The Godfather
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.318
- Πόντοι
- 2.606
Και εγώ το ίδιο, αλλά, προϊόντος του χρόνου φρόντισα να απαλλαγώ από τις συνήθειες του χωριουΕγώ από χωριό είμαι αυτά ξέρω αυτά γράφω
Και εγώ το ίδιο, αλλά, προϊόντος του χρόνου φρόντισα να απαλλαγώ από τις συνήθειες του χωριουΕγώ από χωριό είμαι αυτά ξέρω αυτά γράφω
Λυπάμαι, αλλά η Γενετική εκφεύγει του γνωστικού/επιστημονικού μου πεδίου.Και να θέλω να απαλλαγώ δε μ’ αφήνει το DNA μου.
Και εγω βλαχος ειμαι αλλα το κρυβω!!!!!Και να θέλω να απαλλαγώ δε μ’ αφήνει το DNA μου.
Γέννημα θρέμμα ενός χωριού 400 κατοικωνΕσύ πρέπει να έχεις ρίζες και από πόλη γι’ αυτό έχεις αλλάξει
Κάνε και μια ακόμα εξαίρεση για εμάς τους καινούριουςΕσυ αποτελείς εξαίρεση
4 μαλακίες διαδοχικά δεν μπορώ να τις βαστάξω, με πιάνει ίλιγγος μετάΈχω τραβήξει ήδη τέσσερις
Να χορηγηθούν βιταμίνες στον συνάδελφο χύστη άμεσα , προς αποφυγήν αφυδάτωσηςΤώρα έχω κλείσει ραντεβού με την Βερόνικα από γκλάμουρ Γιατί μου ‘χει πει ο φίλος μου ο Αναπούρνα ότι αξίζει και όταν γυρίσω σπίτι θα τραβήξω κι άλλα δύο και θα κλείσω για σήμερα
Εγώ δεν μπορώ άμα δεν το χύσω Το πετάξω τρελαίνομαι
Να χορηγηθούν βιταμίνες στον συνάδελφο χύστη άμεσα , προς αποφυγήν αφυδάτωσης
Ο θεράπων ιατρός
Πολύ καλή απάντηση! Θα συμφωνήσωΟτιδηποτε αφορά/απευθύνεται στο θυμικό, και όχι στην λογική, είναι, εξ ορισμού, υποκειμενικό και ως εκ τούτου δεν μπορεί να μετρηθεί με αντικειμενικά σταθμά.
Ήμουν λίγο στεναχωρημένηΜε αυτο το υφος δε θα σε χαιρετησει κανεις ποτε.
Πόση ώρα μιλήσατε ρε και προλαβες να χύσεις 2 φορές ;Τις δύο πρώτες της έριξα για πάρτη της τηλεφωνήτριας του γκλάμουρ Εκεί που έκλεινα ραντεβού με την Βερόνικα και μιλάγαμε στο τηλέφωνο άκουγα τη φωνούλα της και τραβούσα ταυτόχρονα μαλακία
ενταξει... σου ειπα οτι ξεχασα να παρω τα λιοσπορα.Ήμουν λίγο στεναχωρημένη
Άρχοντας λέμε.5 λεπτά Της έκανα λίγο μπούρου μπούρου μέχρι να χύσω και την δεύτερη φορά την ξαναπήρα με άλλο αριθμό για να ξανά χύσω πάλι
Ναι Νταξει να σου πω κάτι τα περίμενα μια βδομάδα, και μου έσκασες με άδεια χέρια … τι να κανω άνθρωπος είμαι και γώ ΞΕΣΠΑΣΑενταξει... σου ειπα οτι ξεχασα να παρω τα λιοσπορα.
πως κανεις και εσυ ετσι ?
πωωωωωωωωω πωωωωωωωωωωωω λεμε...
Κοίτα να ξεσπάσεις και στα dm σου λιγάκι αν γίνεται, ίσως, δικό μου concept.Ναι Νταξει να σου πω κάτι τα περίμενα μια βδομάδα, και μου έσκασες με άδεια χέρια … τι να κανω άνθρωπος είμαι και γώ ΞΕΣΠΑΣΑ
Εντάξει μη βαραααααςΚοίτα να ξεσπάσεις και στα dm σου λιγάκι αν γίνεται, ίσως, δικό μου concept.
Ε όχι και να σε βαρέσω, πάει η ομορφιά σου μετά.. για ανακύκλωση...Εντάξει μη βαρααααας
αφου εκανες 10 μερες να μου πεις ποτε να ερθω.Ναι Νταξει να σου πω κάτι τα περίμενα μια βδομάδα, και μου έσκασες με άδεια χέρια … τι να κανω άνθρωπος είμαι και γώ ΞΕΣΠΑΣΑ
Δεν ξέσπασες απλά μάνα μου. Έψαχνες άνθρωπο για να τον ανασκολοπίσειςΝαι Νταξει να σου πω κάτι τα περίμενα μια βδομάδα, και μου έσκασες με άδεια χέρια … τι να κανω άνθρωπος είμαι και γώ ΞΕΣΠΑΣΑ