Βανέσα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Like
- 9.453
Δεν εξαρτάται απ το Μάγο εξαρτάται απ την ίδιαΤι θα γίνει ρε μάγε; θα ξεκινήσει η Βίβιαν μόνη της; γιατί μας βλέπω να πληρώνουμε τη Βανέσα να μας παίρνει μάτι
Δεν εξαρτάται απ το Μάγο εξαρτάται απ την ίδιαΤι θα γίνει ρε μάγε; θα ξεκινήσει η Βίβιαν μόνη της; γιατί μας βλέπω να πληρώνουμε τη Βανέσα να μας παίρνει μάτι
Ναι από αυτές είναι το μικρό που θα κάθεται να βλέπει. Έτσι... ξεροσφύρι.Τι θα γίνει ρε μάγε; θα ξεκινήσει η Βίβιαν μόνη της; γιατί μας βλέπω να πληρώνουμε τη Βανέσα να μας παίρνει μάτι
Αυτες πανε δυο δυο σα τις χιωτισες.Τι θα γίνει ρε μάγε; θα ξεκινήσει η Βίβιαν μόνη της; γιατί μας βλέπω να πληρώνουμε τη Βανέσα να μας παίρνει μάτι
Τι καλό μάρκετινγκ σας έχω παίξει πάντως με την Βίβιαν χαχαχαχαΑυτες πανε δυο δυο σα τις χιωτισες.
Και γαμιουνται μαζι ετσι?
Έχω κ ένα βιντεάκι το Σάββατο που βγήκαμε για ποτό που δίνουμε στο κλαμπ γλωσοφιλο αλλά δεν το ανεβάζω για ευνόητους λόγους αν κ θα ήθελα πολύΑυτες πανε δυο δυο σα τις χιωτισες.
Και γαμιουνται μαζι ετσι?
Βαλτο να σας καμαρ σουμε καυλακιαΤι καλό μάρκετινγκ σας έχω παίξει πάντως με την Βίβιαν χαχαχαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχω κ ένα βιντεάκι το Σάββατο που βγήκαμε για ποτό που δίνουμε στο κλαμπ γλωσοφιλο αλλά δεν το ανεβάζω για ευνόητους λόγους αν κ θα ήθελα πολύ
Παρακαλώ να γίνει αναφορά στο συγκεκριμένο προφίλ κ να στοχοποιηθεί ότι μεταφέρει προσωπικές πληροφορίες των κοριτσιώνΚαταλαβατε τωρα γιατι τα νηματα πανε καταδιαολου.
Ειτε απο τους απο εδω ή τους απο εκει.
Κατεβηκε ολη η κουβενταΠαρακαλώ να γίνει αναφορά στο συγκεκριμένο προφίλ κ να στοχοποιηθεί ότι μεταφέρει προσωπικές πληροφορίες των κοριτσιών
Το είδα αλλά παρόλα αυτά το έκανε..Δεν αρκεί μόνο ότι σβήστηκεΚατεβηκε ολη η κουβεντα
Δες pmΚατεβηκε ολη η κουβεντα
Δεν προλαβα λογαριασμο,
Οποιος θυματε να στειλει!
Ασε την τωρα εγινε μαλακια χοντρη πριν λιγοΒανέσα ανέβασε τίποτα να γίνει χαμός!!!!
Είσαι με τα καλά σου?Παρακαλώ να γίνει αναφορά στο συγκεκριμένο προφίλ κ να στοχοποιηθεί ότι μεταφέρει προσωπικές πληροφορίες των κοριτσιών
Έχεις καταλάβει ότι δεν ανεβάζουμε εδώ προσωπικές πληροφορίες η θες να στο πω σε άλλη γλώσσα;;Είσαι με τα καλά σου?
Ζητάς να στοχοποιηθεί ένα μέλος με ιστορία και προσφορά στο σάιτ?
Από που κι ως που είναι προσωπική πληροφορία ένα βίντεο με 28.000 view στο Youtube?
Πάτα φρένο γιατί έχεις πάρει πολύ φόρα!Έχεις καταλάβει ότι δεν ανεβάζουμε εδώ προσωπικές πληροφορίες η θες να στο πω σε άλλη γλώσσα;;
Άντε στον αγύριστο βραδιάτικοΠάτα φρένο γιατί έχεις πάρει πολύ φόρα!
Βίντεο στο Youtube με 28.000 views δεν είναι προσωπική πληροφορία.
Σου κάνω αναφορά για συκοφαντία.
Αδερφε εσυ που εχεις ιστορια στο bou,δεν ξερεις οτι προσωπα και πληροφοριες για τον οποιονδηποτε,Είσαι με τα καλά σου?
Ζητάς να στοχοποιηθεί ένα μέλος με ιστορία και προσφορά στο σάιτ?
Από που κι ως που είναι προσωπική πληροφορία ένα βίντεο με 28.000 views στο Youtube?
Ήθελα να ήξερα αμα πάει καμία κοπέλα κ τοίχο κολλήσει σε όλη του τη γειτονιά ότι αυτός παίρνει κοπέλες από γραφεία ενώ έχει παιδιά κ οικογένεια θα του άρεσε;; Δεν νομίζω να το κάνει όμως το κάνει κ άνεταΑδερφε εσυ που εχεις ιστορια στο bou,δεν ξερεις οτι προσωπα και πληροφοριες για τον οποιονδηποτε,
ειτε ειναι κοπελα ειτε μελος δεν ανεβαζουμε.
Εσυ γιατι δεν βαζεις το προσωπο σου και εχεις ενα αβαταρ;
Ασχολουμαι με το BOU απο τη δημιουργια του.Ήθελα να ήξερα αμα πάει καμία κοπέλα κ τοίχο κολλήσει σε όλη του τη γειτονιά ότι αυτός παίρνει κοπέλες από γραφεία ενώ έχει παιδιά κ οικογένεια θα του άρεσε;; Δεν νομίζω να το κάνει όμως το κάνει κ άνετα
Αυτό να μ πειςΑσχολουμαι με το BOU απο τη δημιουργια του.
Εχω διαγραψει 5 λογαριασμους απο κατι τετοιους και απο καποιες!
Αποφασισα οτι δεν ξαναχαλιεμαι,θα τα χωνω και θα καυλαντιζω εδω.
Αλλα και να διαγραφει ο λογαριασμος του πιστευεις οτι δεν θα κανει αλλο και θα το ξανακανει;
Υπομονοι ολοι!!!!
Το καλο και το τυχερο ειναι οτι καποιος administrator ηταν σβελτος και δεν προχωρησε αυτο.Αυτό να μ πεις