Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 44.478
Καλησπερα δεσποινις μου!!
Καλησπερα δεσποινις μου!!
Συμφωνώ κούκλα μου. Φιλιά παντού...Αγάπες διαθέσιμη από της 4 όπως πάντα φιλιά παντού
Αγάπες διαθέσιμη από της 4 όπως πάντα φιλιά παντού
@Sofia_Magic Σοφάκιιιιιιι έκανες πάλι το θαύμα σου!!! πρέπει να σε δω...έχουμε δουλειά να κάνουμεΑγάπες διαθέσιμη από της 4 όπως πάντα φιλιά παντού
Μου αρέσει να σας φιλάω παντού...λατρεύω το αντρικό σώμαΣυμφωνώ κούκλα μου. Φιλιά παντού...
και το χθεσινο!φωτια κ λαυρα!Καλησπε΄ρα! Πάει! Μᾶς πέθανες!
υπέροχα λόγια και υπέροχη φώτο...δεν ξέρω με ποια από τα δύο να καυλώσω περισσότερο @Γιολάντα Magicκαλησπέρα αγάπες μου και καλή εβδομαδα !
Προσπαθούμε καθημερινά και με σεβασμό στα χρηματα των πελατων να κανουμε ο,τι καλυτερο μπορούμε για να εκπληρώσετε τις φαντασιώσεις σας .
Από αύριο και στο εξής θα ανανεωθεί η καρτέλα μου και κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ (.εφόσον Παρασκευή εχει η Αριανα ). Θα είναι ΔΩΡΕΑΝ τα 2 επιπλέον άτομα στην παρτουζα .
Επίσης κάθε ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ θα είναι δωρεάν η εξτρα χρεωση στο ζευγαρι
Το γραφείο μας.δινει τη δυνατότητα και τις επιλογές σε ολους να ζήσουν και τις πιο " τσιμπημένες " οικονομικά εμπειρίες!!
**** Τρίτη και Τετάρτη θα είμαι διαθέσιμη από νωρίς μέχρι αργά !!
Τέλος, στις επόμενες 20 μέρες εντελώς αναπάντεχα θα ανέβει καινούργια ιστορία (.βοηθήστε με, με θεματολογία )
Σας φιλώ γλυκά
Που είσαι μωρό μου? Έχουμε πολύ δουλειά όντως@Sofia_Magic Σοφάκιιιιιιι έκανες πάλι το θαύμα σου!!! πρέπει να σε δω...έχουμε δουλειά να κάνουμε
δε τη φοβάμαι τη δουλειά εγώ το ξέρεις...Που είσαι μωρό μου? Έχουμε πολύ δουλειά όντως
Γεια σου σοφια.μας εστειλες με τα καλη σου......Αγάπες διαθέσιμη από της 4 όπως πάντα φιλιά παντού
δεν ελεγα κατι αλλο καλυτερα
Παιδιά με είπε Πουτανα....
Παιδιά με είπε Πουτανα....
Συγνωμη δεν ήθελα να σε προσβάλωΠαιδιά με είπε Πουτανα....
30 λ γλείφεις.... μιας και έχεις γίνει ΑστέριΣυγνωμη δεν ήθελα να σε προσβάλω
Ναι αλλά είσαι η καλύτερηΠαιδιά με είπε Πουτανα....
Αγάπη πότε θα σε δούμε με την Γιολάντα επιτέλουςΝαι αλλά είσαι η καλύτερη
για ακροβατες μας περασες;;;;;;Τι κάνουν τα αγόρια μού?
μην ψωλοβροντας της χαντρεςδε τη φοβάμαι τη δουλειά εγώ το ξέρεις...