Ilove anal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 719
- Πόντοι
- 361
Να σας γνωρίσω μια μια άμα σας ερωτευτώ όμως θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα..."έχεις και ωραίο κωλο"Θα μας γνωρίσεις
Θα μας ερωτευτείς όλες είμαστε διαθέσιμες
Να σας γνωρίσω μια μια άμα σας ερωτευτώ όμως θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα..."έχεις και ωραίο κωλο"Θα μας γνωρίσεις
Θα μας ερωτευτείς όλες είμαστε διαθέσιμες
Αν μάθω μωρό μου θα σου πω εγω... ωραίο Μουνάκι έχει...Ροζναι γιολαντα μην γελας.μπορεις και συ να γραψεις,αν ξερεις.πρεπει να εχουμε επιλογες απο τον μαγο,γιατι εσενα και τις αλλες δυο μπορει να μην σας πετυχαινουμε την ημερα και ωρα που θελουμε.
Εγώ περνάω να πω μια καλησπέρα στην αγαπημένη μου Σοφία και αποχωρώΔεν είναι...Γιατί αν έχω κακή μέρα δεν δουλεύω...
Καλά έκανες, να περάσεις πιο συχνά! Φιλιά πολλά και να περάσεις όμορφα σήμεραΕγώ περνάω να πω μια καλησπέρα στην αγαπημένη μου Σοφία και αποχωρώ
Καποιος ειπε για κλωνους εδω μεσα . Ο since91 γραφτηκε εχτες , με 1 μηνυμα εχει 5 κριτικες. Εγω οταν γραφτηκα , έλεγε ή δεν έλεγε οτι αν δεν συμπληρωσετε 5 μηνυματα δε μπορειτε να κανετε κριτικη . Καλα ασε τα αμετρητα λαικ και τους πόντους μεσα σε μια μερα...Κορίτσια ήμαρτον. Μην με κατηγορείτε επειδή έγραψα τη γνώμη μου.
Όταν την παρω θα ενημερώσω πάντα σας ενημερώνω για τις καινούργιες κατιδιαν ❤ναι γιολαντα μην γελας.μπορεις και συ να γραψεις,αν ξερεις.πρεπει να εχουμε επιλογες απο τον μαγο,γιατι εσενα και τις αλλες δυο μπορει να μην σας πετυχαινουμε την ημερα και ωρα που θελουμε.
Που το ξέρεις εσύ μωρή με κερατώνεις ?Αν μάθω μωρό μου θα σου πω εγω... ωραίο Μουνάκι έχει...Ροζ
Εδώ μέσα πρέπει να εξηγώ και το θαυμαστικό!Και βρε Γιολαντα σταματα κ συ με το ψωμι λες και βγαζετε 600 ευρω και 1 κιλο ελιες.
Εσύ δεν περασες καλά? Η κοιμήθηκα στο ραντεβού σου?Και οι αρνητικες κριτικες θα γραφτουν. Χαλαρα λιγο.
Οταν η κριτικη ειναι ολο μελια και 9ρια ολα καλα,αμα βρεθει μια αρνητικη,μεχρι και πορεια θα πρεπει να οργανώσουμε στο Συνταγμα. Αμα δεν περασε και ενας καλα,δε τρεχει τιποτα.
Μερακλου εισαι!!Happy valentine's day Αγόρια μου.. Σας εύχομαι σήμερα να περάσετε όμορφα Σήμερα διαθέσιμη από της 5 όποιον δώ θα είναι ο Βαλεντίνο μου για σήμερα...φιλιά πολλά...
Η δουλειά τρώει το αφέντη Σοφακι μουΚαι εγω εργασία μωρό μου...θα μας φάει η δουλειά...
Εγώ σήμερα ήθελα Σοφια, @Sofia_Magic έφαγα άκυρο λόγω ραντεβού, προσπαθώ μετά για Γιολάντα @Γιολάντα Magic τρώω άκυρο γιατί σκάει το λάστιχο στο αυτοκίνητο . Μετά πάω να τηλεφωνήσω στο μάγο ξανά για πιο αργά για Σοφια μου πέφτει το τηλέφωνο στον υπόνομο … αν αυτό δεν είναι μήνυμα από τη ζωή ότι μαλακα σήμερα δε γαμας τότε τι;;
Πες όμως τι φήμη…μην πετάς κάτι ίσα ίσα για να αρχίσει το μαδομουνι…Συγγνώμη για την επέμβαση, αλλά να ενημερώσω τους συναγωνιστές.
Έχει ακουστεί μια άσχημη φήμη για τη Μαριλένα, δεν ξέρω τι να πιστέψω πια.
ΥΓ: Αν θέλουν οι mods, ας το διαγράψουν το μήνυμα γιατί ίσως χαλάσει την ομαλή ροή.
Ναι αμε,πολυ καλα μαλιστα. Αλλα αμα υπαρξει και μια αρνητικη κριτικη απο καποιον,δε τρεχει τιποτα.Εσύ δεν περασες καλά? Η κοιμήθηκα στο ραντεβού σου?
Συνηθως χρησιμοποιείται απο μεροκαματιαρηδες που βγαζουν εναν συμβατικο μισθο αυτη η εκφραση,καταλαβα τι θες να πεις παντως.Εδώ μέσα πρέπει να εξηγώ και το θαυμαστικό!
Το " βγάζω το ψωμί μου " είναι μεταφορική εννοια αι χρησιμοποιείται συνήθως για το πως βγάζει έσοδα κάποιος
Και το τονίζω Όχι για το " ποσό " αλλα για την δυσκολία. Διαφορετικά θα το κάνανε όλες ...