Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 33
- Like
- 28.626
- Πόντοι
- 11.146
....μην ακους κουβεντες κ διαδοσεις!Συγγνώμη.... είδα ότι μιλάτε για big dick και τρόμαξα...
....μην ακους κουβεντες κ διαδοσεις!Συγγνώμη.... είδα ότι μιλάτε για big dick και τρόμαξα...
Καλησπέρα τρελά μωράκια τ’ουρανού
Αυτές τις φωτός βλέπω και λέω τι μαλακια έκαναΈξαλλη είμαι ..
Και να της τη δώσεις στο χέρι κρίμα δεν είναι?? Μετά εμείς τι θα γαμαμε ρε φίλε??Αυτές τις φωτός βλέπω και λέω τι μαλακια έκανα
Είχα πάρει την Σοφία χωρίς πολλές καυλες με 2 μέρες αποχή
Εδώ θέλει 2 βδομαδες αποχή και να της δώσεις την κωλοτρυπιδα στο χέρι
Αυτές τις φωτός βλέπω και λέω τι μαλακια έκανα
Τρόπος του λέγειν αδερφεΚαι να της τη δώσεις στο χέρι κρίμα δεν είναι?? Μετά εμείς τι θα γαμαμε ρε φίλε??
Kαι σε κάθε αλλαγή εβδομάδας να το αναφέρει δεν θα ήταν άσχημα...''Ως αναμνήσαντα οικεία κακά''.Το έχεις ξανά αναφέρει παλιότερα το περιστατικό. Θα το λες σε κάθε αλλαγή το μήνα δηλαδή;;
Τώρα περιμένω μια ιρλανδεζα για επαναληπτικό μετά το one night stand , έκανε το λάθος και είπε ναι , θα φάει και αυτή το ξεκωλιασμα της τώρα και θα ηρεμήσει ))εγώ...που δεν με αφορά και τρόμαξα!
Γλύκανε λίγο ρε...μην τα αποπαίρνεις τα λουλούδια μας...
Θέλουν στοργή...και πότισμα!!
Σε φοβήθηκε το μάτι μου!! χαχαχα...
πάντως κριτικούλες δεν βλέπω να γράφεις!Τρόπος του λέγειν αδερφε
Η Σοφία δέκα δέκα μας έχει για πρωινό όλους
ποσό χρονών είσαι φίλε Μπελβεντέρε??Τώρα περιμένω μια ιρλανδεζα για επαναληπτικό μετά το one night stand , έκανε το λάθος και είπε ναι , θα φάει και αυτή το ξεκωλιασμα της τώρα και θα ηρεμήσει ))
Όλα στην ώρα τουςπάντως κριτικούλες δεν βλέπω να γράφεις!
Γαμας τα καλύτερα κορίτσια, παίρνεις feedback απ'όλους αλλά εσύ...μουγκα στη στρούγκα!
33ποσό χρονών είσαι φίλε Μπελβεντέρε??
(σόρυ φορ ασκινγκ!!)
Παναγία μου!!! Τι ποδαρες, κωλαρα, μας τρέλανες πάλι!Καλησπέρα τρελά μωράκια τ’ουρανού
Όλες οι κοπέλες έχουν αρνητικά σχόλια.. Δεν μπορώ να καταλάβω πιο είναι το πρόβλημα σου ;;Kαι σε κάθε αλλαγή εβδομάδας να το αναφέρει δεν θα ήταν άσχημα...''Ως αναμνήσαντα οικεία κακά''.
Μην αρπάζεσαι με τους επιτελείς για να μην σου πετάγονται τέτοια...Το έχεις ξανά αναφέρει παλιότερα το περιστατικό. Θα το λες σε κάθε αλλαγή το μήνα δηλαδή;;
Καληνύχτα μωράκια
Να μου πειτε ποια από τις νέες φωτό μου σας αρέσει περισσότερο για προφίλ του σάιτ
Δεν μπορούσα να αποφασίσω
....αρχοντα, να παμε τοιχο-τοιχο λες?Αυτές τις φωτός βλέπω και λέω τι μαλακια έκανα
Μόνο η Σοφία μου βγάζει αυτήν την ανωμαλία από όσες έχω πάρει και σε λίγο μικρότερο βαθμό η Γιολάντα , η αριανα κωλαρα τρομερή αλλά δεν μου το βγάζει αυτό το πρόστυχο της Σοφίας το «έλα ξέσκισε μου τον πάτο καριολη»....αρχοντα, να παμε τοιχο-τοιχο λες?
...μαγκα περι ορεξεως......Μόνο η Σοφία μου βγάζει αυτήν την ανωμαλία από όσες έχω πάρει και σε λίγο μικρότερο βαθμό η Γιολάντα , η αριανα κωλαρα τρομερή αλλά δεν μου το βγάζει αυτό το πρόστυχο της Σοφίας το «έλα ξέσκισε μου τον πάτο καριολη»
Μαγκα για την γυναικα μου μιλας?Μόνο η Σοφία μου βγάζει αυτήν την ανωμαλία από όσες έχω πάρει και σε λίγο μικρότερο βαθμό η Γιολάντα , η αριανα κωλαρα τρομερή αλλά δεν μου το βγάζει αυτό το πρόστυχο της Σοφίας το «έλα ξέσκισε μου τον πάτο καριολη»
Ναι εννοείται...μαγκα περι ορεξεως......
Εγω παλι γουσταρω το αγριο κ αλητικο στυλακι της @ariana.magic