Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 46.722
Συμφωνώ κούκλα μου. Φιλιά παντού...Αγάπες διαθέσιμη από της 4 όπως πάνταφιλιά παντού
![]()
Αγάπες διαθέσιμη από της 4 όπως πάνταφιλιά παντού
![]()
@Sofia_Magic Σοφάκιιιιιιι έκανες πάλι το θαύμα σου!!! πρέπει να σε δω...έχουμε δουλειά να κάνουμεΑγάπες διαθέσιμη από της 4 όπως πάνταφιλιά παντού
![]()
Μου αρέσει να σας φιλάω παντού...λατρεύω το αντρικό σώμαΣυμφωνώ κούκλα μου. Φιλιά παντού...
και το χθεσινο!φωτια κ λαυρα!Καλησπε΄ρα! Πάει! Μᾶς πέθανες!
υπέροχα λόγια και υπέροχη φώτο...δεν ξέρω με ποια από τα δύο να καυλώσω περισσότερο @Γιολάντα Magicκαλησπέρα αγάπες μου και καλή εβδομαδα !
Προσπαθούμε καθημερινά και με σεβασμό στα χρηματα των πελατων να κανουμε ο,τι καλυτερο μπορούμε για να εκπληρώσετε τις φαντασιώσεις σας .
Από αύριο και στο εξής θα ανανεωθεί η καρτέλα μου και κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ (.εφόσον Παρασκευή εχει η Αριανα ). Θα είναι ΔΩΡΕΑΝ τα 2 επιπλέον άτομα στην παρτουζα .
Επίσης κάθε ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ θα είναι δωρεάν η εξτρα χρεωση στο ζευγαρι
Το γραφείο μας.δινει τη δυνατότητα και τις επιλογές σε ολους να ζήσουν και τις πιο " τσιμπημένες " οικονομικά εμπειρίες!!
**** Τρίτη και Τετάρτη θα είμαι διαθέσιμη από νωρίς μέχρι αργά !!
Τέλος, στις επόμενες 20 μέρες εντελώς αναπάντεχα θα ανέβει καινούργια ιστορία (.βοηθήστε με, με θεματολογία )
Σας φιλώ γλυκά
![]()
Που είσαι μωρό μου? Έχουμε πολύ δουλειά όντως@Sofia_Magic Σοφάκιιιιιιι έκανες πάλι το θαύμα σου!!! πρέπει να σε δω...έχουμε δουλειά να κάνουμε
δε τη φοβάμαι τη δουλειά εγώ το ξέρεις...Που είσαι μωρό μου? Έχουμε πολύ δουλειά όντως![]()
Γεια σου σοφια.μας εστειλες με τα καλη σου......Αγάπες διαθέσιμη από της 4 όπως πάνταφιλιά παντού
![]()
δεν ελεγα κατι αλλο καλυτερα
Παιδιά με είπε Πουτανα....
Παιδιά με είπε Πουτανα....
Συγνωμη δεν ήθελα να σε προσβάλωΠαιδιά με είπε Πουτανα....
30 λ γλείφεις.... μιας και έχεις γίνει ΑστέριΣυγνωμη δεν ήθελα να σε προσβάλω![]()
Ναι αλλά είσαι η καλύτερηΠαιδιά με είπε Πουτανα....
Αγάπη πότε θα σε δούμε με την Γιολάντα επιτέλουςΝαι αλλά είσαι η καλύτερη![]()
για ακροβατες μας περασες;;;;;;Τι κάνουν τα αγόρια μού?![]()
μην ψωλοβροντας της χαντρεςδε τη φοβάμαι τη δουλειά εγώ το ξέρεις...