Έτσι σκληρά...Adio....my love
Να βάλουμε μυαλό...
Έτσι σκληρά...Adio....my love
Η Σάντρα κατηγορία φτερού...εσύ νταρντανοφερνεις σαν την γιολ?Την Σαντρα την σηκώνεις...εμένα χλωμό...
ΚΑΙ στα όρθια θές να πεις....Στα όρθια είσαι ότι πρέπει!!!
Ναιιιι❤❤Προσπαθώ να βρω χρόνο να συνευρεθουμε ωραία μου κυρία
Σκέφτομαι μήπως πάρεις και την @Γιολάντα Magic μαζι κι οσο αντέξω
Όλοι το ίδιο σκεφτόμαστε ρε φίλε....χαχαχαΝαιιιι❤❤
Δεν θα απευθυνθείς σε εμένα ξανά…. Σε ευχαριστωΣτο βανεσακι αυτά ....
Καυλιαρα .. Πρέπει να έχουμε παρόμοιο τατοο στην κωλαραΚαλημέρα μωράκια.... Διαθέσιμη από 5 ..... Δεν μας ρίχνει κάτω η ζέστη... Είμαστε θερμοί από μόνοι μας,σε αυτό το νήμα
Ρε σεις καταντάει bulling...όλες καύλες είναι , όλοι γουστάρουμε την ίντριγκα αλλά όχι το bulling...Δεν θα απευθυνθείς σε εμένα ξανά…. Σε ευχαριστω
Πόσοι έχουμε το κουράγιο και την αντοχή να το κάνουμε είναι το θέμα χαχαχαχαχαΌλοι το ίδιο σκεφτόμαστε ρε φίλε....χαχαχα
Μετά από μια δυσκολη μερα στην δουλεια , ένα τέτοιο τσιμπουκι χρειάζεται αμέσως μόλις μπεις σπίτι, στην πορτα μην σου πω,για να χαλαρώσειςLook me how to do it baby
Κάτσε να παω Σ/Κ στο χωριό να πιω κανα τσίπουρο να στανιάρω και μόλις γυρίσω θα τα πούμε @Sofia_Magic και @Γιολάντα MagicΝαιιιι❤❤
Τι καλό θα μας φέρεις από το χωριό?? Τι καλό βγάζει το χωριό εκτός καυλιαρικα μωρά?Κάτσε να παω Σ/Κ στο χωριό να πιω κανα τσίπουρο να στανιάρω και μόλις γυρίσω θα τα πούμε @Sofia_Magic και @Γιολάντα Magic
Θα σου φέρω εμένα και κανα τελάρο φρούτα κανα τσίπουρο κανα θαλασσινό οστρακοειδή τι άλλο θες άντε και καμμία κοτούλα να ρουφάς κανα φρέσκο αυγουλακι @Sofia_Magic να δώσεις και στη @Γιολάντα MagicΤι καλό θα μας φέρεις από το χωριό?? Τι καλό βγάζει το χωριό εκτός καυλιαρικα μωρά?
κάνεις duo με Βαλέρια??Καυλιαρα .. Πρέπει να έχουμε παρόμοιο τατοο στην κωλαρα
Με αυτά είμαι πολύ χαρούμενη..Θα σου φέρω εμένα και κανα τελάρο φρούτα κανα τσίπουρο κανα θαλασσινό οστρακοειδή τι άλλο θες άντε και καμμία κοτούλα να ρουφάς κανα φρέσκο αυγουλακι
δεν είναι city tour τα κορίτσια..call girl ειναι...Εμείς εδώ στο Ηράκλειο Κρήτης σας βλέπουμε και ξεροσταλιαζουμε… παίζει κανά τουρ κοριτσάρες;;
κάνεις
Την επεβαλες την τάξη όμως, γλυκουλα..μπράβο σου !!!!δεν στο είχα...Δεν θα απευθυνθείς σε εμένα ξανά…. Σε ευχαριστω
Η Γιολάντα είναι σε ραντεβού ενημερωτικά! Νομίζω και από τα μηνύματα πού μού έχεις στείλει σου αρέσει το κουτσομπολιό! Θα ήθελα να μην μού κάνεις ταγκ σε τίποτα..Την επεβαλες την τάξη όμως, γλυκουλα..μπράβο σου !!!!δεν στο είχα...