The Godfather
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.316
- Πόντοι
- 2.606
Γίνεσαι υπερβολικός τωραΣτα τσακίδια να πάει
Γίνεσαι υπερβολικός τωραΣτα τσακίδια να πάει
Γτ ρε φιλε μιλας ετσι σε δαγκωσε ή δεν εχεις να την πληρωσεις ???? Τι εχθρα ειναι αυτη ????Δεν σου αρεσει μην την πληρωνεις...απλα τα πραγματα τι θελεις να σου μιλαει γλυκα στο bou πηγαινε με λουλουδια και τουρτα στο μαγο και ζητησε την τι σκαλωμα ειναι αυτο εξηγησε μου το σκεπτικο σου θα καθισω να σε ακουσω αλλα δεν νομιζω να εχεις να χωρισεις κατι μαζι της και με καμια αλλη ακομα...Στα τσακίδια να πάει
Και καλα εκανες για την παρτυ σου γαμας οχι για μενα.. και εγω για τους ιδιους λογους θελω να παω.Έχω πάει με τουλάχιστον 7-8 πορνοστάρ, εγχώριες και διεθνείς, δυο εκ των οποίων τουλάχιστον παγκόσμιας εμβέλειας. Σε διαβεβαιώ πως ούτε καλύτερος εραστης εγινα, ούτε μου έγινε 25 πόντους. Το μόνο που τονώθηκε ήταν η ματαιοδοξία μου
Σύμφωνοι νονε μου αλλά και πάλι... τεσπα μην στείλεις τίποτα μπράβους να με ψάχνουν..Οτιδηποτε αφορά/απευθύνεται στο θυμικό, και όχι στην λογική, είναι, εξ ορισμού, υποκειμενικό και ως εκ τούτου δεν μπορεί να μετρηθεί με αντικειμενικά σταθμά.
Μάλιστα.
Α, μάλιστα. Συμπαθητική μου έχει φανεί, αλλά γούστα είναι αυτά I guess.νομιζω το προβλημα με την σαντρα δεν ηταν ποτε η εμφανιση, αλλα ο χαρακτηρας της για καποιους
I’m gonna make you an offer you can’t refuse…Σύμφωνοι νονε μου αλλά και πάλι... τεσπα μην στείλεις τίποτα μπράβους να με ψάχνουν..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η Μόνικα η φυσαρμόνικα έχει μεγαλώσει πλέον όμως.. αλλά όπως είπες άλλο μυνημα, το θυληκο και η ομορφιά είναι υποκειμενικά, μπορεί κάλλιστα να διάλεγα Σαντρα και όχι Μόνικα πάντως.Δεν είναι και η Μονικα Μπελούτσι αδερφε.
το να μην σ αρεσει, οκ.... αλλα το να μιλας ετσι για το ατομο της , ειναι λαθοςΣτα τσακίδια να πάει
Αυτό ακριβώς, αγαπητεΗ Μόνικα η φυσαρμόνικα έχει μεγαλώσει πλέον όμως.. αλλά όπως είπες άλλο μυνημα, το θυληκο και η ομορφιά είναι υποκειμενικά, μπορεί κάλλιστα να διάλεγα Σαντρα και όχι Μόνικα πάντως.
Εχει πολυ τουπε, και καμια φορα βγαζει αρκετη χολη, οποτε για καποιους αυτο ειναι αρκετο για να ξενερωσουν. Αλλα οπως λες ειναι γουστο.Α, μάλιστα. Συμπαθητική μου έχει φανεί, αλλά γούστα είναι αυτά I guess.
Νταξει είπα μήπως..Εχει πολυ τουπε, και καμια φορα βγαζει αρκετη χολη, οποτε για καποιους αυτο ειναι αρκετο για να ξενερωσουν. Αλλα οπως λες ειναι γουστο.
Σιγουρα απο εμφανιση μονο ηλιθιος θα ελεγε οτι εμφανισιακα δεν ειναι μουναρα.
Αγαπητέ, θεωρώ πως η φράση «γίνεσαι υπερβολικός,τώρα» δεν συνιστά ιδιαίτερα επιθετική συμπεριφορά, ώστε να δικαιολογεί τέτοια απάντηση.Σιγά μη βαράς
Και εγώ το ίδιο, αλλά, προϊόντος του χρόνου φρόντισα να απαλλαγώ από τις συνήθειες του χωριουΕγώ από χωριό είμαι αυτά ξέρω αυτά γράφω
Λυπάμαι, αλλά η Γενετική εκφεύγει του γνωστικού/επιστημονικού μου πεδίου.Και να θέλω να απαλλαγώ δε μ’ αφήνει το DNA μου.
Και εγω βλαχος ειμαι αλλα το κρυβω!!!!!Και να θέλω να απαλλαγώ δε μ’ αφήνει το DNA μου.
Γέννημα θρέμμα ενός χωριού 400 κατοικωνΕσύ πρέπει να έχεις ρίζες και από πόλη γι’ αυτό έχεις αλλάξει
Κάνε και μια ακόμα εξαίρεση για εμάς τους καινούριουςΕσυ αποτελείς εξαίρεση
4 μαλακίες διαδοχικά δεν μπορώ να τις βαστάξω, με πιάνει ίλιγγος μετάΈχω τραβήξει ήδη τέσσερις