Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 42.655
Λες έτσι πως είμαι στα γόνατα να μου μπει βαθύ λαρύγγι??Προχεχε μην γλυστρησεις παιδι μου....εχουμε και την απονομη
Λες έτσι πως είμαι στα γόνατα να μου μπει βαθύ λαρύγγι??Προχεχε μην γλυστρησεις παιδι μου....εχουμε και την απονομη
χαχαχα!εχε του νου σου και στο αριστερο ματι!!Λες έτσι πως είμαι στα γόνατα να μου μπει βαθύ λαρύγγι??
Ποια απονομή καλέ μου φίλε; Πήρε το Νόμπελ Καύλας η Σόφι;Προχεχε μην γλυστρησεις παιδι μου....εχουμε και την απονομη
golden λεμεΠοια απονομή καλέ μου φίλε; Πήρε το Νόμπελ Καύλας η Σόφι;
Σου στέλνω ένα γλυκό φιλί να σε ζεστάνει αυτές τις κρύες μέρεςΚαλή εβδομάδα αγάπες μου κάνει κρύο καιρός για τρίο...
Καλησπερα ΓιολάνταΚαλησπέρα σας φιλώ πολύ
Με τον αγαπημένο μου ❤❤
Την καλησπέρα μας...Καλησπέρα σας φιλώ πολύ
Με τον αγαπημένο μου ❤❤
Το βραβείο του bigshak πες του...ανάμεσα στα βυζια το κρατάω...golden λεμε
Η φαντασίωση κάθε άντρα...το άρωμα σου και τις γόβες σου μόνο....Καλή εβδομάδα αγάπες μου κάνει κρύο καιρός για τρίο...
Μου ειπε να σου πω οτι ειναι απο τον bigshak και το εχει στα βυζια της!Ποια απονομή καλέ μου φίλε; Πήρε το Νόμπελ Καύλας η Σόφι;
Για το κωλο δε της λες τιποτα.Αύριο θα το δεις..
4 η ώρα μαζί...
Το θες???
Τα πραγματικά μετάλλια, τα κορίτσια που ξέρουν, τα βάζουν αλλού φίλε μου. Ο Σάκης είναι επιτήδειος. Μοιράζει κάτι επίχρυσα για να ξεμυαλισει καμία αγαθιάρα και μετά μην τον είδατε. Από Σάκης γίνεται ΠαναγήςΜου ειπε να σου πω οτι ειναι απο τον bigshak και το εχει στα βυζια της!
ΚαλοΚαλή εβδομάδα αγάπες μου κάνει κρύο καιρός για τρίο...
Επισης καλοΚαλησπέρα σας φιλώ πολύ
Με τον αγαπημένο μου ❤❤
bigshak βλεπω, με καποιον που εχω κανει μπλοκ βλεπω να εχεις ανοιξει συζητηση κανοντας αυτο το σχολιο σε ποστ που δεν μπορω να δω και δεν ξερω τι γραφετε (και δεν με νοιαζει εννοειται για οποιον εχω μπλοκαρει )Μου ειπε να σου πω οτι ειναι απο τον bigshak και το εχει στα βυζια της!
Τα πραγματικά μετάλλια είναι που πάντα ξέρουμε και καταφέρουμε να σάς ικανοποιήσουμε...Όλα τα άλλα είναι χιούμορ...Γιατί έχουμε και από αυτό...Τα πραγματικά μετάλλια, τα κορίτσια που ξέρουν, τα βάζουν αλλού φίλε μου. Ο Σάκης είναι επιτήδειος. Μοιράζει κάτι επίχρυσα για να ξεμυαλισει καμία αγαθιάρα και μετά μην τον είδατε. Από Σάκης γίνεται Παναγής
Ναι ρε Σόφι, δεν σου βρίσκαμε και τον κύριο Σάκη. Σιγά....Τα πραγματικά μετάλλια είναι που πάντα ξέρουμε και καταφέρουμε να σάς ικανοποιήσουμε...Όλα τα άλλα είναι χιούμορ...Γιατί έχουμε και από αυτό...
Ήθελα να γράψω ότι έχουμε ταλέντο να το σηκώσουμε Και χωρίς μετάλλιο...Ναι ρε Σόφι, δεν σου βρίσκαμε και τον κύριο Σάκη. Σιγά....
Super sexyΚαλησπέρα σας φιλώ πολύ
Με τον αγαπημένο μου ❤❤
Ολα καλα... εγω το είπα για μετάλλιο..bigshak βλεπω, με καποιον που εχω κανει μπλοκ βλεπω να εχεις ανοιξει συζητηση κανοντας αυτο το σχολιο σε ποστ που δεν μπορω να δω και δεν ξερω τι γραφετε (και δεν με νοιαζει εννοειται για οποιον εχω μπλοκαρει )
Απλα θα ρωτησω μονο απο περιεργεια σε τι αναφερεσαι διοτι δεν το καταλαβα