krokalas13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.445
- Πόντοι
- 206
Δεν φταιει η γωνια...ειναι πεσμενα...Λάθος γωνία λήψης μωράκι .....δείχνει τα μασταρια σου πεσμένα ....
Δεν φταιει η γωνια...ειναι πεσμενα...Λάθος γωνία λήψης μωράκι .....δείχνει τα μασταρια σου πεσμένα ....
Ε τώρα, λίγο μπιγκ σακ, το ήθελε!τι ωραιο και ησυχο που ειναι το νημα σημερα και γενικα το φορουμ,χωρις σπαστικους καραγκιοζηδες.
και ετσι να μεινει...
τον μπιγκ μπορει να τον πειραζω αλλα τον συμπαθω,φυσικα και θα ηθελα ενα ωραιο κατεβατο σχολιο 67 σειρων με ταγκαρισμενα 25 μελη μεσα.Ε τώρα, λίγο μπιγκ σακ, το ήθελε!
Παραδέξου το ότι σου λείπει…
Αυτό!!τον μπιγκ μπορει να τον πειραζω αλλα τον συμπαθω,φυσικα και θα ηθελα ενα ωραιο κατεβατο σχολιο 67 σειρων με ταγκαρισμενα 25 μελη μεσα.
@bigshak σε θέλουμε εδώτον μπιγκ μπορει να τον πειραζω αλλα τον συμπαθω,φυσικα και θα ηθελα ενα ωραιο κατεβατο σχολιο 67 σειρων με ταγκαρισμενα 25 μελη μεσα.
τι ωραιο και ησυχο που ειναι το νημα σημερα και γενικα το φορουμ,χωρις σπαστικους καραγκιοζηδες.
και ετσι να μεινει...
Αν καταλαβαινω καλα με ενα εμμεσο τροπο ειμαι ενας σπαστικος καραγκιοζης ?Ε τώρα, λίγο μπιγκ σακ, το ήθελε!
Παραδέξου το ότι σου λείπει…
Συναντησεις με εσενα και με κοπελες απο το γραφειο σου θα κανω (οποτε μπορω) .. δεν το σταματησα το αθλημα αλλωστε.. αυτες που θελω να δω γενικα απο τον χωρο (δεν χρειαζεται να πω οτι εισαι και εσυ μεσα σε αυτες.. ειναι αυτονοητο ).. τις βλεπω οποτε μπορω.@bigshak σε θέλουμε εδώ
τους γλεντησες κανονικοτατα αρχοντα και θελουν και αλλο τωρα, το εχουν μεγαλη αναγκηΑν καταλαβαινω καλα με ενα εμμεσο τροπο ειμαι ενας σπαστικος καραγκιοζης ?
Τελος παντων, εχω δει γενικα και τα ταγκαρισματα που μου εχουν γινει και τα συγκινητικα λογια που εχουν γραφτει για εμενα απο τοτε που αποφασισα να απεχω απο το νημα
Υ.Γ. Η αποχη ισχυει καθως περα απο το οτι εκανα το χατιρι και αποχωρησα καθως ενοχλουσα (κανοντας σας το χατιρι να μην ξαναγραψω ασχετα αν ακομα γραφετε για μενα επειδη λογικα δεν εχετε τι αλλο να κανετε) .. οπως ειχα πει βαρεθηκα (συν οτι την γνωμη για τα κοριτσια που εχω δει γενικα για τον μαγο την εχω γραψει πολλες φορες στο νημα.. και επισης υπαρχουν και οι κριτικες μου) ... θα γραψω μονο κριτικη οπως εχω πει αν συναντησω καποια καινουργια κοπελα...
Υ.Γ. 2. Αν θελετε να ποσταρετε τωρα αυτο που εγραψα και να απαντησετε τρολαροντας με για να περασετε την ωρα σας κλπ κλπ ..τοτε ελευθερα, δεν θα απαντησω ..
Να στε καλα
Όχι, εγώ δεν τρολαρω!Αν καταλαβαινω καλα με ενα εμμεσο τροπο ειμαι ενας σπαστικος καραγκιοζης ?
Τελος παντων, εχω δει γενικα και τα ταγκαρισματα που μου εχουν γινει και τα συγκινητικα λογια που εχουν γραφτει για εμενα απο τοτε που αποφασισα να απεχω απο το νημα
Υ.Γ. Η αποχη ισχυει καθως περα απο το οτι εκανα το χατιρι και αποχωρησα καθως ενοχλουσα (κανοντας σας το χατιρι να μην ξαναγραψω ασχετα αν ακομα γραφετε για μενα επειδη λογικα δεν εχετε τι αλλο να κανετε) .. οπως ειχα πει βαρεθηκα (συν οτι την γνωμη για τα κοριτσια που εχω δει γενικα για τον μαγο την εχω γραψει πολλες φορες στο νημα.. και επισης υπαρχουν και οι κριτικες μου) ... θα γραψω μονο κριτικη οπως εχω πει αν συναντησω καποια καινουργια κοπελα...
Υ.Γ. 2. Αν θελετε να ποσταρετε τωρα αυτο που εγραψα και να απαντησετε τρολαροντας με για να περασετε την ωρα σας κλπ κλπ ..τοτε ελευθερα, δεν θα απαντησω ..
