Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 42.639
Queen του γλειψιματος είμαι!! Την γαρίδα την τρώω... αν με πιάνεις...
ΣωστόΜετά: γιά νά ἀναπληρώση τὴν ἐνέργεια...
Σωστό και αυτοΝηστικο αρκούδι δεν χορεύει.....όπως λένε και στο my village
καλως τον και ας αργησε ..Μωρέ θα σε πιάσω ... που θα μου πάς.
καλως τον και ας αργησε ..
Και ελεγα θα ερεθει,,,δε θα ερθει....
γενικα ...ειδες φως και μπηκες .....Γέροντα να με συγχωράς ... μπέρδεψα τις πόρτες ...
Στον 3ον όροφο πάγαινα στον 2ον κατά λάθος βρέθηκα.
Καλησπέρα Αριάνα!Διαθέσιμη από 6:30
το βασικό που μπορείτε να κάνετε είναι να μη συντηρείτε ένα νήμα που "δε διστάζει να κάνει τα πάντα" για να μείνει στην επικαιρότητα. μη μασάτε....αλλά μασάτε.Δλδ τι θα έπρεπε να κάνουμε κατά την γνώμη σου;
Να λιβανίζουμε όλη μέρα τις κοπέλες εδώ για το πόσο υπεργαμάτες είστε και το πόσο μας αρέσετε;
Το νήμα το άνοιξε το αφεντικό για να μπαίνετε εσείς κι εμείς εδώ μέσα και να κάνουμε χαβαλέ, και συνεπακόλουθα να αυξάνεται το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού για εσάς, προκειμένου να έχετε δουλειά.
Αυτό όμως συνεπάγεται και άσκηση κριτικής, και σύγκριση μεταξύ των κοριτσιών.
Λες να μην συγκρίνουμε τα κορίτσια μεταξύ τους, γιατί είναι διαφορετικά και είναι άνθρωποι. Δεκτό, μέχρι ενός σημείου. Και με τι να τις συγκρίνουμε; Με ποδοσφαιριστές;
Και κάτι τελευταίο. Το αν δεν κάνει σε κάποιους κούκου ή φοβούνται μην τους βρει η γυναίκα τους πεθαμένους πάνω σε μια κοπέλα, είναι δική τους δουλειά. Το να μιλάς όμως έτσι δείχνει ασέβεια, γιατί στο φινάλε κουκλίτσα μου, από αυτούς βιοπορίζεσαι.
Διαθέσιμη από 6:30
και γιατι δε βαζεις μια τσοντουλα να δεις ρε παιχτη και χαλιεσαι?Ονειρεύομαι ένα thread που δεν θα σαλιαζει/τσακώνεται κανεις, θα ανεβαίνουν μόνο φωτογραφίες ,βίντεο από κοπέλες και προγραμμα διαθεσιμότητα
Δεν ξέρουν ότι έχουμε βίτσια εδώ στο Μαγικ...Σε θεματα που δε μου αρεσουν στο φορουμ,απλα δε μπαινω. Τωρα το τι πρεπει,τα πως και τα μη,θα μας τα πει καποιος μοντ. Το νημα ειναι οπως ειναι,σε οποιον δεν αρεσει απλα δε συμμετεχει.
Το φόρουμ είναι ελεύθερο και αυτή είναι η ομορφιά του.Ονειρεύομαι ένα thread που δεν θα σαλιαζει/τσακώνεται κανεις, θα ανεβαίνουν μόνο φωτογραφίες ,βίντεο από κοπέλες και προγραμμα διαθεσιμότητα
Δεν ξέρουν ότι έχουμε βίτσια εδώ στο Μαγικ...
Κουσουρια εχουμεΔεν ξέρουν ότι έχουμε βίτσια εδώ στο Μαγικ...
Κουσουρια εχουμε
Της οικογένειας και εγώ....Καί σύ φυσικά ξέρεις!
εχουμε βιτσιο να γα..Δεν ξέρουν ότι έχουμε βίτσια εδώ στο Μαγικ...