Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 12.466
- Πόντοι
- 2.256
Και λιγο ζεν!!Γιαυτο είσαι φιλαράκι μου..
Και λιγο ζεν!!Γιαυτο είσαι φιλαράκι μου..
Και έξαλλος...Και λιγο ζεν!!
Δεν κλάφτηκα γλυκέ μου.... ρεαλιστικά μίλησα από τη σκοπιά της συνοδού!High risk, high return ... αλλιώς χωρίς κλάψα, ταμίας σε super market ή δουλειά αναλόγως σπουδών αν υπάρχουν.
Χρονια πολπα σε ολους τους ερωτευμενους.....με τη σοφιαHappy valentine's day Αγόρια μου.. Σας εύχομαι σήμερα να περάσετε όμορφα Σήμερα διαθέσιμη από της 5 όποιον δώ θα είναι ο Βαλεντίνο μου για σήμερα...φιλιά πολλά...
Α......και τη γιολαντα.ετσι?Χρονια πολπα σε ολους τους ερωτευμενους.....με τη σοφια
Μας φάγανε δεν μας έχουν αφήσει να το χαρούμε σήμερα....Α......και τη γιολαντα.ετσι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιολανατα σου πηρε δωρο κανα αρκουδι η σοφια λογω της ημερας?
Τα λουλουδια στη σοφια...απ τη γιολανταααα...Μας φάγανε δεν μας έχουν αφήσει να το χαρούμε σήμερα....
Της εχω ζητήσει ένα συγκεκριμένο δονητή δεν ξέρω αν μου τον έχει πάρει γιατί γαμιεται στη δουλειά ακόμα ❤
Εγω της πήρα λουλούδια
Τα λουλούδια στα λουλούδια πάνε ❤❤
Αα αυτο θελω να το δω!Μας φάγανε δεν μας έχουν αφήσει να το χαρούμε σήμερα....
Της εχω ζητήσει ένα συγκεκριμένο δονητή δεν ξέρω αν μου τον έχει πάρει γιατί γαμιεται στη δουλειά ακόμα ❤
Εγω της πήρα λουλούδια
Τα λουλούδια στα λουλούδια πάνε ❤❤
Και με βασικά ελληνικά μια χαρά αποκωδικοποιούνται τα γραπτά σας.Δεν κλάφτηκα γλυκέ μου.... ρεαλιστικά μίλησα από τη σκοπιά της συνοδού!
Πουτανα θέλω να συνεχίσω να είμαι.
Και ταμίας εχω υπάρξει και γαμιομουνα ασύστολα, αλώς σκέφτηκα να το κάνω και με.λεφτα !
Εάν ενδιαφέρεσαι εχω πολυ καλές συστατικές επιστολές και σε χώνω ταμίας έδινε όλα τα ένσημα δώρα και bonus παρακαλώ...εάν θες στείλε πμ.
Είναι ένας συγκεκριμένος που δεν λέω δημόσια ποιος δονητής είναι διότι χύνω ασύστολα και αν μου το φέρουν σε ραντεβού απλα θα παραμελή⁸σω τον πελάτη μέχρι να τελειώσω και μετά να πέσει σφυροκοπημα@Γιολάντα Magic θε στον πάρει σίγουρα το δονητή η καυλα
Κοιτα μπορεί να παίρνω πιπες αυτό το διάστημα....Και με βασικά ελληνικά μια χαρά αποκωδικοποιούνται τα γραπτά σας.
Ήταν σαφέστατο το σχόλιο μου ως προς το περιεχόμενο του και που επικεντρωνόταν.
Επαγγελματικά στο τι με ενδιαφέρει, είσαστε η τελευταία που θα το συζητούσα, οπότε περιοριστείτε στις υπηρεσίες που προσφέρετε, μην αναλωνόμαστε αδίκως
Αν στη "συνέντευξη" συνεχίσετε τις πίπες μπορεί ... αν δεν τις συμπεριλάβετε ... ούτε στη δευτέρα παρουσίαΚοιτα μπορεί να παίρνω πιπες αυτό το διάστημα....
Αλλα ποτέ μην λες ποτε ....
Μπορεί να σου πάρω καμιά συνέντευξη κάπου....μην αγχώνεσαι όμως εχω καλοκαρδοσυνη και πάνω απολα καλή καρδιά αν αξίζεις θα στη δώσω τη θέση δεν θα δράσω μεροληπτικά ❤❤
Εγω τωρα με αυτό γιατί καυλωσα ?Αν στη "συνέντευξη" συνεχίσετε τις πίπες μπορεί ... αν δεν τις συμπεριλάβετε ... ούτε στη δευτέρα παρουσία
Σου έκανε work alert ... αλλιώς δεν εξηγείταιΕγω τωρα με αυτό γιατί καυλωσα ?
Έχει εξουσία ο λόγος σου γιαυτο ....
Έλα σταματάω καλό σου βράδυ ❤
Κανένα work alert ..... οτι και να γράψω πιο πολύ work και από τη Rihanna θα εχωΣου έκανε work alert ... αλλιώς δεν εξηγείται
Καλό βρα΄δυ
Κανένα work alert ..... οτι και να γράψω πιο πολύ work και από τη Rihanna θα εχω
Εχω συνδυάσει απλώς την κντριγκα το τσακωμο και την εξουσία με την ηδονή
Άσχημο και ωραίο ταυτόχρονα
Δεν αφήνεις ούτε εσύ ούτε εγω να πέσει τιποτα κάτω ....H Rihanna κοιμάται πλέον και εισπράττει, εσύ όπως σωστά λες δουλειά ... δεν είσαστε ακόμα σε συγκρίσιμο επίπεδο.
Στιγμιαία ωραίο και άσχημο με διάρκεια ... δεν μου φαίνεται και πολύ καλοζυγισμένο, εντούτοις όπως σε ευχαριστεί
Πως θα πορευόμουν διαφορετικά χωρίς την αναγνώριση....στο δίνω όμως ....