Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 28.933
Με μια Gucci χαχαχαχΕκτός ντομάτες με τι άλλο το δίνουμε???
Με μια Gucci χαχαχαχΕκτός ντομάτες με τι άλλο το δίνουμε???
Και τα πολύ πολύ καλά??Με μια Gucci χαχαχαχ
Εννοείται. Πώς θα μεταφέρεις τις ντομάτες κούκλα μου?Με μια Gucci χαχαχαχ
Το λευκό μικρόφωνο τι το θές ρε αγάπη?Να σε γαμήσουμε θέλουμε όχι να κάνουμε ντουέτο....Καλημέρα αγαπούλες μου Γύρισα !! Έχω να κάνω κάποιες ακόμα δουλίτσες και μες τη βδομάδα δηλώνω διαθέσιμη, και θα ήθελα να σας γνωρίσω και από κοντά την φίλη μου @Βαλέρια magic Θα περάσουμε καταπληκτικά, ανυπομονώ να σας δω
δεν μπορω να φανταστω οτι θα βαλετε καποιον στην μεση κ το εργαλειο θα κοιμαται!Από το να κοιμούνται δεν είναι καλύτερα???
Συναγωνιστής καλύτερα....είναι ταπεινός άνθρωπος....Έχω την εντύπωση πως τον Μάγο πλέον τον προσφωνείτε Γενικό Γραμματέα …
Πότε δεν έχει γίνει και ούτε πρόκειται....δεν μπορω να φανταστω οτι θα βαλετε καποιον στην μεση κ το εργαλειο θα κοιμαται!
Καλη σου μερα να σας γνωρισω τι βαλερια λεει δε βαζει μια φωτο μαζι της χαχαχ εκτος κι αν βαλερια εχεις ονομασει τον δονητηΚαλημέρα αγαπούλες μου Γύρισα !! Έχω να κάνω κάποιες ακόμα δουλίτσες και μες τη βδομάδα δηλώνω διαθέσιμη, και θα ήθελα να σας γνωρίσω και από κοντά την φίλη μου @Βαλέρια magic Θα περάσουμε καταπληκτικά, ανυπομονώ να σας δω
Εμπρός λαέ μην σκύβεις το κεφάλι, ο μόνο δρόμος είναι οργασμος και παλιΑχ αγαπγ μου το ξέρω.....για ένα καλύτερο αύριο και ένα χαμόγελο αγωνιζόμαστε όπως και ο λενον
Πως γυρνατε ετσι ρε καυλιαρες.θελετε να προκαλεσετε κανενα ατυχημα;Καλημερα αγάπες ......σήμερα από τις 16:00 διαθέσιμες και οι δύο.....
@Sofia_Magic
Κλαιω .......Εμπρός λαέ μην σκύβεις το κεφάλι, ο μόνο δρόμος είναι οργασμος και παλι
Χωρίς εσένα γρανάζι δεν γυρνά, Γιολάντα μπορείς χωρίς αφεντικά.
Η αλληλεγγύη κάνει τον κόσμο μας ωραιο, λευτεριά στη συντρόφισσα που χει κωλο μοιραιο
Τα αφήνω εδώ δια πάσα χρήση…
Έλα να ζήσει η επανάσταση!!!Εμπρός λαέ μην σκύβεις το κεφάλι, ο μόνο δρόμος είναι οργασμος και παλι
Χωρίς εσένα γρανάζι δεν γυρνά, Γιολάντα μπορείς χωρίς αφεντικά.
Η αλληλεγγύη κάνει τον κόσμο μας ωραιο, λευτεριά στη συντρόφισσα που χει κωλο μοιραιο
Τα αφήνω εδώ δια πάσα χρήση…
Αφεντικά έχουν τα σκυλιά μωρο μΚλαιω .......
Και με ντουντούκα μαζί....
Το σεξ είναι επανάσταση όπως έχει πει και μια.ψυχη ....Έλα να ζήσει η επανάσταση!!!
Δεν θα έχει doggie δηλαδή ?Αφεντικά έχουν τα σκυλιά μωρο μ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το σεξ είναι επανάσταση όπως έχει πει και μια.ψυχη ....
Ο μαγος εχει παρει τον ρολο του τσαρλι και τα κοριτσια ειναι οι αγγελοι χαχαχΈχω την εντύπωση πως τον Μάγο πλέον τον προσφωνείτε Γενικό Γραμματέα …
Καλα εννοείται....είναι από τα αγαπημένα μου εξάλλου...Δεν θα έχει doggie δηλαδή ?
Θα μου δινεις κωλο και θα σου δινω λουκανικα.κρεας με κρεας δηλαδη.δικαιη ανταλλαγη.οι καλοι λογαριασμοι κανουν τους καλους φιλους.και στα φιλικα μπαινουν τα καλυτερα γκολ.Θα δίνω κωλο θα μου δίνεις πατάτες και ντοματουλες
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΕΘΑΙΝΩ … Όχι τον δονητή τον λένε Τάκη. Η Βαλέρια είναι καινούργια στο γραφείο που έχουμε παιξει εκτός δουλειάς 2-3 φορές, αλλά φωτογραφίες δεν βγάλαμε.. δέν είχαμε το μυαλό μας εκείΚαλη σου μερα να σας γνωρισω τι βαλερια λεει δε βαζει μια φωτο μαζι της χαχαχ εκτος κι αν βαλερια εχεις ονομασει τον δονητη
Έτσι μπράβο γιατί καλή η επανάσταση αλλά μην ξεχνάμε και βασικές αξίες.Καλα εννοείται....είναι από τα αγαπημένα μου εξάλλου...
Είχατε το μυαλό σας στον «Τάκη»ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΕΘΑΙΝΩ … Όχι τον δονητή τον λένε Τάκη. Η Βαλέρια είναι καινούργια στο γραφείο που έχουμε παιξει εκτός δουλειάς 2-3 φορές, αλλά φωτογραφίες δεν βγάλαμε.. δέν είχαμε το μυαλό μας εκεί