Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 44.475
Τι παιδί έχω κάνει εγώ ❤Τι να φάω ρε παιδιά ;
Τι παιδί έχω κάνει εγώ ❤Τι να φάω ρε παιδιά ;
Δεν εχω δει φωτογραφιες σου αλλα σε πιστευω.Πάντα είναι περιποιημένα τα άκρα μου έτσι και αλλιώς... Όσο για το πέδιλο,αν δεις τις φωτογραφίες μου φοράω συνεχώς. Αλλά όταν έχει περπάτημα όπως δεν ενδείκνυται ιδιαίτερα
Να σου δωσω 'γω κατι ευκαιρο?Τι να φάω ρε παιδιά ;
Τι να φάω ρε παιδιά ;
Θέλω και εγώ πεινάω...Να σου δωσω 'γω κατι ευκαιρο?
πωωωωω ζημια!!! Παει τελειωσε πρεπει να κλεισω ραντεβου....Καλημέρα σας.... Διαθέσιμη από 17:00
Εσενα αγαπη μου,τι θελεις να ετοιμασω?Θέλω και εγώ πεινάω...
Αληθεια τωρα πεινας εσυ?Θέλω και εγώ πεινάω...
Το σπεσιαλιτέ σού αγάπη μου ❤Εσενα αγαπη μου,τι θελεις να ετοιμασω?
Θα τα πάρω σε βυζια δεν πειράζει....Αληθεια τωρα πεινας εσυ?
Οκ απλα @Sofia_Magic εισαι ενα κλασσικο παραδειγμα που δεν χορταινει οσο και να φαει (ακομα και αν φαει μεχρι σκασμου)
Υ.Γ. @Sofia_Magic κανε λιγο κρατη, με ρεγουλα το φαγητο
Αμεσως!Το σπεσιαλιτέ σού αγάπη μου ❤
Σε περιμένω μωρό μου από αύριο. Και στείλε μου dm τι θες να φοράω.....πωωωωω ζημια!!! Παει τελειωσε πρεπει να κλεισω ραντεβου....
Και ντύσιμο κατά παραγγελία; Εξαιρετικά!Σε περιμένω μωρό μου από αύριο. Και στείλε μου dm τι θες να φοράω.....
Ωραια τοτε, αφου θα τα παρεις μονο σε βυζια οπως λες να σου ετοιμασω ενα δειπνο που θα περιλαμβανει ολα τα καλουδια και να σε αφησω να φας ελευθερα και χωρις περιορισμους, οκ?Θα τα πάρω σε βυζια δεν πειράζει....
Ε λοιπον εσυ σιγα σιγα γινεσαι αστερακι. Ευγε νεα μαγισσα.Σε περιμένω μωρό μου από αύριο. Και στείλε μου dm τι θες να φοράω.....
ΠροφανώςΚαι ντύσιμο κατά παραγγελία; Εξαιρετικά!
Με τι μάγια με κρατάς, καρδιά μου που το πας και απ'το καλημέρα,σε σκέφτομαι όλη μέραΕ λοιπον εσυ σιγα σιγα γινεσαι αστερακι. Ευγε νεα μαγισσα.
Ειτε θα σου πω ειτε θα στα εχω ετοιμα στο δωματιο να τα φορεσειςΣε περιμένω μωρό μου από αύριο. Και στείλε μου dm τι θες να φοράω.....
Αχχχ και μου αρέσουν οι εκπλήξεις.... ΝαιιιιιιιιΕιτε θα σου πω ειτε θα στα εχω ετοιμα στο δωματιο να τα φορεσεις
Με τι μάγια με κρατάς, καρδιά μου που το πας και απ'το καλημέρα,σε σκέφτομαι όλη μέρα
Στίχος που έγινε ατάκα;Με τι μάγια με κρατάς, καρδιά μου που το πας και απ'το καλημέρα,σε σκέφτομαι όλη μέρα