petros_sketo
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 10.283
- Πόντοι
- 1.336
Εσύ θα διαλέξεις ποιά θες?Μας έσκασες!Εχω εξοχικό σε νησί.. Είσαι καλεσμένη εσύ και η @Γιολάντα Magic για διακοπές.. Αλλά υπό έναν όρο.. Ασταμάτητο σεξ
Εσύ θα διαλέξεις ποιά θες?Μας έσκασες!Εχω εξοχικό σε νησί.. Είσαι καλεσμένη εσύ και η @Γιολάντα Magic για διακοπές.. Αλλά υπό έναν όρο.. Ασταμάτητο σεξ
Έχω κ κότερο, πάμε μια βόλτα;Εχω εξοχικό σε νησί.. Είσαι καλεσμένη εσύ και η @Γιολάντα Magic για διακοπές.. Αλλά υπό έναν όρο.. Ασταμάτητο σεξ
Την @Γιολάντα MagicΕσύ θα διαλέξεις ποιά θες?Μας έσκασες!
Έχω μεγάλο τρακτέρι, θα τα καταφέρω! Μην μου αγχώνεσαι καυλα μου…!!!Έχεις δίκιο.....εχω και κάποια στρεματα να οργώσεις.....
Να μας ζήσει...Ροζ σαν τους γονείς....
Μόνο εσύ αγάπη μου το δείχνεις καιρό τώρα....Εσύ θα διαλέξεις ποιά θες?Μας έσκασες!
Έχεις βαλθεί να με πεθάνεις;Νομίζω μπορούμε και πιο άγρια από την τελευταία φορά....
Είμαστε ανώμαλοι εμείς....
Το παραδείχνω μπορώ να πω....Μόνο εσύ αγάπη μου το δείχνεις καιρό τώρα....
Με το δέμα που είδα είμαι σίγουρη θα βγει πολύ καλύτερο καρδιά μου..Να μας ζήσει...
@Sofia_Magic γιατί ανοίγεις το στόμα σου μωρό μου; Θες να χώσω τπτ μέσα;;;;;Έχω μεγάλο τρακτέρι, θα τα καταφέρω! Μην μου αγχώνεσαι καυλα μου…!!!
Δεν ξέρω με σένα όλες η τρύπες άνοιξαν...@Sofia_Magic γιατί ανοίγεις το στόμα σου μωρό μου; Θες να χώσω τπτ μέσα;;;;;
Πσυχουυυυυλα μουυυυυΜε το δέμα που είδα είμαι σίγουρη θα βγει πολύ καλύτερο καρδιά μου..
Κάνε μού λίγο πουτσου πουτσου..Πσυχουυυυυλα μουυυυυ
Πουτσουυυυυυ πουτσουυυυυυυυυΚάνε μού λίγο πουτσου πουτσου..
ΕεεεεεεΠ !!!Παιδια το Ε9 στείλτε μου σε πμ ....να δω που θα στείλω το Σοφακι
Πάω βόλτα με τη μηχανή!Το νού σου ροζοτρυπούλα μου!Κάνε μού λίγο πουτσου πουτσου..
Αστο πάνω μου.. Σε λίγες μέρες που θα σε δω θα μαυρίσει και το κάθε σημείο του σώματος σου..Νομίζω μπορούμε και πιο άγρια από την τελευταία φορά....
Είμαστε ανώμαλοι εμείς....
ΕΠ James .θέλω να μου ανοίξεις και τις.δικες μου... τρύπες....ΕεεεεεεΠ !!!
Έχω.....Παιδια το Ε9 στείλτε μου σε πμ ....να δω που θα στείλω το Σοφακι