magicgirls.tv
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2019
- Like
- 48.678
Την περιμένουμε...Μακάρι να την δούμε σύντομαNo @Γιολάντα Magic No Party Μάγε...μια ενημέρωση επι του θέματος θα έκανε καλό
Την περιμένουμε...Μακάρι να την δούμε σύντομα
παχυνεsΚαλησπέρα μωρακια Διαθεσιμη σημερα
φιλε με σεβασμο στο λεω κ εκτιμηση, φταιs που την πληρωσεs, δρομοοοοοο στα τσακιδια, μαζι τα δουλεψατε ? το εχω κανει μου εχει τυχει και μενα και ζηταγανε συγγνωμη μεχρι να μου στειλουν αλλη με μιση ωρα δωρεανΑυτά γίνονται όταν νομίζουν πως η φρεσκάδα της νεότητας και η ομορφιά αρκουν για αυτή την εργασία ......μαύρο σε κάθε πατσαβούρα που δεν σέβεται τα χρηματα του πελάτη
Τρώω πολύ πουτσαπαχυνεs
συγχαρητηρια πολυ εξυπνη απαντηση πωs με πετσοκοψεs ετσι πωs ? κι αμα θεs για να μαθαινειs να σου πω αρχεs δεκ. 90 τι μου χε πει μια παλια ταναπου στην Ομονοια για να μαθαινειsΤρώω πολύ πουτσα
Γιαυτο
Μπα δεν νομίζω. Εκείνη πρέπει να την έχουν πάρει ήδη στο predatorΗ Ηλεκτρα του μαγου,ειναι η ιδια Ηλεκτρα που ηταν εδω μεσα και ελεγε οτι θα ερθει να μας βρει απο κοντα να μας δειρει αφου μας βρει απ'την IP μας? Το εχει ρωτησει κ αλλος,απαντηση δε πηρε ποτε.
Θα σε παρακαλέσω σε αυτό το νήμα να Μίκας και να φέρεσαι με σεβασμό…συγχαρητηρια πολυ εξυπνη απαντηση πωs με πετσοκοψεs ετσι πωs ? κι αμα θεs για να μαθαινειs να σου πω αρχεs δεκ. 90 τι μου χε πει μια παλια ταναπου στην Ομονοια για να μαθαινειs
Και το φαγητο σου το τρως και τα λεφτα σου στο καζινο με τον "οδηγο" σοτΤρώω πολύ πουτσα
Γιαυτο
Μάλλον με μπερδεύεις με άλλη..καζίνο έχω πάει δυο φορές στην ζωή μου κ αυτό για χαβαλέ..Άλλωστε είναι γνωστό ότι παίρνω καινούργιο αυτοκίνητο απ την δουλειά μου όποτε δεν σε πληροφόρησαν σωστάΚαι το φαγητο σου το τρως και τα λεφτα σου στο καζινο με τον "οδηγο" σοτ