ariana.magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2021
- Like
- 19.274
Περιμενω μωρό μουΤο ραντεβου ελαβε τελος,εγραψα και μια μικρη κριτικη. @ariana.magic το playlist δε σου εδωσα ρε 'συ.
Είσαι μια γλυκα
Περιμενω μωρό μουΤο ραντεβου ελαβε τελος,εγραψα και μια μικρη κριτικη. @ariana.magic το playlist δε σου εδωσα ρε 'συ.
Ρε παιδιά η μέλλουσα συζυγός μου Κα @Sofia_Magic που χάθηκε απόψε?
Μπορείς λίγο να αλλάξεις φωτογραφία προφίλ? Σαν να μιλάω στο Κωλο μου μού φαίνεται...Γεια σου αγάπη μου ❤Ρε παιδιά η μέλλουσα συζυγός μου Κα @Sofia_Magic που χάθηκε απόψε?
Μολις το διαβασα και πεθαναΜπορείς λίγο να αλλάξεις φωτογραφία προφίλ? Σαν να μιλάω στο Κωλο μου μού φαίνεται...Γεια σου αγάπη μου ❤
Πώς με ξέρεις εσύ....Από τα Αγαπημένα μού ❤ Γεια σου @Annapurna με τα ωραία σού ❤❤❤❤Καλά και εγώ πέθανα στα γέλια.
Η Σοφία έχει μια εντυπωσιακή αμεσότητα στον λόγο της.
Της το αφιερώνω.
Τύπε άραξε...πλακίτσα κάνουμε...κάνετε ανάλυση 3 σελίδες για ότι μαλακία σας κατέβει στο κεφάλι.Ερωτημα: Διαβαζω που ειναι η @Sofia_Magic ?
Που ειναι η @Γιολάντα Magic?
Ποιο πανω διαβασα που ειναι η @taylor.magic ?
Δεν ξερω ποια απαντηση αρεσει στον καθενα να ακουσει για αυτο θα δωσω διαφορες.. Λοιπον τα call girl γενικα:
1)εργαζονται
2) εχουν και τις δικες τους ζωες
3)γαμιουνται στην δουλεια
4)Την στιγμη που γραφουμε ακομα δουλευουν
κλπ κλπ
Επισης ερωτημα κρισεως: Δεν μπορειτε να ζησετε ουτε μια μερα χωρις να διαβασετε ποσταρισματα call girl?
Μα γι αυτο την έβαλα αβαταρ!Μπορείς λίγο να αλλάξεις φωτογραφία προφίλ? Σαν να μιλάω στο Κωλο μου μού φαίνεται...Γεια σου αγάπη μου ❤
Αλλοι κανουν πλακα και αλλοι τα εννοουν περιμενοντας διακαως ενα ποσταρισμα (μην μου πεις τωρα οτι πεφτεις απο τα συννεφα ?) Για αυτα τα ατομα εκανα την ερωτησηΤύπε άραξε...πλακίτσα κάνουμε...κάνετε ανάλυση 3 σελίδες για ότι μαλακία σας κατέβει στο κεφάλι.
Αν υπάρχει άνθρωπος εδώ μέσα που πιστεύει αυτά που γράφονται πάω πάσο...Αλλοι κανουν πλακα και αλλοι τα εννοουν περιμενοντας διακαως ενα ποσταρισμα (μην μου πεις τωρα οτι πεφτεις απο τα συννεφα ?) Για αυτα τα ατομα εκανα την ερωτηση
Επισης λες κανουμε αναλυση.. Δεν κανω αναλυσεις αν αναφερεσε σε εμενα, απλα τα γραφω ολα μονοκοπανια για να μην υπαρχει καποια απορια-κενο στον λογο μου
Αυτο που γραφεις το εχω πει εγω πρωτος αν με εχεις διαβασει... απειρες φορες και μαλιστα πολλες φορες ... Μην με αντιγραφειςΑν υπάρχει άνθρωπος εδώ μέσα που πιστεύει αυτά που γράφονται πάω πάσο...
Ελα ρε παιδια τωρα που γραφουμε οφ τοπικ στο νημα του μαγου. Μη λεμε οτι θελουμε δηλαδη.Τύπε άραξε...πλακίτσα κάνουμε...κάνετε ανάλυση 3 σελίδες για ότι μαλακία σας κατέβει στο κεφάλι.
Ρε παιδιά η μέλλουσα συζυγός μου Κα @Sofia_Magic που χάθηκε απόψε?
Μπορείς λίγο να αλλάξεις φωτογραφία προφίλ? Σαν να μιλάω στο Κωλο μου μού φαίνεται...Γεια σου αγάπη μου ❤
Και ψωμί μπαγιάτικο αν είναι δυνατόν με προζύμι!Ελα ρε παιδια τωρα που γραφουμε οφ τοπικ στο νημα του μαγου. Μη λεμε οτι θελουμε δηλαδη.
Επειδη μπορει να βρεις μεχρι και συνταγη για κεφτεδακια εδω μεσα,δε σημαινει κατι.
Στα μπιφτεκια βαλτε και λιγο μαγειρικη σοδα για να βγουν πιο αφρατα.
ΣωστοοοοςςΚαι ψωμί μπαγιάτικο αν είναι δυνατόν με προζύμι!
Εσυ να ξερεις ενα πραγμα (χωρις πλακα μιλαω τωρα)... Υπαρχουν τρια ατομα που συμπαθω εδω στο bou και μου αρεσει οταν τους διαβαζωΕλα ρε παιδια τωρα που γραφουμε οφ τοπικ στο νημα του μαγου. Μη λεμε οτι θελουμε δηλαδη.
Επειδη μπορει να βρεις μεχρι και συνταγη για κεφτεδακια εδω μεσα,δε σημαινει κατι.
Στα μπιφτεκια βαλτε και λιγο μαγειρικη σοδα για να βγουν πιο αφρατα.
Το 2 είμαι εγώ... ολοφάνερο...❤Εσυ να ξερεις ενα πραγμα (χωρις πλακα μιλαω τωρα)... Υπαρχουν τρια ατομα που συμπαθω εδω στο bou και μου αρεσει οταν τους διαβαζω
Ο ενας εισαι εσυ @chris drs διοτι το εχεις με το τσιγκλισμα και στο τρολαρισμα.. σε αυτο οφειλω να σε παραδεχτω