jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.507
- Πόντοι
- 2.306
Κατάλαβα.
Σε σχόλασε από γρασσαδόρο.
Δεν πειράζει, εσύ να σαι καλά
Είμαστε μια χαρά σκιά.. το ξες και σε καίει. Μας αρέσει αυτό.
Κατάλαβα.
Σε σχόλασε από γρασσαδόρο.
Δεν πειράζει, εσύ να σαι καλά
Εντάξει ρε γρασαδόρε, μην εξάπτεσαι.Είμαστε μια χαρά σκιά.. το ξες και σε καίει. Μας αρέσει αυτό.
Εντάξει ρε γρασαδόρε, μην εξάπτεσαι.
Όλοι όταν ήμαστε μικροί είχαμε έναν φίλο που υπήρχε μόνο στην φαντασία μας.
Ουαου έπεσα από τα σύννεφα
ΠσσσσσσσσσσσσσσσσσσΕσυ τον έχεις ακόμα μου χουν πει. Θα πατήσω αγνόησε γιατί με τη φατσούλα μου έχουμε καλύτερα πράγματα να κάνουμε από το να ασχοληθούμε με σένα.
Εγώ δεν θέλω καλό παλικάρι θέλω καλή κοπέλαΕσυ τον έχεις ακόμα μου χουν πει. Θα πατήσω αγνόησε γιατί με τη φατσούλα μου έχουμε καλύτερα πράγματα να κάνουμε από το να ασχοληθούμε με σένα.
Και στα δικά σου Σαντρα. Σου εύχομαι να βρεις ένα καλό παλικάρι σαν εμένα όπως η φίλη σου.
οκ, αναβαλλεται το κινκυΕγώ δεν θέλω καλό παλικάρι θέλω καλή κοπέλα
Φέρε καμία φίληοκ, αναβαλλεται το κινκυ
...παιζει παρτυ στο νησι ????Φέρε καμία φίλη
Με τον ξανθό φλουφλη που εμπλεξες λογικό ήταν κάποια στιγμή ότι θα κατεληγες λεσβίαΕγώ δεν θέλω καλό παλικάρι θέλω καλή κοπέλα
Που ήσουν τόση ώρα; Μου έλειψες ! Πολύ είχε ηρεμήσει το νήμαΜε τον ξανθό φλουφλη που εμπλεξες λογικό ήταν κάποια στιγμή ότι θα κατεληγες λεσβία
ετσι μπραβο... δωσε μου μπουσταρισμα, κανε πλατες.Με τον ξανθό φλουφλη που εμπλεξες λογικό ήταν κάποια στιγμή ότι θα κατεληγες λεσβία
Δεν μπορώ να στείλω σε κανενανΣτον μαλάκα τον @bigshak μη στείλεις τίποτα
Ρε φίλε θα με περάσουνε τώρα για ανώμαλοΠοστάρω εγώ το video μάγκες.
Καλησπερα.ειναι ευκολο να εξηγησει καποιος τι εχει παιχτει με το βιντεοΡε φίλε θα με περάσουνε τώρα για ανώμαλο
Τον έπαιξα για τον σκύλο 2 φορές
μην είναι κι αρσενικό τύπεΡε φίλε θα με περάσουνε τώρα για ανώμαλο
Τον έπαιξα για τον σκύλο 2 φορές