάν το σχόλιο σου αφορούσε εμενα, μου επιτρέπεις να απαντήσω φανταζομαι. Απλώς να σε ενημερώσω ότι το πρώτο μου ραντεβού με κοπέλα από αυτό το γραφείο έγινε 24/05/23 και μέχρι σήμερα μετράω 8 ραντεβού.. Ανύπαρκτος πουθενάς με 8 ραντεβου σε 5μιση μηνες, μονο απο αυτο το γραφειο, φανταζομαι δεν με λες.. απλως έχω απογοητευτεί τρομερά από πολλές κριτικές γιατί άλλα πράγματα γράφουν πολλοί και αλλά αντικρίζω και αποφάσισα να μην γράψω άλλες κριτικές... το κίνητρο, από την άλλη, που δίνει το γραφείο, δεν είναι κακο παντως... δεν ξέρω πόσα χρήματα βγάζεις, δεν με ενδιαφέρει κιολας, αλλά δεν θα με χάλαγε ένα free fuck.. Με το συμπάθειο που λένε κ στο χωριό μου!σκάσανε οι ανύπαρκτοι πουθεναδες και ξεθαψανε-γραψανε κριτικές προ μηνών-χρονων, για να μπουν κλήρωση, ώστε να γαμησουν τσάμπα...
όχι παίχτη δεν πήγαινε για σένα, αλλά γενικώς.Χωρίς να θέλω κάποια αντιπαράθεση μαζί σου, εάν το σχόλιο σου αφορούσε εμενα, μου επιτρέπεις να απαντήσω φανταζομαι. Απλώς να σε ενημερώσω ότι το πρώτο μου ραντεβού με κοπέλα από αυτό το γραφείο έγινε 24/05/23 και μέχρι σήμερα μετράω 8 ραντεβού.. Ανύπαρκτος πουθενάς με 8 ραντεβου σε 5μιση μηνες, μονο απο αυτο το γραφειο, φανταζομαι δεν με λες.. απλως έχω απογοητευτεί τρομερά από πολλές κριτικές γιατί άλλα πράγματα γράφουν πολλοί και αλλά αντικρίζω και αποφάσισα να μην γράψω άλλες κριτικές... το κίνητρο, από την άλλη, που δίνει το γραφείο, δεν είναι κακο παντως... δεν ξέρω πόσα χρήματα βγάζεις, δεν με ενδιαφέρει κιολας, αλλά δεν θα με χάλαγε ένα free fuck.. Με το συμπάθειο που λένε κ στο χωριό μου!