geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.860
- Πόντοι
- 34.478
τσου"Ἔχεις τὸν μεγαλύτερο καί πιό ὡραῖο κῶλο, κατάλαβες;" Ἐγώ ναί
εχεις τον πιο ομορφο μεγαλο κωλο. κατανοητο; (η το καταλαβαινεις;)
τσου"Ἔχεις τὸν μεγαλύτερο καί πιό ὡραῖο κῶλο, κατάλαβες;" Ἐγώ ναί
Εγώ δεν τολμάω να κλείσω ραντεβού μαζί σου επειδή την έχω μικρή !Ποιος σου είπε ότι μόνο με μεγάλα περνάμε καλά?
Ελεος με τα στερεότυπα που αναπαράγουν οι πορνοταινίες....
Oh my good δη
Προς το παρων (να μην το ματιασω) δεν εχει χρειαστει να χρησιμοποιησω την χημεια (αναφερομαι στα μπλε που εγραψες) .. Μπορει να εχεις δικιο σε αυτο που γραφεις.. οπως ειπα δεν εχει χρειαστει για την ωρα να χρησιμοποιησω την χημεια (και δεν θελω να μπλεξω διοτι η χημεια μπορει να σε κανει ντουρο αλλα μπορει να εχει παρενεργειες καμια φορα) ... δεν εχω αποψη πανω σε αυτουπάρχει κ η επιστήμη σε ώρα ανάγκης με μπλε, άσπρα, κίτρινα χαπάκια που κάνουν και τον πιο μελάτο να φαίνεται κολόνα της ΔΕΗ
Επππ .....Έρχεταιη ώρα σου....
εγω τον εχω μικροαν για κάτι είναι γμωστό το bourdela είναι για την τήρηση του πατρις θρησκεία οικογένεια, για τα ευμεγέθη προσόντα των μελών τους και για το high class επίπεδό τους
τσου
εχεις τον πιο ομορφο μεγαλο κωλο. κατανοητο; (η το καταλαβαινεις;)
Ἄν εἶναι ἀπ'τήν ἀγγλόφωνη Ἀφρική, εἰδικά καμμία Γκάνα, θά σοῦ πῶ ἐγώ...
τοιουτεψες μαδαφακα χορνομπλιαντ ?Μίλα ἑλληνικά ἤ ρώσικα, γαμῶ τὸ κέρατό μου!
τοιουτεψες μαδαφακα χορνομπλιαντ ?
...ναου ?
η επιστήμη αυτό σου εξασφαλιζει...τη σκληράδα...δεν αλλάζει το μέγεθος...Προς το παρων (να μην το ματιασω) δεν εχει χρειαστει να χρησιμοποιησω την χημεια (αναφερομαι στα μπλε που εγραψες) .. Μπορει να εχεις δικιο σε αυτο που γραφεις.. οπως ειπα δεν εχει χρειαστει για την ωρα να χρησιμοποιησω την χημεια (και δεν θελω να μπλεξω διοτι η χημεια μπορει να σε κανει ντουρο αλλα μπορει να εχει παρενεργειες καμια φορα) ... δεν εχω αποψη πανω σε αυτο
Παντως γενικα οτι μεγεθη και να γουσταρουν οι γυναικες σιγουρα το βασικο ειναι ενα: Να το εχουμε σκληρο, αν δεν ειναι σκληρο τοτε απλα δεν..
Οποτε ας γαμησουμε τωρα που μπορουμε να γαμησουμε
η επιστήμη αυτό σου εξασφαλιζει...τη σκληράδα...δεν αλλάζει το μέγεθος...
Δεν διαφωνω, απλα οπως ειπα περα απο το οτι δεν μου εχει χρειαστει προς το παρων, η χημεια δεν ξερεις τι παρενεργειες μπορει να εχειη επιστήμη αυτό σου εξασφαλιζει...τη σκληράδα...δεν αλλάζει το μέγεθος...
Ωχ ρε στην Γιολάντα απάντησα?Δεν το κατάλαβα...Επππ .....
Και ραντεβού με τον Αγιο Πέτρο ενίοτεη επιστήμη αυτό σου εξασφαλιζει...τη σκληράδα...δεν αλλάζει το μέγεθος...
You speak English language like Stathis Psaltis did kamaki to foreign babes in Ela na agapithoume darling movieI say hi to all bourdela 's boys....I am going to practice my mouth and my English little bit more in order ro be perfect at my appointment....
@Sofia_Magic big Kavla i will see you in one hour ❤
I am.a Greek lover .....skase now❤Your speak English language like Stathis Psaltis did kamaki to foreign babes in Ela na agapithoume darling movie
You don’t have to practice your mouth or any other part of your body, baby. As far as I am concerned they all function perfectly.I say hi to all bourdela 's boys....I am going to practice my mouth and my English little bit more in order ro be perfect at my appointment....
@Sofia_Magic big Kavla i will see you in one hour ❤
Δικη χωρίς αύριο Χρησταρα!!!!Your speak English language like Stathis Psaltis did kamaki to foreign babes in Ela na agapithoume darling movie