Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 43.066
Και ποιος δεν τα θέλει....Αλλά και κατι άλλο...
Και ποιος δεν τα θέλει....Αλλά και κατι άλλο...
τι ματάκια όμορφα έχεις!Περιμένω εθελοντές??
και η καθηγητρια γλωσα ομως !!!!Παναγια μου Χοζοβιωτισα ! τι μουναρος ειν τουτος
Ξεδιπλώνεται η τράπουλα με το χαρτί...
Α ναι σωστά, πάντα ξεχνάω το "καλό παιδί" γι αυτό είπε να το δώσει πριν το γάμοΚαι ποιος δεν τα θέλει....Αλλά και κατι άλλο...
Γιατί μιλάς με γρίφους Σόφι...; Αν ήταν φαί θα έλεγες λουκάνικο γι' αυτήν και αμελέτητα για σένα;Και ποιος δεν τα θέλει....Αλλά και κατι άλλο...
Γιατί τα λένε αμελετητα? Καμία δεν τα μελέτησε???Γιατί μιλάς με γρίφους Σόφι...; Αν ήταν φαί θα έλεγες λουκάνικο γι' αυτήν και αμελέτητα για σένα;
Απλά καμία δεν είχε τέτοια γλώσσα να τα μελετήσει !!Γιατί τα λένε αμελετητα? Καμία δεν τα μελέτησε???
Δεν ξέρω πολλά από μαγειρική Σόφι. Με ένα σάντουιτς είμαι οκ. Ειδικά αν είσαι εσύ η γέμισηΓιατί τα λένε αμελετητα? Καμία δεν τα μελέτησε???
εννοειταικαι η καθηγητρια γλωσα ομως !!!!
η κυρια που την γλυφεια ποια ειναι ?
Το Σοφακι!η κυρια που την γλυφεια ποια ειναι ?
Καληνύχτα και εσένα... τα λέμε αύριο....Αύριο διαθέσιμη από τις 16:00...
Καληνύχτα και όνειρα γλυκά
Πάρε με τηλέφωνο να μου πεις καληνύχτα ❤Καληνύχτα και εσένα... τα λέμε αύριο....
Γιολ μου αγάπη μου θα σε πάρω σε λιγο που γυρνάωΠάρε με τηλέφωνο να μου πεις καληνύχτα ❤
Aνεβασε κιαλο!Αύριο διαθέσιμη από τις 16:00...
Καληνύχτα και όνειρα γλυκά
Αν δεν ακούσω την φωνή σου δεν μπορώ να κοιμηθώ.... αντε ❤Γιολ μου αγάπη μου θα σε πάρω σε λιγο που γυρνάω