koutsavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 389
- Πόντοι
- 21
αμα σταματησεις να μιλας εσυ,μετα θα σταματησει και η γιολαντα.Πάει δεν ξανά μιλάω......
αρα παει το νημα του μαγου.
μονο η βαλερια θα ειναι η ενεργη.
αμα σταματησεις να μιλας εσυ,μετα θα σταματησει και η γιολαντα.Πάει δεν ξανά μιλάω......
Μα αυτό είναι που κάνει να ξεχωρίζει την Σοφία πέρα από την ομορφιά της εξωτερικά κ εσωτερικά!! Είναι γούτσου γούτσου είναι κ η προσωποποιηση του πάθους στο σεξ..είναι ναζιάρα θέλει κ το χαστούκι της....Πάει δεν ξανά μιλάω......
Όλες μας μιλάμε μωρό μου...Η κάθε μια έχει τα αγόρια της....❤αμα σταματησεις να μιλας εσυ,μετα θα σταματησει και η γιολαντα.
αρα παει το νημα του μαγου.
μονο η βαλερια θα ειναι η ενεργη.
Πώς γίνεται να τα λες πάντα τόσο ωραία? ❤❤Μα αυτό είναι που κάνει να ξεχωρίζει την Σοφία πέρα από την ομορφιά της εξωτερικά κ εσωτερικά!! Είναι γούτσου γούτσου είναι κ η προσωποποιηση του πάθους στο σεξ..είναι ναζιάρα θέλει κ το χαστούκι της....
που ξερεις οτι ολοι εδω μεσα ειναι αγορια;Όλες μας μιλάμε μωρό μου...Η κάθε μια έχει τα αγόρια της....❤
Φαντάζομαι....που ξερεις οτι ολοι εδω μεσα ειναι αγορια;
εχεις μεγαλη φαντασια.Φαντάζομαι....
Αλλά από κοντά βλέπουμε και γυναίκες! Εσύ είσαι άντρας η Γυναίκα??
Ομορφιες!!!Καλό Σαββατοκύριακο Αγάπες μου ❤ από Δευτέρα διαθέσιμη για πολλές τρελές....Η γούτσου _γούτσου....Ότι θέλουν τα μωρά μου...
Πού είσαι Αστέρι μου?
Χαχαχαχαχαχαχα αυτό μου αρέσει σε σένα ...Είσαι ρομαντικός τέλος..Μη γελάς καθόλου.
Μαζεύω σπέρμα για σένα ...
ΗμαρτονΚαλησπέρα μωράκια καλό ΣΚ
Διαθέσιμη από 6:30
Χαχαχαχαχαχαχα αυτό μου αρέσει σε σένα ...Είσαι ρομαντικός τέλος..
.... ξέρεις ότι γι'αυτές της μάχες είμαι πάντα έτοιμη...Λανθασμένες πληροφορίες σου έδωσε η "μικρή".
Δεν υπάρχουν ρομάντζα και γούτσου γούτσου ...
Θα γίνει μάχη ...
Δεν ξέρω μου το βγάζεις εσύ αυτό...Πώς γίνεται να τα λες πάντα τόσο ωραία? ❤❤
Υπόσχεση ή απειλή?Θα γίνει μάχη ...
Μού φτιάχνεις πάντα την διάθεση! Να σε καλά ❤Δεν ξέρω μου το βγάζεις εσύ αυτό...
Παναγία μου θα σκοτωθούμεΑνοίξαμε και σας περιμένουμε
Σοδομα και γομορα...Παναγία μου θα σκοτωθούμε