Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 42.791
Θα σου πω από κοντά....Δεν ξερεις τι να προτωκανεις με αυτα τα εργαλεια!καλησπερα αγαπητη μου!
Θα σου πω από κοντά....Δεν ξερεις τι να προτωκανεις με αυτα τα εργαλεια!καλησπερα αγαπητη μου!
Θα σου πω από κοντά....
Ναι γίνεται δουλίτσα δεν μπορώ να πω... Αλλά αν δεν τα πιάνεις Horny μού να ηρεμήσει η ψυχούλα...Καί ἀπό μακριά καλά εἶναι...
ΕπΤι κάνουν τα αγόρια μού? Εκτός να μιλάνε για τοστ και τοστιέρα?
ανυπομονω για αυτο!!Θα σου πω από κοντά....
Ναι γίνεται δουλίτσα δεν μπορώ να πω... Αλλά αν δεν τα πιάνεις Horny μού να ηρεμήσει η ψυχούλα...
ανυπομονω για αυτο!!
Καλά νά περάσετε!
toast κυριολεκτικα καψαλιζω καιωΤό ψήσιμο: τό λέει καί ἡ λέξη, " toast"=΄"ψήνω"
❤❤❤❤❤❤❤@Γιολάντα Magic Μου έλειψες
καλώς τηνα την πέρδικα....που περπατεί λεβέντικα!!!Τι κάνουν τα αγόρια μού? Εκτός να μιλάνε για τοστ και τοστιέρα?
Καί ὅμως "toasted" τό λένε καί αὐτό ποὺ λές ἐσύ "fried"... Ξέρεις πόσα τέτοια ἔχω φάει στὴν ἴδια τὴν Ἀγγλία; Ἐπειδή εἶναι ἡ ἀδυναμία μουtoast κυριολεκτικα καψαλιζω καιω
αλλο το toasted bread
αλλο το fried bread (αυτο που βαζουν στο λεγομενο αγγλικο πρωινο)
Να πούμε σε αυτό το σημείο ότι το Σοφάκι μας και στο ενδυματολογικό τομέα βάζει κάτω όλες τις πατσαβούρες της τιβι...ποιο my style rocks, ποιο style me up και μαλακίες...
βαλε ψωμακι στη ψησταρια να μας το πουλησεις για τοστΚαί ὅμως "toasted" τό λένε καί αὐτό ποὺ λές ἐσύ "fried"... Ξέρεις πόσα τέτοια ἔχω φάει στὴν ἴδια τὴν Ἀγγλία; Ἐπειδή εἶναι ἡ ἀδυναμία μου
βαλε ψωμακι στη ψησταρια να μας το πουλησεις για τοστ
οτα θα παραγγειλεις ψμι με τα σουβλακια σου πες τα θελω τοσταρισμενα
Σουβλάκια ΔΕΝ τρώω: ἀπ'τά χειρότερα φαγητά ποὺ ὑπάρχουν!
Fried bread - Wikipedia
en.wikipedia.orgToast (food) - Wikipedia
en.wikipedia.org
θα ξαναπώ το ίδιο...ινσταγκραμ, ινφλυένσερς, τιβί, και περσόνες με 50 κιλά οξυζενέ στο μαλλί δημιουργούν τις τάσεις στη μόδα, στο στυλ κλπ...οπότε ναι...κυρίως η προβατοποιημένη νεολαία ακολουθεί τυφλά για να είναι "ιν"...αφού το λέει η Τούνη έτσι θα ναι...αφού το έβαλε η Καρντάσιαν σημαίνει θα γαμαει στυλιστικά...χωρίς να βάζουν το προσωπικό γούστο τους δλδ μέσα σε όλο αυτόἘννοεῖται... Ἀλήθεια, ὑπάρχουν ἄνθρωποι ποὺ ἀκολουθοῦν τέτοιες συμβουλές ἤ εἶναι ὅλα αὐτά στημένα;
θα ξαναπώ το ίδιο...ινσταγκραμ, ινφλυένσερς, τιβί, και περσόνες με 50 κιλά οξυζενέ στο μαλλί δημιουργούν τις τάσεις στη μόδα, στο στυλ κλπ...οπότε ναι...κυρίως η προβατοποιημένη νεολαία ακολουθεί τυφλά για να είναι "ιν"...αφού το λέει η Τούνη έτσι θα ναι...αφού το έβαλε η Καρντάσιαν σημαίνει θα γαμαει στυλιστικά...χωρίς να βάζουν το προσωπικό γούστο τους δλδ μέσα σε όλο αυτό