Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 44.478
Χορνυ μού καλή εβδομάδα σού εύχομαιΚαλησπέρα σέ ὅλους! Καλησπέρα Σοφία! Πολλά φιλάκια!
Χορνυ μού καλή εβδομάδα σού εύχομαιΚαλησπέρα σέ ὅλους! Καλησπέρα Σοφία! Πολλά φιλάκια!
Το ξέρω...μεξικάνικο το αγαπημένο σου...Πάντα μου άρεσε να μου μαγειρεύουν
εχει golden!μας τρολαρειΑυτό μαντάμ που ψάχνετε για κομπλιμέντα με ξεπερνάει...
Ναι αλλά ενα βίντεο Της Προκόπης δεν ξέρω να τραβάω... Από τα χέρια θα μου πάρουν το μετάλλιο..εχει golden!μας τρολαρει
Ναι αλλά ενα βίντεο Της Προκόπης δεν ξέρω να τραβάω... Από τα χέρια θα μου πάρουν το μετάλλιο..
πρεπει να μαθεις να βγαζεις!το golden δεν πρεπει να χαθειΝαι αλλά ενα βίντεο Της Προκόπης δεν ξέρω να τραβάω... Από τα χέρια θα μου πάρουν το μετάλλιο..
μονο οταν ειναι εξαλλη!Μπορεῖ νά μήν πᾶνε γιά Ὄσκαρ, ἀλλά μιά χαρά εἶναι τά βιντεάκια σου
Δεν είχα προσέξει ότι σε βίντεο πρέπει να φαίνονται όλα πατούσες, δάχτυλα, μπούτι, βυζια...Πρέπει να πάρω προσωπικό καμεραμάν...πρεπει να μαθεις να βγαζεις!το golden δεν πρεπει να χαθει
Και με μπάμιες πάλι καυλα είσαι εσυ !!!Πρίν για να κανω σεξ με πολύ χαρά...
Σου έχω πει ότι έχω σπουδάσει σκηνοθεσία, φωτογραφία και χειρίζομαι άψογα την κάμερα , ε???Δεν είχα προσέξει ότι σε βίντεο πρέπει να φαίνονται όλα πατούσες, δάχτυλα, μπούτι, βυζια...Πρέπει να πάρω προσωπικό καμεραμάν...
εδω σε βιντεο με κωλο καταλαβαινουμε εαν εχεις πιει καφε!!Δεν είχα προσέξει ότι σε βίντεο πρέπει να φαίνονται όλα πατούσες, δάχτυλα, μπούτι, βυζια...Πρέπει να πάρω προσωπικό καμεραμάν...
Μου κάνεις....Αλλά πάντα μετά το σεξ τραβάω βίντεο...Πριν δεν μπορώ εχω καυλες...Σου έχω πει ότι έχω σπουδάσει σκηνοθεσία, φωτογραφία και χειρίζομαι άψογα την κάμερα , ε???
Χαχαχαχαχαχαχα κλαίωεδω σε βιντεο με κωλο καταλαβαινουμε εαν εχεις πιει καφε!!
Και εγώ ρε Σοφία. Πόσο ταιριάζουμε... επαγγελματικά...Μου κάνεις....Αλλά πάντα μετά το σεξ τραβάω βίντεο...Πριν δεν μπορώ εχω καυλες...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χαχαχαχαχαχαχα κλαίω
Η νευρίασα ή είχα πιει ένα από τα δυο συνέβη τώρα δεν θυμάμαι ακριβώςαυτος ο τονος στο τελος παει να πει οτι νευριασες πολυ εεε ?
θα ερθω να τα πιουμε παρεα και θα μου τα πεις απο κοντα.Η νευρίασα ή είχα πιει ένα από τα δυο συνέβη τώρα δεν θυμάμαι ακριβώς
και μένα Σόφι! Ταιριάζουμε! Πότε θα μου μαγειρέψεις;Πάντα μου άρεσε να μου μαγειρεύουν
Θα σου φτιάξω μια Puttanesca να τρελαθείς....και μένα Σόφι! Ταιριάζουμε! Πότε θα μου μαγειρέψεις;
Τετάρτη ή Πέμπτηθα ερθω να τα πιουμε παρεα και θα μου τα πεις απο κοντα.
μερα και ωρα καλη να ερθω πες μονο.
οχι σαββατο με τον καθε τυροβλαχο ομως.
πωπω και'γω θελω να σε δω ρε'συ. θα ερθω την παρασκευη.Τετάρτη ή Πέμπτη