kolobaras76
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 3.278
- Πόντοι
- 446
Απ τις καλύτερες τσιμπουκλούδες ever !!!Τι κάνουν τα αγόρια μου ? Δεν πιστεύω να κοιμάστε....
Απ τις καλύτερες τσιμπουκλούδες ever !!!Τι κάνουν τα αγόρια μου ? Δεν πιστεύω να κοιμάστε....
Βασιλης Κ ?οριστε εδω που μιλας για πιπες,πισω απο την Taylor ειναι ο Βασιλης ο Κ. παρε τωρα να εχεις...
δεν μπορω να πω το επωνυμο. πισω απ'το προφιλ της Σαντρας ειναι το αγορι της,οριστε σου δινω και δευτερο.Βασιλης Κ ?
Ναι άλλη δουλειά δεν είχε ο Νεκ εκτός από το να πηδάει καθημερινά εμένα και εβδομαδιαία άλλες 3-4, να ασχολείται και με την περίφημη κυκλοθυμική Σαντρα του μπου και τους γαμπρούς της ευτυχίας … μόνο που με βγάζει φωτογραφίες για να σας τις ανεβάζω χάρη μου κάνειδεν μπορω να πω το επωνυμο. πισω απ'το προφιλ της Σαντρας ειναι το αγορι της,οριστε σου δινω και δευτερο.
Αυτα τα βασιζεις καπου ή απλα ειναι κατι που εχεις καταληξει μονος σου;δεν μπορω να πω το επωνυμο. πισω απ'το προφιλ της Σαντρας ειναι το αγορι της,οριστε σου δινω και δευτερο.
Οκ, επαναδιατυπωση (κατι το οποιο ειπα και ποιο πριν)δεν μπορω να πω το επωνυμο. πισω απ'το προφιλ της Σαντρας ειναι το αγορι της,οριστε σου δινω και δευτερο.
Ε δεν είχε φύγει ακριβώς... από το γραφείο έίχε φύγει... ήταν αλλού στο ίδιο επάγγελμα....και γιατι ειχες φυγει παρακαλω? ρωτας εμας πως το περασαμε? ρωτας εμας πως νιωσαμε να σπαει το μεσα μας μακρια σου? οχι δε ρωτας. ετσι ειστε οι γυναικες...
Ποιος ο πρώην μου;;Κι εγώ το θυμάμαι αυτό, μου είχε πει τα καλύτερα για σένα στο ραντεβού που είχα κάνει μαζί του
μ'αρεσει που εξηγεις κιολας,πλακα κανω χαλαρωστε που καποιοι θελετε βασεις και αποδειξεις. λεμε καμια μαλακια να περασει η ωρα.Ναι άλλη δουλειά δεν είχε ο Νεκ εκτός από το να πηδάει καθημερινά εμένα και εβδομαδιαία άλλες 3-4, να ασχολείται και με την περίφημη κυκλοθυμική Σαντρα του μπου και τους γαμπρούς της ευτυχίας … μόνο που με βγάζει φωτογραφίες για να σας τις ανεβάζω χάρη μου κάνει
Ναι άλλη δουλειά δεν είχε ο Νεκ εκτός από το να πηδάει καθημερινά εμένα και εβδομαδιαία άλλες 3-4, να ασχολείται και με την περίφημη κυκλοθυμική Σαντρα του μπου και τους γαμπρούς της ευτυχίας … μόνο που με βγάζει φωτογραφίες για να σας τις ανεβάζω χάρη μου κάνει@
@Sandra Magic νομίζω ότι τρορλλάρει και τσιμπάς....Ναι άλλη δουλειά δεν είχε ο Νεκ εκτός από το να πηδάει καθημερινά εμένα και εβδομαδιαία άλλες 3-4, να ασχολείται και με την περίφημη κυκλοθυμική Σαντρα του μπου και τους γαμπρούς της ευτυχίας … μόνο που με βγάζει φωτογραφίες για να σας τις ανεβάζω χάρη μου κάνει
Τωρα μιλας σωσταμ'αρεσει που εξηγεις κιολας,πλακα κανω χαλαρωστε που καποιοι θελετε βασεις και αποδειξεις. λεμε καμια μαλακια να περασει η ωρα.
