Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 12.847
- Πόντοι
- 4.496
Η αριανα δεν αφηνει σταγονα να πεσει χαμω.Ποια τα πίνει όλα και δεν αφήνει σταγόνα;;;
Η αριανα δεν αφηνει σταγονα να πεσει χαμω.Ποια τα πίνει όλα και δεν αφήνει σταγόνα;;;
Αν ισχύει αυτο από μένα δεν θα δουν ούτε ένα Cent .
η κοπέλα εξηγησε τους λογους γιατι το εκανε αυτο, μη κατηγορεις το γραφειο και τις κοπέλες αλλα τους παπαρες που δεν πανε στα ραντεβού και τις στήνουν. Παρεπιμπτόντως μη ξεχασεις να γραψεις μια κριτική με όποια και να πας ωστε να βοηθηθούν και άλλοι!!Εγώ δίνω τα λεφτά μου σε γυναίκες που μου αρέσουν. Θα κάνω μια προσπάθεια για την Στέλλα η οποία αν δεν ευοδωθεί χαίρετε... Ούτε ένα cent και κανένας επηρεασμός από στημένα προφίλ με περίεργα ονόματα που είναι για κουτούς. Δεν χειραγωγούμαστε από κανέναν... Άσε που όλες αυτές οι μετριότατες μπορεί καν να μην γράφουν οι ίδιες στο thread και να γράφουν άλλοι...
Ειναι σα βιντεο γκειμ.για να φτασεις στον αρχηγο πρεπει να περασεις πιστες.Ρε μαλακες πως σας γλενταει έτσι ο μάγος
Για να πάρεις Αριάνα πρέπει να πάρεις όλο το φακλανογραφειο
Ανέβασε καμία φωτό με Βίβιαν,η κοπέλα φαίνεται πολυ δυνατηΑπ ότι ενημερώθηκα σήμερα από αύριο θα είναι διαθέσιμη κ η Βίβιαν όποτε από αύριο θα είμαστε διαθέσιμες και οι 2
Η Αναστασία είναι πολύ δυνατή στον αγώναΚαμία γνώμη για Βίβιαν ,εβελινα ή Αναστασία ;
Ναι θα ανεβάσουμε από αύριο που θα το δω το κορίτσι μΑνέβασε καμία φωτό με Βίβιαν,η κοπέλα φαίνεται πολυ δυνατη
Λάθος . Με τον παρά μου γ…αω κλπ κλπ κλπΕιναι σα βιντεο γκειμ.για να φτασεις στον αρχηγο πρεπει να περασεις πιστες.
Τι παίζουμε ρε φίλε super mario?Ειναι σα βιντεο γκειμ.για να φτασεις στον αρχηγο πρεπει να περασεις πιστες.
Δες καμία σελίδα πιο πριν, δεν είναι κόπος. Θα το είχες δει ήδηΠ είναι η Γιολάντα ρε παιδιά
Και λίγο πιο πίσω με την δήλωση της ΣοφίαςΔες καμία σελίδα πιο πριν, δεν είναι κόπος. Θα το είχες δει ήδη
Εγώ πάντως που παρακολουθώ όλες τις σελίδες σαφή απάντηση τι έγινε η Γιολάντα δεν έχω δει… αν κάποιος ξέρει ας στείλει σε pmΔες καμία σελίδα πιο πριν, δεν είναι κόπος. Θα το είχες δει ήδη
Duo μόνον για υγιείς. Ούτε για συνάχι δεν σε παίρνει να έχεις.DUO Αριάνα - ΦραντσέσκαDUO Αριάνα - Φραντσέσκα
Αν σου πω ότι θα της κλάσεις τ' αρχίδια, θα με παρεξηγήσεις;ανασκαφη μες την κωλοτρυπιδαρα σου θα κανω πουτανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φιλαράκι κάνεις μεγάλο λάθος. Έχω βρεθεί με την Αριάνα παρά πολές φορές και πότε το γραφείο δεν μου άφησε υπόνοιες γι αυτό που λες. Ο Μάγος είναι κιμπάρης!Ρε μαλακες πως σας γλενταει έτσι ο μάγος
Για να πάρεις Αριάνα πρέπει να πάρεις όλο το φακλανογραφειο
αν και δεν πολυκαταλαβα το υφος και το πνευμα σου,στην αναρτηση σου,θα πω μονο το αν τραβας καποια ζορη εσυ.ζοριζεσαι με κατι?δεν θα μπω τωρα σε αντιπαραθεση με την μαλακια που τυχον σε δερνει.Αν σου πω ότι θα της κλάσεις τ' αρχίδια, θα με παρεξηγήσεις;