Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 28.931
Δυστυχώς πρέπει ν πάρεις και μένα μαζί δεν δίνεται μόνος του ...αυτό είναι το πρόβλημαθελω να ερθω να ζητησω τον κωλο σου σε γαμο...τον δινεις;
Δυστυχώς πρέπει ν πάρεις και μένα μαζί δεν δίνεται μόνος του ...αυτό είναι το πρόβλημαθελω να ερθω να ζητησω τον κωλο σου σε γαμο...τον δινεις;
Αυτος ο κωλος μωρο δε δεσμευεται.ειναι κοινοχρηστος.να τον χαιρεται ο λαος.Δυστυχώς πρέπει ν πάρεις και μένα μαζί δεν δίνεται μόνος του ...αυτό είναι το πρόβλημα
It's ok don't worryΚαλό μήνα κ…. κ…. κ….. κουκλάρα!!!
Τα αγγλικά μου τα είδες; Σωστά είναι;
Υλικό αγαθό του λαούΑυτος ο κωλος μωρο δε δεσμευεται.ειναι κοινοχρηστος.να τον χαιρεται ο λαος.
Φως.νερο.τηλεφωνο.κωλος γιολανταςIt's ok don't worry
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Υλικό αγαθό του λαού
Σαγαπαμε Μαγικ ❤❤❤❤❤❤Ευχαριστούμε πολύ για τις καλές ευχές σας, και για τη στήριξη που μας παρέχετε αυτά τα τρία χρόνια
Κωλομαγουλαρες.Από κρεβάτι σε κρεβάτι....
Κλάμα...εεεε κανε πιο κει τοτε να χωρεσουμε και εμεις λιγακι ρε μπρο...
Καλο μηνα σοφια.αυτο πισω το μαυρο ειναι κεραια του wifi;Καλό μήνα σε όλους! Μονο με ευχάριστα γεγονότα στον καθένα ❤ Χρόνια πολλά στο γραφείο της καρδιάς μου... παντα επιτυχίες ❤❤❤
Καλό Μήνα Αγαπη❤ ! Ναι και μπαίνει Κωλο...Καλο μηνα σοφια.αυτο πισω το μαυρο ειναι κεραια του wifi;
Κοριτσάκι μου ❤Σαγαπαμε Μαγικ ❤❤❤❤❤❤
Ματάκια μου όμορφα ❤❤Κοριτσάκι μου ❤
Σε μια ώρα θα είμαστε μαζί ❤ .Ματάκια μου όμορφα ❤❤
Τυχερος αυτος που θα σας συναντησει.θα του μπει καλα ο μηνας.Σε μια ώρα θα είμαστε μαζί ❤ .
Σου έλειψε το deep μου το ξερω
Στο πόστο σου θα σε εχω...Σε μια ώρα θα είμαστε μαζί ❤ .
..εγω σας περιμένω σε λιγότερο από δύο ώρες, πρώτη φορά !!!!Σε μια ώρα θα είμαστε μαζί ❤ .
Κοριτσάκι μου ❤
Κοριτσάκια...Ματάκια μου όμορφα ❤❤
Γι'αυτό εμείς μείναμε με το πουλί στο χέρι σήμεραΑπό κρεβάτι σε κρεβάτι....
Ξενοδοχείου ή ιδιωτικής οικίας? Μου αρέσει το backgroundΑπό κρεβάτι σε κρεβάτι....
Λάθος...το κοριτσάκι έχει μια καρδιά..και ματάκια δυο....Κοριτσάκια...
Ματάκια...