petros_sketo
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 10.239
- Πόντοι
- 1.336
Εδώ σπίτι μαγειρεύω....Καλά αγάπη μου δουλειά... Εσύ?
Εδώ σπίτι μαγειρεύω....Καλά αγάπη μου δουλειά... Εσύ?
Πάντα μου άρεσε να μου μαγειρεύουνΕδώ σπίτι μαγειρεύω....
Πριν ή μετά το σεξ?Πάντα μου άρεσε να μου μαγειρεύουν
1 βασικαποσα πμ εχεις ?
Πρίν για να κανω σεξ με πολύ χαρά...Πριν ή μετά το σεξ?
ΣωστοςςςςςMα η Σοφία απ΄ότι θυμάμαι δεν κάνει πίπες. Κάνει πιπάρες..
Αστέρι μου εσύ πού είσαι? Σου στέλνω πολλά φιλιάMα η Σοφία απ΄ότι θυμάμαι δεν κάνει πίπες. Κάνει πιπάρες..
Να ξέρουμε να σου φτιάξουμε κάτι ελαφρύ...μην βαρύνεις...Πρίν για να κανω σεξ με πολύ χαρά...
Ε ναι.. Είμαι βαρύ από μόνη μου...Να ξέρουμε να σου φτιάξουμε κάτι ελαφρύ...μην βαρύνεις...
Ωπ, τι έχουμε εδώ?
Αυτό μαντάμ που ψάχνετε για κομπλιμέντα με ξεπερνάει...Ε ναι.. Είμαι βαρύ από μόνη μου...
Χορνυ μού καλή εβδομάδα σού εύχομαιΚαλησπέρα σέ ὅλους! Καλησπέρα Σοφία! Πολλά φιλάκια!
Το ξέρω...μεξικάνικο το αγαπημένο σου...Πάντα μου άρεσε να μου μαγειρεύουν
εχει golden!μας τρολαρειΑυτό μαντάμ που ψάχνετε για κομπλιμέντα με ξεπερνάει...
Ναι αλλά ενα βίντεο Της Προκόπης δεν ξέρω να τραβάω... Από τα χέρια θα μου πάρουν το μετάλλιο..εχει golden!μας τρολαρει
Ναι αλλά ενα βίντεο Της Προκόπης δεν ξέρω να τραβάω... Από τα χέρια θα μου πάρουν το μετάλλιο..
πρεπει να μαθεις να βγαζεις!το golden δεν πρεπει να χαθειΝαι αλλά ενα βίντεο Της Προκόπης δεν ξέρω να τραβάω... Από τα χέρια θα μου πάρουν το μετάλλιο..
μονο οταν ειναι εξαλλη!Μπορεῖ νά μήν πᾶνε γιά Ὄσκαρ, ἀλλά μιά χαρά εἶναι τά βιντεάκια σου
Δεν είχα προσέξει ότι σε βίντεο πρέπει να φαίνονται όλα πατούσες, δάχτυλα, μπούτι, βυζια...Πρέπει να πάρω προσωπικό καμεραμάν...πρεπει να μαθεις να βγαζεις!το golden δεν πρεπει να χαθει