Αν αναφερεσε σε εμενα στο ραντεβου που ειχαμε κανει (επειδη εχω φωτογραφικη μνημη η ετσι πιστευω τουλαχιστον) δεν ειχαμε περασει μαζι καλα στο κρεβατι και σιγουρα δεν συζητησαμε για καμια κοπελα του magic.. εκτος και αν με μπερδευεις με καποιον αλλον.. Και ναι το ξερω οτι εχω δικιοΚι εγώ το θυμάμαι αυτό, μου είχε πει τα καλύτερα για σένα στο ραντεβού που είχα κάνει μαζί του
ο Μανωλης ο Καμπόσος,ψηλο παιδι ωραιος,ταιριαστο ζευγαρι ησαστανΠοιος ο πρώην μου;;
Τι λες μωρή, ο σακΠοιος ο πρώην μου;;
Όχι θυμάμαι που είχα έρθει στο δωμάτιο και όντως το ραντεβού μας ήταν πολύ κακό, αλλά μου είχες πει για δυο κοπέλες! Και το έγραψες και μετά στην κριτική νομίζωΑν αναφερεσε σε εμενα στο ραντεβου που ειχαμε κανει (επειδη εχω φωτογραφικη μνημη η ετσι πιστευω τουλαχιστον) δεν ειχαμε περασει μαζι καλα στο κρεβατι και σιγουρα δεν συζητησαμε για καμια κοπελα του magic.. εκτος και αν με μπερδευεις με καποιον αλλον.. Και ναι το ξερω οτι εχω δικιο
Πρόσεχε τι λες, το χοντραίνεις και θα καταλάβουν όλοι ποσο παπατζας είσαι, στο τέλος και αλήθεια να πεις δεν θα σε παίρνει κανένας στα σοβαράπαντως ετσι για να μαθαινετε,γνωστο εσκορτακι στο μπου,που οποτε εμπαινε γινοταν της πουτανας για το ποιος θα πρωτοκλεισει μαζι της. το προφιλ της το χειριζοταν ο τυπος που εχει το γραφειο. αυτο δεν ειναι πλακα.
εσυ που ξερεις για ποια ποιον και τι μιλαω? ουτε καν υπηρχες σαν σκεψη εδω μεσα. το ποιος με παιρνει σοβαρα εδω μεσα και ποιος οχι ασε να το ξερω εγω καλυτερα. επισης στα παπαρια μου αν δε με παρουν σοβαρα τα νεα προφιλ,μεσα σε αυτα και συ.Πρόσεχε τι λες, το χοντραίνεις και θα καταλάβουν όλοι ποσο παπατζας είσαι, στο τέλος και αλήθεια να πεις δεν θα σε παίρνει κανένας στα σοβαρά
Καταρχας στο μονο που συμφωνουμε σε αυτο που εγραψες και οι δυο ειναι στο οτι το ραντεβου μας ηταν κακο.. Απο εκει και περα λες οτι σου ειπα για δυο κοπελες.. Γενικα δεν μιλαω για αλλες κοπελες.. Μπορει να σου μιλησα.. αν ισχυει τοτε δεν το θυμαμαι.. Στην κριτικη μου για σενα ειχα πει οτι δεν περασα καλα μαζι σου.. βαριεμαι να διαβασω ξανα τις κριτικες που εχω γραψει αλλα θυμαμαι οτι σε ειχα συγκρινει με την Βανεσα και την Φραντζεσκα (νομιζω οτι ανεφερα και το ονομα της Μιλενας αν θυμαμαι καλα) λεγοντας οτι με αυτες περασα καλα ενω με εσενα δεν περασα καλα.. Αυτο εγραψα στην κριτικη .. εκανα απλα μια συγκριση.. αλλα σιγουρα δεν νομιζω να σου ειπα για αλλες κοπελες (δεν παιρνω ορκο για αυτο δεν επιμενω).. τελος παντων .. αυτες οι συζητησεις για το πως περασαμε μαζι ειναι περσινα ξινα σταφυλιαΤι λες μωρή, ο σακ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι θυμάμαι που είχα έρθει στο δωμάτιο και όντως το ραντεβού μας ήταν πολύ κακό, αλλά μου είχες πει για δυο κοπέλες! Και το έγραψες και μετά στην κριτική νομίζω