Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 28.931
Αααα τιμή μουπάρε κι ένα λαικ (όντως ωραία φωτό)
Το βράδυ μην κοιμηθείς θα μπω στο άλλο.λιγο να τσακωθούμε
Αααα τιμή μουπάρε κι ένα λαικ (όντως ωραία φωτό)
Α) Δεν παιρνω τιποτα σοβαρα πιστεψε μερε μεγάλε σάκη θα στα ξαναγράψω μπας και καταλάβεις
α. λές ΣΥΝΕΧΕΙΑ τα ίδια και τα ίδια. και γράφεις μεγαλύτερα σεντόνια κι από μένα (απίστευτο)
β. τα παίρνεις όλα πολύ σοβαρα και τοις μετρητοις
γ. το μπου είναι πρωτίστως για χαβαλέ.
αλλιώς αν λέγαμε στα νήματα των κοριτσιών μόνο καλημέρα-καληνύχτα-είσαι μουνάρα-τι βυζάρες είναι αυτές-στείλε μου πμ- θα σε σκίσω όταν συναντηθούμε (πούτσε μπλε δλδ), με παντρευεσαι μωρό μου-τι καλά που περάσαμε χθες (πρώτος ενικός θα ταίριαζε καλύτερα) και φατσούλες/βιντεακια, ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
δ. με εξαίρεση ορισμένα πραγματικά κακόβουλα σχόλια, οτιδήποτε άλλο (ακόμα αρνητικό) κρατάει το νήμα του οποιουδήποτε γραφείου/ανεξάρτητης στον αφρό, ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ.
καλύτερα μια επιτίθονται σε μια κοπέλα (όχι υβριστικά) και να μιλάνε αρνητικά γι αυτήν, παρά να βρίσκεται στην αφάνεια.
ε. χωρίς ξεκατινιάσματα δεν υφίσταται σάη. για δες το μάγο...
μερικα μαστορια δεν καταλαβαινουν ενα πολυ απλο πραγμα.Και πάλι όμως είστε όλοι φυσικά πρόσωπα Όχι ρομπότ σαφώς και εμείς έχουμε μεγαλύτερη έκθεση.
Δεν εξέθεσα κανένα προσωπικό στοιχείο η δεδομένο αντιθέτως τα σέβομαι . ανέφερα απλώς ότι είναι προφίλ παλιό που το έχουν διαγράψει προφανώς για λόγους προστασίας
Α) Δεν παιρνω τιποτα σοβαρα πιστεψε με
Β) Σεν ψαχνω για ανωνυμους κιλητους στο bou , θελω να δω βιντεο, φωτο , τηλεφωνο, μεταγραφες, προσθηκες (θα πεις τωρα οτι γραφω τα ιδια αλλα αυτη ειναι η αληθεια μου )
Γ) Γραφω σεντονια οπως λες για να μην υπαρχουν κενα-αποριες στον λογο μου οταν με παραθετουν (που παρεπιπτοντως γραφω ηρεμα και ωραια χωρις να προσβαλλω )
Δ) Οταν με παραθετουν στο ακυρο θα δινω απλα αναλογες απαντησεις
Ε) Το μπου ειναι και για πλακα αλλα την πλακα ενος συγκεκριμενου ατομου δεν την γουσταρω.. και του απανταω οπως πρεπει χωρις να τσαντιζομαι
ΣΤ) οποιος θεωρει οτι μπορει να με τσαντισει η να δημιουργησει φασαρια μεσω εμου εχει καθε δικαιωμα να το πιστευει (εγω απλα δεν τσακωνομαι με αγνωστους και εννοειται δεν παιρνω σοβαρα τα λογια ενος αγνωστου )
Να σαι καλα και καλη συνεχεια
Ηταν καλο το παραδεχομαιΚάτι άλλο έχεις να προσθέσεις;
Και τώρα θέλω να πω κάτι σοβαρό .
Αυτός που με πήρε εδώ ( θα καταλάβει ο ίδιος) να με ξαναπάρει παρακαλώ γιατί δεν έγινε κατάχρηση όλων των τρυπών μου .
έπρεπε να το φανταστώ πως θάσουν τέρμα λαικάντζα κλαρινογαμπρούλη...Δεν ήμουν εγώ αλλά στο αφιερώνω.
Σας κόλλησε ο άλλος σεντονίτιδα;μερικα μαστορια δεν καταλαβαινουν ενα πολυ απλο πραγμα.
οτι εσεις (για ολες εννοω) δεχεστε εναν καθημερινο καταιγισμο μηνυματων δημοσια, αλλα και σε πμ προφανως, με την καθε "παπαρια" του καθενος καβλαντη, με αποτελεσμα να ειστε σε αφασια ψυχολογικα και το μυαλο σας να εχει γινει πουρες, γιατι πρεπει να απαντησετε αναλογως στο καθε μηνυμα 1ον), αλλα και 2ον) και πιο σημαντικο, να βγαλετε σωστα το/τα ραδεβου/ς... ταυτοχρονα (τις περισσοτερες φορες).
