Την Χρυσσνθη δεν την ανεφερα ποτε..Είναι όλα ένα επικοινωνιακό παιχνίδι χαλαρώστε αν είναι έτσι τότε όλοι όσοι έχουμε πάει με κάποια κορίτσια θα επρεπε να πάμε χωρίς πληρωμή με κάποια από το γραφείο ως δώρο δεν έχει λογική πλάκα κάνουν
Ο CaptainK το ξεκινησε ολο αυτο πετωντας το ονομα μου (στο να την συναντησω εγω για εναν λογο που μονο αυτος ξερει)
Μετα το Captain το συνεχισαν (και το συνεχιζουν καποιοι ακομα ολο αυτο)
Εγω εχω ρωτησει πολλες φορες τα μελη που το ξεκινησαν ολο αυτο: 1)γιατι ονοματιζουν συνεχεια την Χρυσανθη και γιατι ζητουν αποκλειστηκα απο εμενα να την συναντησω?
2)Αφου υπαρχει ενδιαφερον γιατι δεν την συναντουν?
3)Εαν την εχει καποιος δει γιατι δεν γραφει κριτικη?
4)Γιατι επιμενουν εμμονικα στο να την δω εγω απικλειστικα (το οποιο δεν το λες φυσιολογικο)?
Στα ερωτηματα αυτα κανονικη απαντηση δεν εχω παρει απο τα αξιοσεβαστα μελη , αλλα αντιθετα μονο τρολαρισμα..
Υ.Γ. Εγω το εχω πει οτι οποια με ενδιαφερει θα την δω οποτε θελω και μπορω εγω (με ενδιαφερει και η Χρυσανθη οπως και αλλες κοπελες)
Αλλα το να γραφουν στο ακυρο αποκλειστηκα το ονομα μιας κοπελα , να θελουν ντε και καλα να την δω εγω και να επιμενουν εμμονικα (και ταυτοχρονα να μην δινεται απαντηση στα ερωτηματα που εχω θεσει αλλα αντιθετα να συνεχιζετε το τσουναμι μαλακινσης) ... οκ ουδεν σχολιο
Υ.Γ. Οπως επισης εχω πει τα κοριτσια ειναι επαγγελματιες και οχι γκονενες μας απο την προσωπικη μας ζωη οποτε εχω ευχαριστει σε προηγουμενα ποστ τον μαγο για την προταση του δωρου αλλα η συναντηση με επαγγελματια στο τσαμπε απλα δεν υφισταται (και το εξηγησα σε προηγουμενα ποστ αναλυτικα γιατι)
Υ.Γ. Φανταζομαι οτι αυτα τα εμμονικα ποστ θα συνεχιστουν να γραφονται.. οποτε ολα καλα..
Αν δεν βαριεστε συνεχιστε να γραφετε...τι να πω..