Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 44.475
Έχεις δίκιο..ξέχασα κάτι σημαντικό για μια σχέση...Νομίζω ξέχασες τό πιο σημαντικό!
Κάνεις πολύ καλό σεξ.......
Έχεις δίκιο..ξέχασα κάτι σημαντικό για μια σχέση...Νομίζω ξέχασες τό πιο σημαντικό!
Κάνεις πολύ καλό σεξ.......
Αν εχεις να πεις κατι καλο θα ειναι να το πεις σε εμενα.. Καταλαβαινω οτι ενοχλει οταν δεν ασπαζεται καποιος την μεση ιδεολογια του μεσου μελους του bou..@hornyasfuck πραγματικά θαυμάζω την υπομονή σου!!!!
ΥΓ: ομως....στου κουφού την πόρτα, παρ'την πόρτα κ φύγε, φίλε Χόρνι!
ωραια θεαΚαλοκαιρινές ζεστές καυτές καλημερες❤
** Σήμερα μέχρι και.Σαββατο διαθεσιμ
ηηηη.**
Θα συμφωνησω , και κανα βιντεο ταυτοχροναΚορίτσια!!!! Φωτογραφία άμεσα...
Και η καρμποναρα επισηςΈχεις δίκιο..ξέχασα κάτι σημαντικό για μια σχέση...
Κάποιος πεινάει εδώ... Μετά το σεξ θα φάμε..Και η καρμποναρα επισης
Και η καρμποναρα επισης
Θα μου μαγειρεψεις ?Κάποιος πεινάει εδώ... Μετά το σεξ θα φάμε..
Αυτό είναι ντύσιμο με πέθανεςΤι κάνουν τα αγόρια μού? Εκτός να μαλώνουν! Εγώ πάντως λέω δίπλα στην καρτέλα να γράψει ( ΑΝΎΠΑΝΤΡΗ )μία ιδέα ριχνω..❤
Οκ!βαλε τα μακαρονια κ οτι θελεις απο εμενα!Κάποιος πεινάει εδώ... Μετά το σεξ θα φάμε..
Θέλει να το κάνουμε κουζίνα...απλώς δεν ξέρει πως να μού το πειΤολμᾶς νά πῆς στὴ Σοφία νά κλειστῆ στὴν κουζίνα;;;;;!!! Ἡ Σοφία εἶναι ἀλανιάρα καί ἀνεξάρτητη: δέν κλείνεται στὴ κουζίνα!
Αααα ειμαι παραδοσιακος εγω!Τολμᾶς νά πῆς στὴ Σοφία νά κλειστῆ στὴν κουζίνα;;;;;!!! Ἡ Σοφία εἶναι ἀλανιάρα καί ἀνεξάρτητη: δέν κλείνεται στὴ κουζίνα!
Αααα ειμαι παραδοσιακος εγω!
Θελω να κανουμε αυτο το bam ma!!!Θέλει να το κάνουμε κουζίνα...απλώς δεν ξέρει πως να μού το πει
Μην της βαζεις ιδεες!
Bamba.....my loveΘελω να κανουμε αυτο το bam ma!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μην της βαζεις ιδεες!
Αν σου ζητήσει να σκύψεις για να πιάσεις κάτι από το κάτω ντουλάπι έχε το νου σου. Εννοείται μαγειρεύεις φορώντας μόνο ποδιά και το άρωμα σου ( πρότυπο..)Θέλει να το κάνουμε κουζίνα...απλώς δεν ξέρει πως να μού το πει
Εδω δεν ξερω πως το λενε φαντασου τι θα κανουμε!Bamba.....my love
Πρόστυχο αλλά μου αρέσει ο τρόπος πού σκέφτεσαι..Αν σου ζητήσει να σκύψεις για να πιάσεις κάτι από το κάτω ντουλάπι έχε το νου σου. Εννοείται μαγειρεύεις φορώντας μόνο ποδιά και το άρωμα σου ( πρότυπο..)
Ε όχι και πρόστυχο.... Πρέπει να αξιοποιηθεί κάθε δωμάτιο με κάθε τρόποΠρόστυχο αλλά μου αρέσει ο τρόπος πού σκέφτεσαι..