ολο αυτο λοιπον, το κανετε καθαρα για προωθηση του προφιλ σας και να τους "κρατατε" ολους ευχαριστημενους αλλα και υποψηφιους πελατες, γιατι αυτη ειναι... η δουλεια σας.
ο καθε μαστορας απο την αλλη, ειναι αραχτος, τηνε παιζει βλεποντας καμια τσοντα συναμα, πινει το γκαϊφε του και κανει την καβλαντα του γενικως, οποια να ειναι αυτη (και καλα κανει και μπραβο του και αυτος απο την πλευρα του), αλλα δεν πιανει το ολο μπακγκραουντ της υποθεσης.
εκει χανεται το θεμα, δεν καταλαβαινουν μερικοι τη φασουλα και πετανε οτι να'ναι και οπως να'ναι.
γενικα μιλαω και δε στοχοποιω καποιον.
να μαθεις να κανεις ναζιαΣας κόλλησε ο άλλος σεντονίτιδα;
@LION7 Συγνωμη για το ταγκ αλλά απο μένα έχεις το golden μετάλλιο σαν αγαπημένο μού εδώ ❤Σας κόλλησε ο άλλος σεντονίτιδα;
τα μέλη του μπου γαμάνε, δεν τηνε παίζουνμερικα μαστορια δεν καταλαβαινουν ενα πολυ απλο πραγμα.
οτι εσεις (για ολες εννοω) δεχεστε εναν καθημερινο καταιγισμο μηνυματων δημοσια, αλλα και σε πμ προφανως, με την καθε "παπαρια" του καθενος καβλαντη, με αποτελεσμα να ειστε σε αφασια ψυχολογικα και το μυαλο σας να εχει γινει πουρες, γιατι πρεπει να απαντησετε αναλογως στο καθε μηνυμα 1ον), αλλα και 2ον) και πιο σημαντικο, να βγαλετε σωστα το/τα ραδεβου/ς... ταυτοχρονα (τις περισσοτερες φορες).
ολο αυτο λοιπον, το κανετε καθαρα για προωθηση του προφιλ σας και να τους "κρατατε" ολους ευχαριστημενους αλλα και υποψηφιους πελατες, γιατι αυτη ειναι... η δουλεια σας.
ο καθε μαστορας απο την αλλη, ειναι αραχτος, τηνε παιζει βλεποντας καμια τσοντα συναμα, πινει το γκαϊφε του και κανει την καβλαντα του γενικως, οποια να ειναι αυτη (και καλα κανει και μπραβο του και αυτος απο την πλευρα του), αλλα δεν πιανει το ολο μπακγκραουντ της υποθεσης.
εκει χανεται το θεμα, δεν καταλαβαινουν μερικοι τη φασουλα και πετανε οτι να'ναι και οπως να'ναι.
γενικα μιλαω και δε στοχοποιω καποιον.
Σας κόλλησε ο άλλος σεντονίτιδα;
Κακη επιρροηνα μαθεις να κανεις ναζια
δεν ηθελα να μεγαλωσω το "σεντονι" με επιπλεον λεξεις.τα μέλη του μπου γαμάνε, δεν τηνε παίζουν
Γιολ, εγώ είμαι νομικό πρόσωπο. Μονοπρόσωπη ΕΠΕ.Και πάλι όμως είστε όλοι φυσικά πρόσωπα Όχι ρομπότ σαφώς και εμείς έχουμε μεγαλύτερη έκθεση.
Δεν εξέθεσα κανένα προσωπικό στοιχείο η δεδομένο αντιθέτως τα σέβομαι . ανέφερα απλώς ότι είναι προφίλ παλιό που το έχουν διαγράψει προφανώς για λόγους προστασίας
Ομορφιες!!Και τώρα θέλω να πω κάτι σοβαρό .
Αυτός που με πήρε εδώ ( θα καταλάβει ο ίδιος) να με ξαναπάρει παρακαλώ γιατί δεν έγινε κατάχρηση όλων των τρυπών μου .
λαϊκ στο γιου βι δεικτηΑν δεν είναι αυτό αγάπη τότε τιιιι;
Και αν δεν εισαι διαθεσιμη τιγινεται; τριβω το καυλι μου στην οθονη;Αν δεν είναι αυτό αγάπη τότε τιιιι;
Είναι δυνατόν να μην γίνει κατάχρηση όλων των τρυπών σου;; άπαπαΚαι τώρα θέλω να πω κάτι σοβαρό .