koutsavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 389
- Πόντοι
- 21
αμα σταματησεις να μιλας εσυ,μετα θα σταματησει και η γιολαντα.Πάει δεν ξανά μιλάω......
αρα παει το νημα του μαγου.
μονο η βαλερια θα ειναι η ενεργη.
αμα σταματησεις να μιλας εσυ,μετα θα σταματησει και η γιολαντα.Πάει δεν ξανά μιλάω......
Μα αυτό είναι που κάνει να ξεχωρίζει την Σοφία πέρα από την ομορφιά της εξωτερικά κ εσωτερικά!! Είναι γούτσου γούτσου είναι κ η προσωποποιηση του πάθους στο σεξ..είναι ναζιάρα θέλει κ το χαστούκι της....Πάει δεν ξανά μιλάω......
Όλες μας μιλάμε μωρό μου...Η κάθε μια έχει τα αγόρια της....❤αμα σταματησεις να μιλας εσυ,μετα θα σταματησει και η γιολαντα.
αρα παει το νημα του μαγου.
μονο η βαλερια θα ειναι η ενεργη.
Πώς γίνεται να τα λες πάντα τόσο ωραία? ❤❤Μα αυτό είναι που κάνει να ξεχωρίζει την Σοφία πέρα από την ομορφιά της εξωτερικά κ εσωτερικά!! Είναι γούτσου γούτσου είναι κ η προσωποποιηση του πάθους στο σεξ..είναι ναζιάρα θέλει κ το χαστούκι της....
που ξερεις οτι ολοι εδω μεσα ειναι αγορια;Όλες μας μιλάμε μωρό μου...Η κάθε μια έχει τα αγόρια της....❤
Φαντάζομαι....που ξερεις οτι ολοι εδω μεσα ειναι αγορια;![]()
εχεις μεγαλη φαντασια.Φαντάζομαι....
Αλλά από κοντά βλέπουμε και γυναίκες! Εσύ είσαι άντρας η Γυναίκα??
Ομορφιες!!!Καλό Σαββατοκύριακο Αγάπες μου ❤ από Δευτέρα διαθέσιμη για πολλές τρελές....Η γούτσου _γούτσου....Ότι θέλουν τα μωρά μου...
Πού είσαι Αστέρι μου?
Χαχαχαχαχαχαχα αυτό μου αρέσει σε σένα ...Είσαι ρομαντικός τέλος..Μη γελάς καθόλου.
Μαζεύω σπέρμα για σένα ...
![]()
ΗμαρτονΚαλησπέρα μωράκια καλό ΣΚ
Διαθέσιμη από 6:30![]()
![]()
Χαχαχαχαχαχαχα αυτό μου αρέσει σε σένα ...Είσαι ρομαντικός τέλος..
.... ξέρεις ότι γι'αυτές της μάχες είμαι πάντα έτοιμη...Λανθασμένες πληροφορίες σου έδωσε η "μικρή".
Δεν υπάρχουν ρομάντζα και γούτσου γούτσου ...
Θα γίνει μάχη ...
Δεν ξέρω μου το βγάζεις εσύ αυτό...Πώς γίνεται να τα λες πάντα τόσο ωραία? ❤❤
Υπόσχεση ή απειλή?Θα γίνει μάχη ...
Μού φτιάχνεις πάντα την διάθεση! Να σε καλά ❤Δεν ξέρω μου το βγάζεις εσύ αυτό...
Παναγία μου θα σκοτωθούμεΑνοίξαμε και σας περιμένουμε![]()
![]()
Σοδομα και γομορα...Παναγία μου θα σκοτωθούμε![]()