Arislol
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2023
- Like
- 377
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα αγαπητέ
σας ζητώ συγνώμη για το πρήξιμο των ορχεων σας !
Δεκτη η συγνωμη σου. Καλη συνεχεια.
Καλησπέρα αγαπητέ
Ακαδημαικό επίπεδο ...!Καλησπέρα αγαπητέ
η αλλιώςνα τραβήξετε μια μαλάκια να ξεπρηστούν !
Ευχαριστώ
Είμαι εκτός αγαπη μου σε σύντομο χρονικό διάστημα επιστρέφω !Που εισαι βρε αγάπη? χάθηκες....
Υπαρχει στο σαιτ.Η Αριάνα σταμάτησε;;;
Κωλοκαιρος....Είμαι έτσι από το πρωί με αυτόν τον καιρό…
Στα τεσσερα στηνοσουνα και πιπωνες αρκουδια.
Να σου θυμισω ειχε παλιοκαιρο τη μερα που σε ξεσκιζα,πως θες εσυ για...........Είμαι έτσι από το πρωί με αυτόν τον καιρό…
Επιστολή επικυρωμένη ή επιστολή με το γνήσιο της υπογραφής εννοείτε?Καλησπέρα αγαπητέ
Μολονότι εχω πολυ καιρό να ανεβάσω ιστορία ( επομένως το επηξες δεν το αντιλαμβάνομαι στην πράξη ) σας ζητώ συγνώμη για το πρήξιμο των ορχεων σας !
Ωστοσο ,Μπορείτε να στείλετε στο @magicgirls.tv επιστολή επικυρωμένη από τα κεπ για να σταματήσω να ανεβάζω ι η αλλιώςνα τραβήξετε μια μαλάκια να ξεπρηστούν !
Ευχαριστώ
Και η πιπα μου ακαδημαϊκού επίπεδου είναιΑκαδημαικό επίπεδο ...!
Επικυρωμένη απλώς διότι διατηρούμε την ανωνυμία μας σαν σωστές συνοδοίΕπιστολή επικυρωμένη ή επιστολή με το γνήσιο της υπογραφής εννοείτε?
Ανέβασε τπτ!!Επικυρωμένη απλώς διότι διατηρούμε την ανωνυμία μας σαν σωστές συνοδοί
Να στην κάνω εγώ μεσω gov?Επικυρωμένη απλώς διότι διατηρούμε την ανωνυμία μας σαν σωστές συνοδοί
Απίστευτη όπως πάντα…!Είμαι έτσι από το πρωί με αυτόν τον καιρό…
δωστε μια ενημέρωση στο λαοη @Sandra Magic θα επιστρεψει αξιζει να ελπιζουμε????
Δεν ξέρουμεδωστε μια ενημέρωση στο λαο
Νομίζω πως πρέπει να ξεκινήσεις να κάνεις ιδιαίτερα σε κάποιεςΚαι η πιπα μου ακαδημαϊκού επίπεδου είναι
Κορμάρα ατελείωτη !!!Είμαι έτσι από το πρωί με αυτόν τον καιρό…