aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 69.487
- Πόντοι
- 11.956
Και βίντεο να ανεβάσει?Η παλια Βανεσσα ,αυριο θα φτιαξει λογαριασμο
Και βίντεο να ανεβάσει?Η παλια Βανεσσα ,αυριο θα φτιαξει λογαριασμο
❤❤Είσαι πολύ θυληκή, ελκυστική και πάρα πολύ σέξυ.
χαλανδρι χαιμαντα?ΣΉΜΕΡΑ διαθέσιμη από 20:00..... αγάπουλες μου
το διαβάζει το νημαΚαι βίντεο να ανεβάσει?
Πρόγραμμα;καλημερα
σημερα διαθεσιμος απο 17.00 εως 17.30
Γειασου καυλιτσα.Hello baby
Κορμαρα!!! Γιολαντα μου πότε θα δούμε κάποιο δυνατό βίντεο σουHello baby
Να τα βλέπετε ότι παθαίνει κάτι μαζί μου κ κάθε μέρα μπαίνει για να βριζει..Αλλά δεν αγχώνομαι οι υποτακτικοί είναι άτομα χωρίς βούληση κ ακολουθούν..Έτσι ήταν κ οι περίοικοι στην αρχαία Σπάρτη και φυσικά οι είλωτεςΌχι και νερουλομενες οι βυζάρες της Βανεσας!!!
Μόνο κολποειλωτες του αιδοίου σου είμαστε ....Να τα βλέπετε ότι παθαίνει κάτι μαζί μου κ κάθε μέρα μπαίνει για να βριζει..Αλλά δεν αγχώνομαι οι υποτακτικοί είναι άτομα χωρίς βούληση κ ακολουθούν..Έτσι ήταν κ οι περίοικοι στην αρχαία Σπάρτη και φυσικά οι είλωτες
Now we are talkingΜόνο κολποειλωτες του αιδοίου σου είμαστε ....
Επίσης έτσι ήταν και οι σκλάβοι στην αρχαία Αίγυπτο.Γι αυτό σηκώσανε ολόκληρα βουνά σε λίγα χρόνια.Τρώγανε αγγούρι στον κώλο και δουλεύανε σαν τα σκυλιά.Λες να έχει καμία ρίζα απο κει?Να τα βλέπετε ότι παθαίνει κάτι μαζί μου κ κάθε μέρα μπαίνει για να βριζει..Αλλά δεν αγχώνομαι οι υποτακτικοί είναι άτομα χωρίς βούληση κ ακολουθούν..Έτσι ήταν κ οι περίοικοι στην αρχαία Σπάρτη και φυσικά οι είλωτες
Μ αρεσει αυτο το νημα εχει απ ολα μεχρι και μαθηματα ιστοριας χαχαΝα τα βλέπετε ότι παθαίνει κάτι μαζί μου κ κάθε μέρα μπαίνει για να βριζει..Αλλά δεν αγχώνομαι οι υποτακτικοί είναι άτομα χωρίς βούληση κ ακολουθούν..Έτσι ήταν κ οι περίοικοι στην αρχαία Σπάρτη και φυσικά οι είλωτες
Αν του αρέσει το μαστίγιο λογικά ναιΕπίσης έτσι ήταν και οι σκλάβοι στην αρχαία Αίγυπτο.Γι αυτό σηκώσανε ολόκληρα βουνά σε λίγα χρόνια.Τρώγανε αγγούρι στον κώλο και δουλεύανε σαν τα σκυλιά.Λες να έχει καμία ρίζα απο κει?
Όταν θες να βουλώσεις ένα βόθρο πρέπει να έχεις γνώσεις εντεύθεν και εκείθενΜ αρεσει αυτο το νημα εχει απ ολα μεχρι και μαθηματα ιστοριας χαχα
Χωρίς παρεξήγηση καλή μου, αλλά οι γνώσεις πρέπει να είναι εγκυκλοπαιδικές, και ποτέ ένθεν κακείθεν...Όταν θες να βουλώσεις ένα βόθρο πρέπει να έχεις γνώσεις εντεύθεν και εκείθεν
Τί;χαλανδρι χαιμαντα?
Είσαι για τρελή πουτσα μωρό μου,Μας καυλωσες μεσημεριατικα
Με πιάσατε αδιάβαστη δάσκαλε κ δέχομαι κάθε τιμωρίαΧωρίς παρεξήγηση καλή μου, αλλά οι γνώσεις πρέπει να είναι εγκυκλοπαιδικές, και ποτέ ένθεν κακείθεν...
Ως δάσκαλος δεν τιμωρώ ποτέ, αγαπητή μου. Νουθετώ...Με πιάσατε αδιάβαστη δάσκαλε κ δέχομαι κάθε τιμωρία