Βανέσα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Like
- 9.453
Χαχαχαχα πανέτοιμα είναιΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΣΟΥ ΗΡΘΑ
Χαχαχαχα πανέτοιμα είναιΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΣΟΥ ΗΡΘΑ
με προσοχη γιατι κανουν τα πουλια μας να σπαρταρανε κ να τρεμουν απο το φοβο τους!Καλή ἰδέα! "Θ'ἀνταλλάσσουμε" τὰ μουνιά τους καί τίς ποῦτσες μας!
Έτσι μπράβο Έχω σκεφτεί και κάτι φίλε θα τρελαθεί όλο το νήμα … κάτσε και θα δειςΧαχαχαχα πανέτοιμα είναι
Το ξέρω κούκλα μου. Η κοινωνία μας φταίει. Για αυτό αγωνιζομαστε άλλωστεΚαπιταλιστικα ένστικτα είναι αυτά αγαπη μου
Έχω την εντύπωση πως τον Μάγο πλέον τον προσφωνείτε Γενικό Γραμματέα …Καπιταλιστικα ένστικτα είναι αυτά αγαπη μου
Ωχχχχ αρχίζω κ φοβάμαι χαχαχαΈτσι μπράβο Έχω σκεφτεί και κάτι φίλε θα τρελαθεί όλο το νήμα … κάτσε και θα δεις
Αχ αγαπγ μου το ξέρω.....για ένα καλύτερο αύριο και ένα χαμόγελο αγωνιζόμαστε όπως και ο λενονΤο ξέρω κούκλα μου. Η κοινωνία μας φταίει. Για αυτό αγωνιζομαστε άλλωστε
Από το να κοιμούνται δεν είναι καλύτερα???με προσοχη γιατι κανουν τα πουλια μας να σπαρταρανε κ να τρεμουν απο το φοβο τους!
Μόνο εσυ δεν πρέπει να φοβάσαιΩχχχχ αρχίζω κ φοβάμαι χαχαχα
Σα το ανέκδοτο, που λέει ο άλλος «ώπα ώπα να οργανωθούμε παιδιά, έχω φάει 5 και δεν έχω ρίξει καμία»Αρκεί να έχετε ανοιχτά τα φώτα, μην τυχόν κ γίνει κανένα «μπέρδεμα»
Μετά θα τσούζει…
Ακριβώς... imagine... Εγώ imagine πάντως τον αγώνα που θα δώσω όταν συναντηθουμεΑχ αγαπγ μου το ξέρω.....για ένα καλύτερο αύριο και ένα χαμόγελο αγωνιζόμαστε όπως και ο λενον
Εκτός ντομάτες με τι άλλο το δίνουμε???Αχ αγαπγ μου το ξέρω.....για ένα καλύτερο αύριο και ένα χαμόγελο αγωνιζόμαστε όπως και ο λενον
Με μια Gucci χαχαχαχΕκτός ντομάτες με τι άλλο το δίνουμε???
Και τα πολύ πολύ καλά??Με μια Gucci χαχαχαχ
Εννοείται. Πώς θα μεταφέρεις τις ντομάτες κούκλα μου?Με μια Gucci χαχαχαχ
Το λευκό μικρόφωνο τι το θές ρε αγάπη?Να σε γαμήσουμε θέλουμε όχι να κάνουμε ντουέτο....Καλημέρα αγαπούλες μου Γύρισα !! Έχω να κάνω κάποιες ακόμα δουλίτσες και μες τη βδομάδα δηλώνω διαθέσιμη, και θα ήθελα να σας γνωρίσω και από κοντά την φίλη μου @Βαλέρια magic Θα περάσουμε καταπληκτικά, ανυπομονώ να σας δω
δεν μπορω να φανταστω οτι θα βαλετε καποιον στην μεση κ το εργαλειο θα κοιμαται!Από το να κοιμούνται δεν είναι καλύτερα???
Συναγωνιστής καλύτερα....είναι ταπεινός άνθρωπος....Έχω την εντύπωση πως τον Μάγο πλέον τον προσφωνείτε Γενικό Γραμματέα …
Πότε δεν έχει γίνει και ούτε πρόκειται....δεν μπορω να φανταστω οτι θα βαλετε καποιον στην μεση κ το εργαλειο θα κοιμαται!
Καλη σου μερα να σας γνωρισω τι βαλερια λεει δε βαζει μια φωτο μαζι της χαχαχ εκτος κι αν βαλερια εχεις ονομασει τον δονητηΚαλημέρα αγαπούλες μου Γύρισα !! Έχω να κάνω κάποιες ακόμα δουλίτσες και μες τη βδομάδα δηλώνω διαθέσιμη, και θα ήθελα να σας γνωρίσω και από κοντά την φίλη μου @Βαλέρια magic Θα περάσουμε καταπληκτικά, ανυπομονώ να σας δω