The Godfather
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.318
- Πόντοι
- 2.606
Τι βλεπω ..Ολος ο καλος ο κόσμος εδω ειναι παλι ...
αυτο παντως με το ματι το εχω και εγω ....
Μεχρι μονιμη ξεματιαστρα εχω προσλαβει
βεβαια φταιει η ομορφια μου ..αλλα τι να κανω που ειμαι κουκλι ζωγραφιστο
Παμε ξανα γιατι εισαι καινουριο μελος και ευκολα κουραζεσαι βλεπω. Το νημα ετσι το θελει το ιδιο το γραφειο,ελευθερες οι κοπελες να λενε οτι θελουν,ελευθεροι εμεις να λεμε οτι θελουμε και ετσι μαζεύεται κοσμος και εχει κοντα 100 επισκεπτες καθε μερα. Σε οποιον δεν αρεσει η τακτικη αυτη μπορει απλα να μην συμμετεχει. Οι κριτικες βρισκονται αλλου συγκεντρωμενες και μπορεις να τις δεις οποτε θελεις πατώντας ενα λινκ. Υφακια και μαγκιες δεν χρειαζονται. Ελπιζω να σε καλυψα,παμε παρακατω.Το μεγαλε δεν ηταν ουτε προσβλητικο ουτε ειρωνικο.Το νημα ξαναλεω δεν ειναι της Σαντρας δεν ειναι της Σοφιας δεν ειναι της Γιολαντας κτλ κτλ κτλ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ MAGIC GIRLS. Εγω μπαινω να δω καμια κριτικη αν εχει ανεβει κατι για καποια καινουρια κοπελα.... Γιατι πρεπει να διαβαζω αν της σοφιας της φτανουν τα 16 εκατοστα σου ή αν η κουμπαρα σου κανει ζηλειες? Στα παπαρια μου πως να το κανουμε....Γι'αυτο ειπα να ανοιξουν τα κοριτσια ενα δικο τους νημα να καβλαντιζεται ολη μερα κ οταν βρισκεστε να τους δινετε κ την 150ρου να εισαστε ολοι καλα κ εμεις ησυχοι. Εκει δεν θα μπαινω . Δεν μπορεις ομως να μου λες να μην μπαινω στο νημα ενος πρακτορειου γτ ετσι ειναι η φαση κ εσεις γαματε το νημα
Όταν φιλιώνετε με Σάντρα, να ξέρετε ότι καυλώνουμε (καλά και όταν μαλλιοτραβιέστε πλάκα έχει)Πολύ με προκαλείς κυρία μου ....
Πες μου ώρα και μέρος για φωτογράφηση....
sincere apologies Don Corleone
Αντε ελα να γινουμε πολλεςΕυχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!!
Παίζει ρόλο η σειρά; Είναι ανάλογα τι τύπου ξεμάτιασμα θέλεις;
Παιζει
Στην πρώτη περίπτωση είναι ξεμάτιασμα κ σεξ
Στην δεύτερη σεξ κ ξεματιασμα
Παίζει κ το εναλλακτικό σενάριο σεξ-ξεμάτιασμα-σεξ
Τωρα που το λέτε....οι πελάτες μου κάνουν προληπτικό ξεματιασμα ... με φτύνουν πριν τους πάρω πιπα για να μην με ματιάσουν....ειναι οπως ελεγε και ο κυριος στο αβαταρ σου
I will make him a proposal that can not resist
Σε βαλω εγω εσενα μαναρι μου να φτυνεις το τρομερο μου το εργαλειο ( 7,5 εκ ) σε πληρη αναπτυξηΤωρα που το λέτε....οι πελάτες μου κάνουν προληπτικό ξεματιασμα ... με φτύνουν πριν τους πάρω πιπα για να μην με ματιάσουν....
Κάτι έχει πάρει το αυτί μου ότι και εσύ φτύνεις το καυλι τους. Για ξεμάτιασμα φαντάζομαι...Τωρα που το λέτε....οι πελάτες μου κάνουν προληπτικό ξεματιασμα ... με φτύνουν πριν τους πάρω πιπα για να μην με ματιάσουν....
Ένα φτύσιμο πριν και ένα μετά...... έτσι μήπως δεν πιάσει το πρώτο !!! Με άλλο κεφάλι το δεύτεροΤωρα που το λέτε....οι πελάτες μου κάνουν προληπτικό ξεματιασμα ... με φτύνουν πριν τους πάρω πιπα για να μην με ματιάσουν....
Που σε φτύνουν καμάρι μου?Τωρα που το λέτε....οι πελάτες μου κάνουν προληπτικό ξεματιασμα ... με φτύνουν πριν τους πάρω πιπα για να μην με ματιάσουν....
Στο προσωπακι μουΠου σε φτύνουν καμάρι μου?
Γραματοσημο εισαι καλε ?Στο προσωπακι μου
Καλά ξηγιούνται....να ξέρω για το bachelor πως θα σου φερθώ...Στο προσωπακι μου
Καλά ξηγιούνται....να ξέρω για το bachelor πως θα σου φερθώ...
Και γιατί όχι να μην τα κάνω μαζί και τα δύο?Ἄσε τοὺς γάμους καί γάμα πουτάνες: πιό ἐνδιαφέρον...
Και γιατί όχι να μην τα κάνω μαζί και τα δύο?
Εχει αλλη γλυκα το τσιλιμπουρδισμαΚαι γιατί όχι να μην τα κάνω μαζί και τα δύο?
Γιατί η διαφορά φίλε μου μεταξύ αγνού κ πληρωμένου ερωτα είναι ότι ο αγνός κοστίζει ΠΑΝΤΑ περισσότερο.Και γιατί όχι να μην τα κάνω μαζί και τα δύο?
Μόνον ἄν εἶσαι μαζόχας καί σ'ἀρέσει ἡ κρεβατομουρμούρα...
Έχω αισθήματα εγώ για μια με ροζ τρυπούλες...Εχει αλλη γλυκα το τσιλιμπουρδισμα
Σοφή κουβέντα...Γιατί η διαφορά φίλε μου μεταξύ αγνού κ πληρωμένου ερωτα είναι ότι ο αγνός κοστίζει ΠΑΝΤΑ περισσότερο.