Σαβουρογάμης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.561
- Πόντοι
- 736
Χαχαχα σε εσένα επιτρέπω τα πάντα χρόνια τώραΕπειδή έχω λίγο πρεσβυωπία και αϋπνίες φαντάζομαι ότι μου επιτρέπεις να το ποστάρω σε μεγέθυνση ?
Με φάγαν τα κυκλώματανα απαντήσει κάποιος υπεύθυνα γιατί δεν είναι η Σάντρα πρωταγωνίστρια
μπορούσατε άνετα να είναι θέμα σε ταινία *****Χαχαχα σε εσένα επιτρέπω τα πάντα χρόνια τώρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Με φάγαν τα κυκλώματα
δεν εχει γινει μαδομουνι μεχρι τωρα,ελα παναγια μου...
να δεις που κατι εχει συμβει,δεν εξηγειται αλλιως.
εγω οταν κανω σεξ, αυτο ισοδυναμει με πολεμοΆς αλλάξουμε λίγο το κλίμα εδώ...ας κάνουμε σεξ όχι πόλεμο...τι λέτε εσείς μωράκια ❤
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩΠάψε ρε.
Τις έχω υπνωτίσει με τα τραγούδια μου ...
Ώπα ρε άρχοντα...εγω οταν κανω σεξ, αυτο ισοδυναμει με πολεμο
εσυ κι η ΠετρουλαΏπα ρε άρχοντα...
Κι εγώ όταν τελειώνω το σεξ ανάβουν τσιγάρο οι γείτονες...
Εχτες που γινοταν χαμος 260 ατομα βλεπαν το νημα, σημερα μονο 160 επεσε το νημαδεν εχει γινει μαδομουνι μεχρι τωρα,ελα παναγια μου...
να δεις που κατι εχει συμβει,δεν εξηγειται αλλιως.
Κάτι είναι και αυτό.Ετσι για χαλάρωσηΠάψε ρε.
Τις έχω υπνωτίσει με τα τραγούδια μου ...
μπηκα και'γω στην αρενα εχτες,σημερα ξεκουραζομαι. κοιτα να δεις που τελικα το μαδομουνι ανεβαζει τα νουμερα.Εχτες που γινοταν χαμος 260 ατομα βλεπαν το νημα, σημερα μονο 160 επεσε το νημα
Θα μού μάθεις να πολεμάω??? Η έχω χάσει ήδηεγω οταν κανω σεξ, αυτο ισοδυναμει με πολεμο
Απ οτι φαινεται ναιμπηκα και'γω στην αρενα εχτες,σημερα ξεκουραζομαι. κοιτα να δεις που τελικα το μαδομουνι ανεβαζει τα νουμερα.
Μονο με ξιφος liono μπορεις να αντιπαρατεθεις...Θα μού μάθεις να πολεμάω??? Η έχω χάσει Ίδη?
Ναι ξέρεις τώραΙδη,τι ειναι το Ιδη Σοφια? Ονομα?
Αχαχαχαχαχαχ δεν το είπεΏπα ρε άρχοντα...
Κι εγώ όταν τελειώνω το σεξ ανάβουν τσιγάρο οι γείτονες...
Άς αλλάξουμε λίγο το κλίμα εδώ...ας κάνουμε σεξ όχι πόλεμο...τι λέτε εσείς μωράκια ❤
Γλυκούλη μού..Ζητω δημοσια συγνωμη απο τη @Sofia_Magic ξερει εκεινη τον λογο
Παω να αυτομαστιγωθω και να κανω χαρακιες στο κορμι μου γιατι αυτο
μου αξιζει.