Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 93.269
- Πόντοι
- 46.423
ασε την παλαιολιθικη εποχη και εκσυγχρονισου
Μόνο την ξανθιά γουστάρω από 'κει μέσα.
ασε την παλαιολιθικη εποχη και εκσυγχρονισου
Μόνο την ξανθιά γουστάρω από 'κει μέσα.
Πρακτικός ἄνθρωπος...
για σενα δουλευω λεμε...Μόνο την ξανθιά γουστάρω από 'κει μέσα.
Τι να τον κάνω τον άλλον που χτυπιέται σα χταπόδι ...
θέλω να τελειώσω πάνω στο κωλαράκι της ΓΙολάντας @Γιολάντα Magic και να τα πασαλείψεις με τα πατουσάκια σου @Sofia_Magic ...πολύ ωραίο και αισθησιακό βίντεοΌνειρα γλυκά και απονηρευτα ❤
Εγω με Σοφακι θα κοιμηθούμε ήρεμες ❤
για σενα δουλευω λεμε...
αυτο ελειπε, να μην το ειχες δει.Το ξέρω.
Το έχω δει το βιντεάκι.
θέλω να τελειώσω πάνω στο κωλαράκι της ΓΙολάντας @Γιολάντα Magic και να τα πασαλείψεις με τα πατουσάκια σου @Sofia_Magic ...πολύ ωραίο και αισθησιακό βίντεο
Να σε καλά φιλαράκι μου.. να τελειώσει και κάποιος σε μένα..ένιωσα ορφανό..
Με τέτοια τραγούδια που βάζεις ελπίζω μετά μην ζητάει αύξηση .
Να σε καλά φιλαράκι μου.. να τελειώσει και κάποιος σε μένα..ένιωσα ορφανό..
Γεια σου μωρό μου, αστείο ήταν βέβαια...Όπως πάντα! Μπήκα λίγο να πειράξω τα αγόρια μού. Φιλάκια πολλά...Καλημέρα κούκλα! Καλά νά περάσης στίς διακοπές σου καί μή δίνης σημασία σέ μᾶς τοὺς ἠλίθιους τώρα ποὺ λείπεις: ἄσε τό κινητό ἤ δέν-΄ξέρω'γώ-τί....
Καλημέρα κούκλα! Καλά νά περάσης στίς διακοπές σου καί μή δίνης σημασία σέ μᾶς τοὺς ἠλίθιους τώρα ποὺ λείπεις: ἄσε τό κινητό ἤ δέν-΄ξέρω'γώ-τί....
Συμφωνώ με την ουσία αυτού που λες άλλα σου παραθέτω φιλικά και το παρακάτω.Καλημέρα κούκλα! Καλά νά περάσης στίς διακοπές σου καί μή δίνης σημασία σέ μᾶς τοὺς ἠλίθιους τώρα ποὺ λείπεις: ἄσε τό κινητό ἤ δέν-΄ξέρω'γώ-τί....
Συμφωνώ με την ουσία αυτού που λες άλλα σου παραθέτω φιλικά και το παρακάτω.
Bruce Lee said never speak negatively about yourself, not even as a joke. That the body doesn’t know the difference.
Μερακλής, έχουμε τα ίδια γούστα
Καλησπέρα. Που είσαι? Τα κορίτσια σου σε ψάχνουν?Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του νήματος.