th0dor1s
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.534
- Πόντοι
- 1.191
Καλημέρα. Καλή εβδομάδα. Γιατί δεν στέλνεις ένα μηνυματάκι στον μάγο να σου πει…;Γνωρίζει κάποιος ποια κοπέλα του μάγου εργάζεται τέτοια ώρα ;
Καλημέρα. Καλή εβδομάδα. Γιατί δεν στέλνεις ένα μηνυματάκι στον μάγο να σου πει…;Γνωρίζει κάποιος ποια κοπέλα του μάγου εργάζεται τέτοια ώρα ;
Βανέσα Φραντζέσκα μου είπαν μόνο. Έχετε άποψη ποια να προτιμήσω ;Καλημέρα. Καλή εβδομάδα. Γιατί δεν στέλνεις ένα μηνυματάκι στον μάγο να σου πει…;
Oλα τα καλά κάποτε τελειώνουν δυστυχώς.. Τουλάχιστον απο αυτές που λες, έχουμε ακομα Αριάνα ,εντος του μήνα λογικά και Γιολάντα,έχει προστεθεί απο περυσι και η Αλεξία με πολύ καλές κριτικές, οπότε το προσπαθούμε..Πέρυσι τέτοια εποχή στο γραφείο δεν ήξερες ποια κοπέλα να διαλέξεις..Taylor Sandra Γιολάντα Αριανα…Ωραίες μέρες
Αν και χάνουμε μερικές καλές είναι πολύ καλό που ανανεώνετε το ροστερ. Εγώ από το υπάρχον ρόστερ έχω πάρει μόνο αριανα αλλά πιστευω ότι αργά η γρήγορα θα έρθουν και άλλες καλές όσο οι προηγούμενεςOλα τα καλά κάποτε τελειώνουν δυστυχώς.. Τουλάχιστον απο αυτές που λες, έχουμε ακομα Αριάνα ,εντος του μήνα λογικά και Γιολάντα,έχει προστεθεί απο περυσι και η Αλεξία με πολύ καλές κριτικές, οπότε το προσπαθούμε..
Αλεξια και θα παθεις !!!Αν και χάνουμε μερικές καλές είναι πολύ καλό που ανανεώνετε το ροστερ. Εγώ από το υπάρχον ρόστερ έχω πάρει μόνο αριανα αλλά πιστευω ότι αργά η γρήγορα θα έρθουν και άλλες καλές όσο οι προηγούμενες
Για πρώτη δοκιμή δεν ξέρω να σας πω αλλά εγώ που έχω δοκιμάσει την μαγειρική του τα σπάει..
Η Άριανα τα εχει μαζί μου αλλά μη το πεις πουθενά....Η Αριάνα είναι ψηλή και γυμναστηριακή..
Ποια να τα βάλει μαζί της?
Ρίχνει μάπες αν χρειαστεί
Γεια σου σοφιαΗ Άριανα τα εχει μαζί μου αλλά μη το πεις πουθενά....
Μόνο αν μου το ζητήσεις γονατιστη φορώντας γυαλάκιαΗ Άριανα τα εχει μαζί μου αλλά μη το πεις πουθενά....
Τα γυαλιά τα θες ηλίου η μυοπια??Μόνο αν μου το ζητήσεις γονατιστη φορώντας γυαλάκια
Αρκεί να μην του βάλεις εσύ τα γυαλιά...Τα γυαλιά τα θες ηλίου η μυοπια??
Εσύ τρως τα καλύτερα μωρά σε άντρες γυναίκες..άσε μην μιλήσω.. χαχαχαχα!! είμαι εκτός Αθηνών καιρό άντε να έρθω έχουμε μια παρτίδα σκάκι να παίξουμε..Η Άριανα τα εχει μαζί μου αλλά μη το πεις πουθενά....
Αγάπη μου εσύ! Φιλιά πολλά ❤❤❤❤Εσύ τρως τα καλύτερα μωρά σε άντρες γυναίκες..άσε μην μιλήσω.. χαχαχαχα!! είμαι εκτός Αθηνών καιρό άντε να έρθω έχουμε μια παρτίδα σκάκι να παίξουμε..
Κούκλες και οι δύο τελειο διπλόΗ Άριανα τα εχει μαζί μου αλλά μη το πεις πουθενά....