ZEUS 3000bc
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2022
- Like
- 186
- Πόντοι
- 0
Είσαι η θέα του έρωτα για μεναΚαλημερα❤❤
Τα υπόλοιπα είναι απλά λόγια. ,,,,,,,,
Είσαι η θέα του έρωτα για μεναΚαλημερα❤❤
Καλό μήνα σε όλους! Μονο με ευχάριστα γεγονότα στον καθένα ❤ Χρόνια πολλά στο γραφείο της καρδιάς μου... παντα επιτυχίες ❤❤❤
Καλησπέρα! Καλό μήνα καί σέ σένα. Μέ εὐχάριστα γεγονότα μόνον! Φιλιά!
εεε και απο τη γαλαρια καλο μηνακαλημέρα και καλό μήνα καύλα μου όμορφη!!!
Γκουντ μονθ μάι φρεντ!εεε και απο τη γαλαρια καλο μηνα
Καλό μήνα κ…. κ…. κ….. κουκλάρα!!!Καλό μήνα η φωτο κλείνει τους καλοκαιρινους μήνες ....
Το απόγευμα θα ανεβάσω φθινοπωρινή (.γυμνη πάλι θα είναι απλά όχι σε θάλασσα )
Από προχθές …άλλαξαν πολλά!! Σε 2 μέρες μέσα…ποιος ζει ποιος παθαίνει;!αφου ειπε η κοντεσα χθες-προχθες οτι εσυ, ο χορνυς και ο ανωπουρναρης, ειστε τα αγορια της ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.
#37,167
εεεε κανε πιο κει τοτε να χωρεσουμε και εμεις λιγακι ρε μπρο...Από προχθές …άλλαξαν πολλά πάτερ!! Σε 2 μέρες μέσα…ποιος ζει ποιος παθαίνει;!
Εγώ, όπως βλέπεις πγιά, δεν είμαι! Απελευθερώθηκε μια θέση, ποιος θα την πάρει…δεν ξέρω! Αν ενδιαφέρεσαι, δήλωσε υποψηφιότητα!!
ΥΓ: αν κ βλέπω ότι είσαι δοσμένος άλλου … δίπορτο πάτερ;;; Θα σε μαλώσω…
θελω να ερθω να ζητησω τον κωλο σου σε γαμο...τον δινεις;Καλό μήνα η φωτο κλείνει τους καλοκαιρινους μήνες ....
Το απόγευμα θα ανεβάσω φθινοπωρινή (.γυμνη πάλι θα είναι απλά όχι σε θάλασσα )
Δυστυχώς πρέπει ν πάρεις και μένα μαζί δεν δίνεται μόνος του ...αυτό είναι το πρόβλημαθελω να ερθω να ζητησω τον κωλο σου σε γαμο...τον δινεις;
Αυτος ο κωλος μωρο δε δεσμευεται.ειναι κοινοχρηστος.να τον χαιρεται ο λαος.Δυστυχώς πρέπει ν πάρεις και μένα μαζί δεν δίνεται μόνος του ...αυτό είναι το πρόβλημα
It's ok don't worryΚαλό μήνα κ…. κ…. κ….. κουκλάρα!!!
Τα αγγλικά μου τα είδες; Σωστά είναι;
Υλικό αγαθό του λαούΑυτος ο κωλος μωρο δε δεσμευεται.ειναι κοινοχρηστος.να τον χαιρεται ο λαος.
Φως.νερο.τηλεφωνο.κωλος γιολανταςIt's ok don't worry
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Υλικό αγαθό του λαού
Σαγαπαμε Μαγικ ❤❤❤❤❤❤Ευχαριστούμε πολύ για τις καλές ευχές σας, και για τη στήριξη που μας παρέχετε αυτά τα τρία χρόνια
Κωλομαγουλαρες.Από κρεβάτι σε κρεβάτι....
Κλάμα...εεεε κανε πιο κει τοτε να χωρεσουμε και εμεις λιγακι ρε μπρο...
Καλο μηνα σοφια.αυτο πισω το μαυρο ειναι κεραια του wifi;Καλό μήνα σε όλους! Μονο με ευχάριστα γεγονότα στον καθένα ❤ Χρόνια πολλά στο γραφείο της καρδιάς μου... παντα επιτυχίες ❤❤❤