CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.356
- Πόντοι
- 3.786
Ο κύριος που πισωκωλάρει το κορίτσι ποιος είναι ; Ο Κατζολίν από τα μαλακτικά ;
Ο κύριος που πισωκωλάρει το κορίτσι ποιος είναι ; Ο Κατζολίν από τα μαλακτικά ;
κατω ειναι το αρgoodακι παντως.Ο κύριος που πισωκωλάρει το κορίτσι ποιος είναι ; Ο Κατζολίν από τα μαλακτικά ;
Το τι εφηβικό όμορφο μουνακι έχει περάσει απ' τον μάγο μέχρι πριν 2 χρόνια δεν περιγράφεταιΠωω ρε φίλε δούλευε αυτή στον μάγο και εμείς κοιμόμασταν όρθιοι και πληρωναμαι ξενοδοχείο μαγε ξαναφέρτην και βαλτην όσο όσο
Αρκετό καιρό τώραΝαι και δυστυχώς έχει σταματήσει
Το τι εφηβικό όμορφο μουνακι έχει περάσει απ' τον μάγο μέχρι πριν 2 χρόνια δεν περιγράφεται
Όλα καυλοραπανα 18-20 ετών
Δυστυχώς τα έσπασαν με τον μάγο, τις χάσαμε και γεμίσαμε γεροντοφακλανες κυτταριτιδοκωλες που ζητάνε 150ρια
Βλέπω έχεις πρόβλημα με κάποιες κοπέλες σπυ γραφείου… Να σε ρωτήσω όμως κάτι;;; Βλέπω συχνά αυτούς τους χαρακτηρισμούς … Μήπως σε ανάγκασε κανείς να κλείσεις αυτά τα κορίτσια ραντεβού;;Το τι εφηβικό όμορφο μουνακι έχει περάσει απ' τον μάγο μέχρι πριν 2 χρόνια δεν περιγράφεται
Δυστυχώς τα έσπασαν με τον μάγο, τις χάσαμε και γεμίσαμε γεροντοφακλανες κυτταριτιδοκωλες που ζητάνε 150ρια
Πες του να πάει αλλού...εδω Μας αρέσουν και η πουτσες και το φαγητό...Βλέπω έχεις πρόβλημα με κάποιες κοπέλες σπυ γραφείου… Να σε ρωτήσω όμως κάτι;;; Βλέπω συχνά αυτούς τους χαρακτηρισμούς … Μήπως σε ανάγκασε κανείς να κλείσεις αυτά τα κορίτσια ραντεβού;;
Η θεωρείς ότι όλος ο αντρικος πλύθησμος γουστάρει μοντέλα σώματα;; Είναι αρκετά άτομα που γουστάρουν τις γεροντοφακλανες και τις κυτταριδοκολες…Εσυ που κολλάς .. Κλείσε οποία σαρεσει…
Γίνεσαι προσβλητικός και κομπλεξικός συνάμαΤο τι εφηβικό όμορφο μουνακι έχει περάσει απ' τον μάγο μέχρι πριν 2 χρόνια δεν περιγράφεται
Πότε επιστρέφεις Γιολάντα;.
Γίνεσαι προσβλητικός και κομπλεξικός συνάμα
Δεν σε αναγκάζει κανείς να πάρεις αλλά ούτε και να κρίνεις εφόσον δεν έχεις δοκιμάσει..
Έχεις ακούσει αυτό πουλάνε η γριά η κότα έχει το ζουμί;;; Αλλα και στην κυτταριδοκολα μπορεί να χαθεί μια ολόκληρη πουτσα μέσα εκείΚαι μια που το έφερε η συζήτηση αν είχατε μπροστά σας μια γεροντοφακλάνα και μια κυτταριτιδοκώλα ποιά θα διαλέγατε εσείς και για ποιόν λόγο ?
Όχι ότι υπάρχουν βέβαια αλλά έτσι για την συζήτηση.
Κάτσε γιατί σήμερα εγώ δεν έφαγα πουτσα είχα ρεπό… Όποτε πάω να φάω κάτι άλλο… οι πουτσες από αυτιο μεζεμενεςΠες του να πάει αλλού...εδω Μας αρέσουν και η πουτσες και το φαγητό...
Έχεις ακούσει αυτό πουλάνε η γριά η κότα έχει το ζουμί;;; Αλλα και στην κυτταριδοκολα μπορεί να χαθεί μια ολόκληρη πουτσα μέσα εκεί
θεααααααααΠες του να πάει αλλού...εδω Μας αρέσουν και η πουτσες και το φαγητό...
Βυζια θα τα πάρουμε... θα πνίξουμε πουλιά...Κάτσε γιατί σήμερα εγώ δεν έφαγα πουτσα είχα ρεπό… Όποτε πάω να φάω κάτι άλλο… οι πουτσες από αυτιο μεζεμενες
Έχεις ακούσει αυτό πουλάνε η γριά η κότα έχει το ζουμί;;; Αλλα και στην κυτταριδοκολα μπορεί να χαθεί μια ολόκληρη πουτσα μέσα εκεί
Μουνι να έχουν κ problem solved… και τΈχεις ακούσει αυτό πουλάνε η γριά η κότα έχει το ζουμί;;; Αλλα και στην κυτταριδοκολα μπορεί να χαθεί μια ολόκληρη πουτσα μέσα εκεί
Θέλω να πνίξεις το πουλί μου @Sofia_MagicΒυζια θα τα πάρουμε... θα πνίξουμε πουλιά...
Με μεγάλη μού χαρά...Θέλω να πνίξεις το πουλί μου @Sofia_Magic
Σόφη έχουμε βρεθεί στο παρελθόν και μου έχεις μείνει αξέχαστη..Την άλλη βδομάδα θέλω duo Γιολάντα.. ΚανονίστεΒυζια θα τα πάρουμε... θα πνίξουμε πουλιά...
Η Σοφία η θα μείνει αξέχαστη η δεν θες να την δεις με τα μάτια σου...και τα δύο με φτιάχνουν..Σόφη έχουμε βρεθεί στο παρελθόν και μου έχεις μείνει αξέχαστη..Την άλλη βδομάδα θέλω duo Γιολάντα.. Κανονίστε
Συνήθως μένεις αξέχαστη…Η Σοφία η θα μείνει αξέχαστη η δεν θες να την δεις με τα μάτια σου...και τα δύο με φτιάχνουν..