Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 11.569
- Πόντοι
- 2.256
Παρων κ εγω!Ζητᾶ κάποια ἐργένη;! Παρών!
Παρων κ εγω!Ζητᾶ κάποια ἐργένη;! Παρών!
Παρων κ εγω!
ηθελα να σου δειξω οτι δεν εισαι ο μονος εργενης εδω!Ἐμένα τί μέ κάνεις παράθεση;! Ἐμένα θά παντρευτῆς;!
ηθελα να σου δειξω οτι δεν εισαι ο μονος εργενης εδω!
... πρώτον κάνω καλό σεξ...2 κάνω πολύ καλό σεξ...και 3 κάνω πάρα μα πάρα πολύ καλό σεξ...
Από όπου κ να είναι σημασία έχει ότι πατούρα η γυναίκαεμένα πάντως πριν 3 χρόνια που την είχα δει την κοπέλα μου είχε πει αυτό που έγραψε κ εδώ. μισή Ελλάδα μισή Κολομβία, και θυμάμαι που της είχα πει το μισό που είναι από Κολομβία είναι απ την μέση και κάτω
Από όπου κ να είναι σημασία έχει ότι πατούρα η γυναίκα
Νομίζω ξέχασες τό πιο σημαντικό!Εγώ πιστεύω ότι έναν θα το βρώ γιατί έχω πολλά ταλέντα...πρώτον κάνω καλό σεξ...2 κάνω πολύ καλό σεξ...και 3 κάνω πάρα μα πάρα πολύ καλό σεξ...
Οξύμωρο λίγο.....παρόλο που δςν θες να φτιάξουμε τις σχέσεις μας , νοιάζεσαι για μέναΑν κουράζεσαι να δουλεύεις λιγότερο
@hornyasfuck πραγματικά θαυμάζω την υπομονή σου!!!!
ΥΓ: ομως....στου κουφού την πόρτα, παρ'την πόρτα κ φύγε, φίλε Χόρνι!
Έγραψες,συμφωνώ απόλυτα!!!Στα τέσσερα είναι η στάση κασέτα - βαριέμαι - δίπλες - μικρή ψωλή.
Όσον αφορά την @Sofia_Magic δεν είναι κοπέλα για γάμο. Είναι μια ανεξάρτητη και δυναμική παρουσία που έχει καταλάβει ότι μπορεί να πληρώνεται για να περνάει καλά, δεν έχει ταμπού άρα η κασέτα παίζει σε ότι και να της έρθει στο ραντεβού, επίσης έχει καταλάβει μετα την πρώτη παρτουζα ότι το σκηνικό παντρεμένη με τον τέλειο άντρα θα είναι χάσιμο χρόνου αφού θα είναι αφόρητα βαρετό. Είναι το τίμημα που πληρώνει για τη ζωη που διάλεξε, καμία δε μπορεί να μπει σε ρουτίνα (όσο όμορφη ρουτίνα κι αν είναι) όταν ζει ζωη με τόσες εναλλαγές (στην έγγαμη ζωη μεταφράζεται σε δραμα, αλλά και αυτό έχει ημερομηνία λήξης).
Καλώς λοιπόν επιλέγει να είναι μόνη σαν την ανεμόνη και να έχει τους πελάτες, τους καλούς πελάτες και τα «γκομενακια».
Αυτααα...
Έχεις δίκιο..ξέχασα κάτι σημαντικό για μια σχέση...Νομίζω ξέχασες τό πιο σημαντικό!
Κάνεις πολύ καλό σεξ.......
Αν εχεις να πεις κατι καλο θα ειναι να το πεις σε εμενα.. Καταλαβαινω οτι ενοχλει οταν δεν ασπαζεται καποιος την μεση ιδεολογια του μεσου μελους του bou..@hornyasfuck πραγματικά θαυμάζω την υπομονή σου!!!!
ΥΓ: ομως....στου κουφού την πόρτα, παρ'την πόρτα κ φύγε, φίλε Χόρνι!
ωραια θεαΚαλοκαιρινές ζεστές καυτές καλημερες❤
** Σήμερα μέχρι και.Σαββατο διαθεσιμ
ηηηη.**
Θα συμφωνησω , και κανα βιντεο ταυτοχροναΚορίτσια!!!! Φωτογραφία άμεσα...
Και η καρμποναρα επισηςΈχεις δίκιο..ξέχασα κάτι σημαντικό για μια σχέση...
Κάποιος πεινάει εδώ... Μετά το σεξ θα φάμε..Και η καρμποναρα επισης
Και η καρμποναρα επισης