super80
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 363
- Πόντοι
- 21
τώρα σε ποιά φάση είσαι? σ αυτή που έχεις κάβλες η που βαριέσαι?Καμία ντροπή ...
Όταν έχω καύλες παραθέτω..όταν όχι βαριέμαι....
τώρα σε ποιά φάση είσαι? σ αυτή που έχεις κάβλες η που βαριέσαι?Καμία ντροπή ...
Όταν έχω καύλες παραθέτω..όταν όχι βαριέμαι....
Θέλω να πιώ από κει μέσα.Ω ρε μαγκα ενα πηγάδι. Τιποτα,κατι δικα μου.
Εχω η αλήθεια είναι....τώρα σε ποιά φάση είσαι? σ αυτή που έχεις κάβλες η που βαριέσαι?
@Γιολάντα Magic Να έρθω να τις καλυψω τις καυλες σου;Εχω η αλήθεια είναι....
Αρκετές θα έλεγα....
Κάτσε ρε κούκλα μου... πως τα πετάς έτσι;;; Θα πάθουμε τίποταΕχω η αλήθεια είναι....
Αρκετές θα έλεγα....
Ααχχ εμεις να δεις…Εχω η αλήθεια είναι....
Αρκετές θα έλεγα....
Εδώ μάγκες όλα καλά το ραντεβού δεν έγινε τελικά θα γίνει κάποια άλλη στιγμήO @Ilove anal εξαφανίστηκε η μάλλον τον εξαφάνισε η @ariana.magic χθες
Ήταν διαθέσιμη;γενικά;Εδώ μάγκες όλα καλά το ραντεβού δεν έγινε τελικά θα γίνει κάποια άλλη στιγμή
Ναι ήταν από μεριάς μου το ακύρωσα κάτι έπρεπε να πάω..Ήταν διαθέσιμη;γενικά;
ούτε αυτός, έρχεται για την καθιερωμένη καρπαζα κάθε φορά με άλλο προφίλ.δεν έχω ιδέα...αλλά ευχαριστώ για τις πληροφορίες
Οκ γιατί δεν την βρισκεις εύκολα από ότι έχω δειΝαι ήταν από μεριάς μου το ακύρωσα κάτι έπρεπε να πάω..
Το ξέρω ήμουν λίγο άτυχος εχθές αλλά δεν πειράζει κάποια άλλη φοράΟκ γιατί δεν την βρισκεις εύκολα από ότι έχω δει
Οκ γιατί δεν την βρισκεις εύκολα από ότι έχω δει
Εύχομαι να σε δω την επόμενη μωράκιΤο ξέρω ήμουν λίγο άτυχος εχθές αλλά δεν πειράζει κάποια άλλη φορά
Σίγουρο;Όποιος τη θέλει, τη βρίσκει εύκολα
Και μεις,σαγαπαμε βρε.το κωλαρακι σου,στη καρδια,μας το χουμεΥΓ: ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΗΔΗ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ
sorry δεν ήξερα οτι υπήρχε τέτοιου είδους σχέση με το κύριο και το προφιλ του εδώ εδω δεν προλαβαίνουμε να διαχειριστούμε ένα...έχουν και δεύτερα?ούτε αυτός, έρχεται για την καθιερωμένη καρπαζα κάθε φορά με άλλο προφίλ.
συνηθισμενος... νο μπιγκ ντιλ δηλαδή.
και το αυτός... σχετικό btw.
είτε μας έχεις συναντήσει είτε όχι...γενικά πιστεύω ποιος εδώ μέσα δε θα θελε να σε πάρει σπίτι του...να βγει και να πει ``Να! Αυτή θέλω!" ...βγαλτε την από τη βιτρίνα να τη πάρω μόνιμα σπίτι μου, μαζί μου και να κάνουμε όργια μέρα νύχτα μέχρι να μη μου μείνει ούτε το κόκαλοΥΓ: ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΗΔΗ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ
Νομίζω έχω κάτι για εσένα που θα σου αρέσειΕύχομαι να σε δω την επόμενη μωράκι