papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 132
- Like
- 52.197
- Πόντοι
- 27.261
δεν ηθελα να μεγαλωσω το "σεντονι" με επιπλεον λεξεις.τα μέλη του μπου γαμάνε, δεν τηνε παίζουν
αλλα, με συγχωρεις για την παραπληροφορηση
δεν ηθελα να μεγαλωσω το "σεντονι" με επιπλεον λεξεις.τα μέλη του μπου γαμάνε, δεν τηνε παίζουν
Γιολ, εγώ είμαι νομικό πρόσωπο. Μονοπρόσωπη ΕΠΕ.Και πάλι όμως είστε όλοι φυσικά πρόσωπα Όχι ρομπότ σαφώς και εμείς έχουμε μεγαλύτερη έκθεση.
Δεν εξέθεσα κανένα προσωπικό στοιχείο η δεδομένο αντιθέτως τα σέβομαι . ανέφερα απλώς ότι είναι προφίλ παλιό που το έχουν διαγράψει προφανώς για λόγους προστασίας
Ομορφιες!!Και τώρα θέλω να πω κάτι σοβαρό .
Αυτός που με πήρε εδώ ( θα καταλάβει ο ίδιος) να με ξαναπάρει παρακαλώ γιατί δεν έγινε κατάχρηση όλων των τρυπών μου .
λαϊκ στο γιου βι δεικτηΑν δεν είναι αυτό αγάπη τότε τιιιι;
Και αν δεν εισαι διαθεσιμη τιγινεται; τριβω το καυλι μου στην οθονη;Αν δεν είναι αυτό αγάπη τότε τιιιι;
Είναι δυνατόν να μην γίνει κατάχρηση όλων των τρυπών σου;; άπαπαΚαι τώρα θέλω να πω κάτι σοβαρό .
Αυτός που με πήρε εδώ ( θα καταλάβει ο ίδιος) να με ξαναπάρει παρακαλώ γιατί δεν έγινε κατάχρηση όλων των τρυπών μου .
Αν δεν είναι αυτό αγάπη τότε τιιιι;
Αγάπη μόνο...Αν δεν είναι αυτό αγάπη τότε τιιιι;
μην μου πεις οτι πηγες κρητη κ αδυνατισες??Αν δεν είναι αυτό αγάπη τότε τιιιι;
Ποιημα!!!Μαντέψτε ποια έρχεται με τρελές διαθέσεις
@Γιολάντα Magic Ειμαι έτοιμος εγώ για cyber..Πάρε με το βράδυ για cyber
Δεν μπορώ να σε αφήσω έτσι
Είδα story από kinky που χορεύει μια ευσωμουλα κυριουλα, να πάρουμε και χασοδικη μαζίνα μαθεις να κανεις ναζια
Plus size μοντέλο λέει ... μην έχει κάνει και GNTM και χρειαστεί κυβερνητικό free pass ο χασοδίκης όπως αυτά για την ποιοτική κιλοβατώραΕίδα story από kinky που χορεύει μια ευσωμουλα κυριουλα, να πάρουμε και χασοδικη μαζί
https://www.*****/kinky-opera-i-xoreftria-anna/
Απ' ότι φαίνεται με 23%, αυτό το κωλαρακι θέλει φόρτιση...Αν δεν είναι αυτό αγάπη τότε τιιιι;
ααα ετσι πονηρομουνακι αλεπουδιαρη ???Είδα story από kinky που χορεύει μια ευσωμουλα κυριουλα, να πάρουμε και χασοδικη μαζί
https://www.*****/kinky-opera-i-xoreftria-anna/