Καλησπέρα!
Δεν μου λέει κάτι αυτό προσωπικά ούτε το.λαμβανω ως τεκμήριο έχω δει πολλά εδώ μέσα...
Εστω οτι είναι η γνώμη σου και έστω ότι έλαβε χώρα το ραντεβού .
Η κριτική σου , τα λεγόμενα σου έρχονται σε σύγκρουση ! Η κριτικη σου χρήζει επαναπροσδιορισμο ! Ναι μεν λες ότι είναι ρομπότ νευρική αλλα και pse executive ???? Δηλαδή λες για υπηρεσία ότι κατέχει "τίτλο " αλλα βάζεις 5?
Θεωρώ πολυ άδικο το να μην έχεις διάθεση- καυλες και εκ των πραγμάτων όποια και να σου ερχόταν να μην πέρναγες καλά ....
Και δεν φτάνει αυτό να γράφεις κριτική σε καρτέλα κοπέλας που βγάζει το ψωμί της.απο αυτό....
ΥΓ0 Το ξέρω ότι έχω μεροληπτικό λόγο και υπερβολή διότι η Σοφία είναι φίλη μ και έχω συναισθήματα
Παρόλα αυτα επαναλαμβάνω ο τρόπος που περιγράφεις το ραντεβού ΔΕΝ είναι η Σοφία.
Νευρικότητα, ρομποτικό πρόγραμμα ποτέ.
Ένα από τα ταλέντα της ειναι να προσαρμόζεται εξαρχής στις ανάγκες του πελάτη , το λέω γτ αυτή μου έμαθε τη δουλειά και την εχω παρατηρήσει πολλάκις!
Το ενδεχόμενο να ήσουν εσύ νευρικός, να είχες μια κακή μέρα, να μην δρούσε το δικό σου σώμα φυσικά και με ηδονή ( που είναι απολύτως φυσιολογικό ) και απλώς να το προβάλεις στη Σοφία το λαμβάνεις υπόψιν καθόλου:?
Φιλικά
Γιολαντα
Ειναι πολυ απλο..
Το τι ειναι η Σοφια , εσυ , η οποιαδηποτε συναδερφος σου(οχι μονο απο το ματζικ αλλα γενικα ) το ξερουμε παρα πολυ καλα οσοι σας εχουμε (πραγματικα) δει
Μιλωντας για την Σοφια σε φυσιολογικα πλαισια δεν γινεται να την πεις σε καμια περιπτωση , φολα, οτι δεν προσπαθει, βαριεται κλπ .. ειναι απλα αστειο
Θελω να πω οτι απλα να μην σου κατι εντυπωση οτι και να ακουσεις διοτι μπορει να ακουσεις π.χ. να πει καποιος για σενα οτι βαζεις δοντι (και ας εχεις διδακτορικο στην πιπα), η οτι εισαι κομοδινο (και ας εισαι αυτο που λεμε λυσσαρα στο κρεβατι η να το πω ευγενικα δοτικοτατη)
Οποτε υγεια η ζωη συνεχιζεται, μην σου κανει εντυπωση οτι (αφυσικο) και να γραφτει για την Σοφια και την καθε Σοφια