Να στε καλα
οχι ,εσυ δεν ειναι σπαστικος καραγκιοζης,εισαι απλα σπαστικος. το σχολιο δεν πηγαινε για 'σενα,μην αρχιζεις την κλαψα. που εισαι φιλε μου,τι κανεις?Αν καταλαβαινω καλα με ενα εμμεσο τροπο ειμαι ενας σπαστικος καραγκιοζης ?
Να στε καλα
να γραφεις οποτε γουσταρεις!αναφορα δεν εχεις να δωσεις σε κανεναν!ουτε θα μας συμπαθουν ολοι!Συναντησεις με εσενα και με κοπελες απο το γραφειο σου θα κανω (οποτε μπορω) .. δεν το σταματησα το αθλημα αλλωστε.. αυτες που θελω να δω γενικα απο τον χωρο (δεν χρειαζεται να πω οτι εισαι και εσυ μεσα σε αυτες.. ειναι αυτονοητο ).. τις βλεπω οποτε μπορω.
Αλλα οσον αφορα το νημα δεν .. απλα βαρεθηκα
Αστο παπα.. το εχεις ξαναγραψει αυτο και σου εχω ξαναγραψει πως καποιος αλλος στην θεση μου θα σε πιστρυε και θα επαιρνε τα πανω του διαβαζαντος αυτο που λεςτους γλεντησες κανονικοτατα αρχοντα και θελουν και αλλο τωρα, το εχουν μεγαλη αναγκη
Απλα βαρεθηκα ρε ..να γραφεις οποτε γουσταρεις!αναφορα δεν εχεις να δωσεις σε κανεναν!ουτε θα μας συμπαθουν ολοι!
εγω αληθεια σου λεω παντωςΑστο παπα.. το εχεις ξαναγραψει αυτο και σου εχω ξαναγραψει πως καποιος αλλος στην θεση μου θα σε πιστρυε και θα επαιρνε τα πανω του διαβαζαντος αυτο που λες
δεν πειραζει που εισαι σπαστικος,γυρνα πισω εσυ και θα δουμε τι θα κανουμε,ισως σε βαλουμε σε ιδρυμα. μια χαρα εισαι,σε πειραζουμε γιατι εισαι συμπαθητικος,αντε κουτε ολο κλαψα εισαι.Αστο παπα.. το εχεις ξαναγραψει αυτο και σου εχω ξαναγραψει πως καποιος αλλος στην θεση μου θα σε πιστρυε και θα επαιρνε τα πανω του διαβαζαντος αυτο που λες
@chris drs ενας λογος που αποχωρησα ηταν αυτο που λες σχετικα με το σπαστικος.. Αφου αυτα που γραφω ειναι σπαστικα τοτε απλα δεν γραφω για να μην υπαρχουν παραπονα-μπαχαλεματα-τρολαρισματα
Αλλωστε εγω (οπως ειχα γραψει) ζω και γενικα μπορω να ζησω χωρις το εν λογω νημα καθως οτι λεω το κανω και πραξη
Αυτοι ομως που ασχολουνται με αγνωστους κανουν κατι αλλο γενικα στην ζωη τους ?
Υ.Γ. Λοιπον παιδια χαρηκα που τα ξαναειπαμε.. Καλη σας συνεχεια
Υ.Γ. 2. Ποσταρετε οτι γουσταρετε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Απλα βαρεθηκα ρε ..
Τι ωραίος γαμευσημος κωλος είναι αυτόςΚαλημερα αγάπες μου
Διαθέσιμη από Τετάρτη έως και Παρασκευή από τις 16:00
( Η ιστορία θα ανέβει αυτές τις μέρες )
Ωραίο μουνακι για γλύψιμο και βυζαρες για χυσιμοΚαλημέρα μωρακια Σήμερα διαθεσιμη
Ωραίο δωμάτιο, που βρίσκεται;;Καλησπέρα στα μαναρακια και καλησπερα στο μωράκι που είδα εχθές και με έβγαλε αυτες τις υπεροχες φωτό
Αχχ να κάθεσαι πάνω στην πουτσα μου και να κουνιέσαι έτσιΤι κάνουν τα αγόρια μού? Πως πάνε από ορεξουλες?
Που ειναι αυτό το δωμάτιο?Καλησπέρα στα μαναρακια και καλησπερα στο μωράκι που είδα εχθές και με έβγαλε αυτες τις υπεροχες φωτό
σάκη γύρνα, μην τους δίνεις σημασία....Αστο παπα.. το εχεις ξαναγραψει αυτο και σου εχω ξαναγραψει πως καποιος αλλος στην θεση μου θα σε πιστρυε και θα επαιρνε τα πανω του διαβαζαντος αυτο που λες
@chris drs ενας λογος που αποχωρησα ηταν αυτο που λες σχετικα με το σπαστικος.. Αφου αυτα που γραφω ειναι σπαστικα τοτε απλα δεν γραφω για να μην υπαρχουν παραπονα-μπαχαλεματα-τρολαρισματα
Αλλωστε εγω (οπως ειχα γραψει) ζω και γενικα μπορω να ζησω χωρις το εν λογω νημα καθως οτι λεω το κανω και πραξη
Αυτοι ομως που ασχολουνται με αγνωστους κανουν κατι αλλο γενικα στην ζωη τους ?
Υ.Γ. Λοιπον παιδια χαρηκα που τα ξαναειπαμε.. Καλη σας συνεχεια
Υ.Γ. 2. Ποσταρετε οτι γουσταρετε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Απλα βαρεθηκα ρε ..