Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 43.095
Δώσε τού λίγο χρόνο...αν γυρίσει ήταν δικό σου...αν όχι δεν ήταν ποτε... οχχ ουπς για σχέση είναι αυτό σόρρυ...Σάκη, αν βάλουμε ρεφενέ όλα τα παιδιά και κεράσουμε ένα κορίτσι από εδώ, εκτός από κριτική, θα σταματήσεις να μας κρατάς μούτρα;
Το βλέπεις οτι εγώ δεν σε πειράζω, κάνω λάικ στις κριτικές σου και προσπαθώ να γυρίσεις
η απόλυτη γυναίκα...αναλογίες που "σκοτώνουν"...Καλό Σαββατοκύριακο μωράκια Απο Δευτέρα μαζί, να περάσετε όμορφα
καυλό ΣΚ θα ναι αν μπορέσουμε να βρεθούμε @Γιολάντα MagicΚαλημερα και καλό ΣΚ
1)Δεν κραταω μουτρα απλα βαρεθηκα.. Η γνωμη μου για καθε κοπελα του μαγου που εχω συναντησει ειναι γνωστη... Συν οτι παροτι με διασκεδαζει ο καθε ανωνυμος τυπος να ασχολειται απο το πουθενα με εμενα (καλη ωρα οπως κανεις εσυ τωρα )δεν εχω ορεξη.. προτιμω οποτε μπαινω απλα να διαβαζωΣάκη, αν βάλουμε ρεφενέ όλα τα παιδιά και κεράσουμε ένα κορίτσι από εδώ, εκτός από κριτική, θα σταματήσεις να μας κρατάς μούτρα;
Το βλέπεις οτι εγώ δεν σε πειράζω, κάνω λάικ στις κριτικές σου και προσπαθώ να γυρίσεις
Τι καυλιαρα είσαι εσύ μωρό μου!! Ένα πρωινό δυνατό που θεςΚαλημερα και καλό ΣΚ
Εγω ειμαι μεσα παντως, επειδη η μοιρα του παιξε ασχημο παιχνιδι με το ραντεβου του glamour,Σάκη, αν βάλουμε ρεφενέ όλα τα παιδιά και κεράσουμε ένα κορίτσι από εδώ, εκτός από κριτική, θα σταματήσεις να μας κρατάς μούτρα;
μεγάλε σάκη καταρχάς εγώ δεν είμαι ανώνυμος τύπος, είμαι ο σαπιενς σάπιενς με το όνομα...1)Δεν κραταω μουτρα απλα βαρεθηκα.. Η γνωμη μου για καθε κοπελα του μαγου που εχω συναντησει ειναι γνωστη... Συν οτι παροτι με διασκεδαζει ο καθε ανωνυμος τυπος να ασχολειται απο το πουθενα με εμενα (καλη ωρα οπως κανεις εσυ τωρα )δεν εχω ορεξη.. προτιμω οποτε μπαινω απλα να διαβαζω
2) Δες την θετικη πλευρα του πραγματος: Διαμαρτυροσασταν και με πειραζατε επειδη λεγατε πως γραφω σεντονια.. Σας εκανα την χαρη και γλυτωσατε.. βεβαια με ξαναναφερεται τωρα που δεν ασχολουμαι με το νημα αλλα οκ πασο
3) Ποσταρετε οτι θελετε και πειτε οτι θελετε εσυ και ολοι οι υπολοιποι που σας αρεσει γενικα να ασχοληστε με αγνωστους
Καλη συνεχεια @CaptainK , καλη συνεχεια μαγκες
Γυναικάρα με τα όλα της!!! Όρθιο πρωκτικο μπροστά στον καθρέφτη και να τραβάς βίντεοΚαλό Σαββατοκύριακο μωράκια Απο Δευτέρα μαζί, να περάσετε όμορφα
Σόφι βλέπεις πόσο δύσκολος είναι. Έχει μουλαρώσει ο άτιμος. Πότε θα πάμε για ένα ποτάκι να μου πεις την άποψή σου για το τι πρέπει να κάνω;Δώσε τού λίγο χρόνο...αν γυρίσει ήταν δικό σου...αν όχι δεν ήταν ποτε... οχχ ουπς για σχέση είναι αυτό σόρρυ...
διαβολικόΣόφι βλέπεις πόσο δύσκολος είναι. Έχει μουλαρώσει ο άτιμος. Πότε θα πάμε για ένα ποτάκι να μου πεις την άποψή σου για το τι πρέπει να κάνω;
ο σάκης το φυσάει, υποστήριξη με λόγια θέλει. όχι χρήμαΕγω ειμαι μεσα παντως, επειδη η μοιρα του παιξε ασχημο παιχνιδι με το ραντεβου του glamour,
Βαζω το 50% των χρηματων να το ευχαριστηθει ο σακαρος
Αν πάμε για ποτέ δεν θα μιλάμε για το Σάκη το ξέρεις...Σόφι βλέπεις πόσο δύσκολος είναι. Έχει μουλαρώσει ο άτιμος. Πότε θα πάμε για ένα ποτάκι να μου πεις την άποψή σου για το τι πρέπει να κάνω;
Καλο ΣΚ γιολ!!Καλημερα και καλό ΣΚ
Καλημερα ομορφια !!!!Καλημερα και καλό ΣΚ
ειδύλλιο βλέπω...Αν πάμε για ποτέ δεν θα μιλάμε για το Σάκη το ξέρεις...
θα μας εξετασετε την Δευτερα για το μεταπτυχιακο κα καθηγητρια !Καλό Σαββατοκύριακο μωράκια Απο Δευτέρα μαζί, να περάσετε όμορφα
Τι κάνεις Αγάπη?θα μας εξετασετε την Δευτερα για το μεταπτυχιακο κα καθηγητρια !
Καλησπερα ομορφια μου!!Καλό Σαββατοκύριακο μωράκια Απο Δευτέρα μαζί, να περάσετε όμορφα
ζω με την αναμνηση της αγκαλιας σου (δεν επεκτεινομαι για να μην αναψουν τα αιματα στο νημα) .Τι κάνεις Αγάπη?