papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 132
- Like
- 52.235
- Πόντοι
- 27.261
αλεξια'ς κωλαρακι
Κανένα βιντεακι δεν ανεβάσατεΚαλησπέρα Διαθέσιμες σημερα
Σκέφτονται πώς θα σε σκισουνεΤι κάνουν τα αγόρια μού?
Το Κωλαράκι σου είναι;Καλησπέρα αγοριαΔιαθεσιμη σημερα
Είμαστε μέσα στις καύλες...!Τι κάνουν τα αγόρια μού?
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
ΔΙΑΘΈΣΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ ....
@Sofia_Magic Άγιε μου Βασίλη ήμουν πολύ καλό παιδάκι φέτος!!!. Μπορείς να μου τις στείλεις για μια βραδιά;;
Κ στο υπόλοιπο σωμα να πάνε πάλι όμορφη θα είσαιΑμαρτία μωρό μου... ασ τα πάρω μόνο σε βυζια εύχομαι...
Μωρό μουΚ στο υπόλοιπο σωμα να πάνε πάλι όμορφη θα είσαι
Φιλια κ απο εμας!!Hit ms baby one.more time ...
Διαθέσιμη μέχρι και Παρασκευή !
Σας.φιλώ ❤
Αντεχει η πισω κινηση παιχνιδιαHit ms baby one.more time ...
Σας.φιλώ ❤
Γιολάντα
Μάλλον γέρασα και δεν μου αρκεί πλέον το καλό σέρβις μόνο για να είμαι ικανοποιημένος ούτε μόνο η καλή εμφάνιση.
Να πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή. Σώμα μέχρι την μέση οκ. Αλλά ρε παιδιά αυτομποθ εσείς λέτε κωλάρα εγώ το λέω κωλάθρα. Το τραπέζι της κουζίνας μου πρέπει να είναι λίγο μικρότερο. Πρόσωπο μάτια υπέροχα αλλά μόνο τα μάτια δεν κάνουν ένα πρόσωπο. Το οποίο είναι μέτριο στην καλύτερη.
Επικοινωνιακή κοπέλα δεν μπορώ να πω και πολύ καλό σέρβις όντως δίνει πόνο. Με αυτά και αυτά δηλαδή προσπαθεί να καλύψει τα μειονεκτήματα του προσώπου και του σώματος της. Αν δεν είχα διαβάσει ότι είναι τόσο καλή στο σέρβις δεν θα καθόμουνα. Οκ η περιέργεια δεν σκότωσε την γάτα στην συνάντηση που είχα.
Με ενόχλησαν πάρα πολύ οι ενοχλητικοί και προσποιητή ήχοι που έβγαζε την ώρα της πιπας σε σημείο να εκνευριστω και να θέλω να γελάσω ταυτόχρονα. Φεύγοντας δεν ξέρω σιγοτραγουδούσα το <ήρθε μια βλάχα απ' το χωριό>
Όσοι θέλουν καλό σέρβις και να κάνουν έκπτωση στην εμφάνιση να πάνε.
Σκίσε με άλλη μια φορά πρέπει να λεςHit ms baby one.more time ...
Σας.φιλώ ❤
Hit ms baby one.more time ...
Σας.φιλώ ❤
Τωρααα. Το χασαμε το κοριτσιΗ sandra έχει σταματήσει τα ραντεβού;
ναι!εχει παρει ρεπο!Η sandra έχει σταματήσει τα ραντεβού;
Δεν ξέρω αν σταμάτησε τα ραντεβού αλλά σίγουρα σταμάτησε από μάγο γιατί ήταν αδύνατη σε σχέση με τις φακλανες που έχει και υπήρχε αθέμιτος ανταγωνισμόςΗ sandra έχει σταματήσει τα ραντεβού;
Δεν ξέρω αν σταμάτησε τα ραντεβού αλλά σίγουρα σταμάτησε από μάγο γιατί ήταν αδύνατη σε σχέση με τις φακλανες που έχει και υπήρχε αθέμιτος ανταγωνισμός