Διαγραμμένο μέλος 235635
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2023
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
ΩραιοςΣήμερα είναι διαθέσιμες : Σταυρούλα. Αριάνα. Ελίζα. Βανέσα. Εβελίνα. Ισιδώρα. Λολίτα. Βίβιαν
ΩραιοςΣήμερα είναι διαθέσιμες : Σταυρούλα. Αριάνα. Ελίζα. Βανέσα. Εβελίνα. Ισιδώρα. Λολίτα. Βίβιαν
Καύλα σε κάθε πόζα!
Καλησπέρα μωράκιΚαλησπέρα αγορια…. Επεστρεψααα
Διαθεσινη σήμερα
Αυτό που ξεκινήσατε να κάνετε είναι πολύ βολικό.Σήμερα είναι διαθέσιμες : Σταυρούλα. Αριάνα. Ελίζα. Βανέσα. Εβελίνα. Ισιδώρα. Λολίτα. Βίβιαν
μωρο βαλε στο προγραμμα και κανα μεσημεριανο ραντεβου να σε χαρουμε και εμεις!!!!Μαζί από 7
Ναι σωστάΑυτό που ξεκινήσατε να κάνετε είναι πολύ βολικό.
Να αναφέρετε καθημερινά ποιες κοπέλες δουλεύουν και αν γίνεται ακόμη καλύτερα και τις ώρες εργασίας της κάθε μίας.
Θα γλιτώσει χρόνο και σε εσάς να απαντάτε σε μηνύματα ξεχωριστά, και σε εμάς.
υπάρχουν ονόματαΑ ρε @Sandra Magic ποιος θα το έλεγε ότι θα έκανες διεθνή καριέρα! Μπράβο, ειλικρινά! Καύλα είσαι! Είμαι από τους τυχερούς που σε γεύτηκα.
Εγώ πιστεύω οτι οι έξυπνοι άνθρωποι πάντα φτάνουν ψηλά. Η συγκεκριμένη κοπέλα μπορεί να μην την γνώρισα απο κοντά, αλλά απο τον τρόπο που την έβλεπα να απαντάει εδώ αλλά και στα σοσιαλ της και να αυτοτρολλάρεται πολλές φορές, καταλαβαίνα οτι ειναι πανέξυπνη , πέρα απο πανέμορφη και με όνειρα και μπράβο της που τα πραγματοποίησε. Οι άνθρωποι γενικά πρέπει να εξελισσόμαστε και να μην μένουμε στάσιμοι..Α ρε @Sandra Magic ποιος θα το έλεγε ότι θα έκανες διεθνή καριέρα! Μπράβο, ειλικρινά! Καύλα είσαι! Είμαι από τους τυχερούς που σε γεύτηκα.