Ποτέ μη λες ποτέμακαριτισσα στο εσκορτινγκ ρε μπουφε
αντε να πουμε Αννα110 γυρνα πισω
Ναγια επεστρεψε
βερονικα20 γυρισε
εγω ολα αυτα τα λεω μνημοσυνα
Πάντα ελπίζουμε σε επιστροφές των καλών κορασίδων
Ποτέ μη λες ποτέμακαριτισσα στο εσκορτινγκ ρε μπουφε
αντε να πουμε Αννα110 γυρνα πισω
Ναγια επεστρεψε
βερονικα20 γυρισε
εγω ολα αυτα τα λεω μνημοσυνα
Μο(υ)ναχοφάηδες;Για αλλη μια φορα θα γραψω την απορια μου.
Τι συμβαινει και αυτο το ομορφο γλυκο δοτικο κοριτσι η Αλεξια εχει μονο 1 κριτικη ?????
η 2η δικη μου μολις χθες.
ολοι αυτοι που την απολαυσαν τελικα εμειναν δυσαρεστημενοι???
δεν το πιστευω..
τι να συμβαινει αραγε ???
Kωλάρα αλλάκωλαρα ρωσικη η αλεξανδρα.την εχει παρει κανεις ρε μαγγες να μας πει δυο κουβεντες?
Από σώμα τι λέει? Έχει παραπάνω κιλά?Κριτική για Ισιδώρα:
Σοβαρή περίπτωση η κοπέλα με φωτό που την αδικούν. Ήρθε περιποιημένη (επιτέλους) με ωραία ρούχα και ωραίο μακιγιάζ, χωρίς υπερβολές. Έχει καστανά μαλλιά με ξανθές ανταύγειες και γατίσια καφέ/λαδί μάτια. Έχει κάποια τατουάζ, όχι πολύ μεγάλα, που δεν με ενόχλησαν. Βυζάκια ακριβώς όπως στις φωτό. Ο κώλος έχει μια μικρή χαλάρωση (ίσως και λίγη κυτταρίτιδα) που φαίνεται όταν στέκεται όρθια.
Με έφτιαξε με βαθιά γλωσσόφιλα και υγρή πίπα, όπου αν και είχαμε λίγο δοντάκι στην αρχή με λίγη καθοδήγηση έγινε όπως πρέπει. Ωραίο σφιχτό μουνάκι, ακόμα πιο σφιχτός κώλος που ειδικά στα τέσσερα χαίρεσαι να τον γλύφεις και να τον γαμάς. Πιο σιγά όλα στην αρχή αλλά μετά ανεβάζει στροφές και ανταποκρίνεται σε πιο δυνατό γαμήσι. Ή ταιριάξαμε ή υποκρίθηκε εξαιρετικά, όμως πέρασα σούπερ. Μπορεί να βελτιωθεί με γυμναστική αλλά το συνολικό πακέτο με άφησε ικανοποιημένο και γι’αυτό θα την συναντούσα ξανά.
Όχι, αδύνατη είναι.Kωλάρα αλλά
Από σώμα τι λέει? Έχει παραπάνω κιλά?
Πώς τον τουρλωσες έτσι μωρη καύλα?Ξεκινάει σύντομα DUO με την Στέλλα
η γνωστη Ναγια ????Ποτέ μη λες ποτέ
Πάντα ελπίζουμε σε επιστροφές των καλών κορασίδων
Αχ αυτά τα μικρά, είναι τίγκα στην χοληστερίνη...
Τι έξτρα ρε μοσχόμαγκα, δεν βλέπεις ότι είναι κριτσανωτό; Ά ρε, μόλις πιάσετε τα χρόνια μας θα τα εκτιμήσετε δεόντως...Τελικα καθολου εξτρα η κοπέλα?