petros_sketo
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 10.254
- Πόντοι
- 1.336
Που να δεις στο κρεββάτι τι άτιμο αγόρι που είμαι...Όλο ευκαιρίες ψάχνεις άτιμο αγόρι
Που να δεις στο κρεββάτι τι άτιμο αγόρι που είμαι...Όλο ευκαιρίες ψάχνεις άτιμο αγόρι
Πες μου που είσαι και τι κάννννεις....???Τέλος...Με έχετε κάνει εξαλη σήμερα....η λύσσα μου στην πιπα.εχει πάει σε άλλο level....
Προλαβαίνω να σε κλείσω άλλη μία φορά σήμερα;Με έχετε κάνει εξαλη σήμερα....η λύσσα μου στην πιπα.εχει πάει σε άλλο level....
Τέλεια πόζα. Μόνο που αδικείς λίγο τη ρώγα...Με έχετε κάνει εξαλη σήμερα....η λύσσα μου στην πιπα.εχει πάει σε άλλο level....
τι γυναικαρα θεε μουΜε έχετε κάνει εξαλη σήμερα....η λύσσα μου στην πιπα.εχει πάει σε άλλο level....
Έλα μια πιαστα να μ πειςΜεγαλωσαν τα βυζια σου;
Άλογο είσαι μοντελαρα!!!!!!!Με έχετε κάνει εξαλη σήμερα....η λύσσα μου στην πιπα.εχει πάει σε άλλο level....
Θα τα ρουφηξω καλυτερα....Έλα μια πιαστα να μ πεις
Βγάζω μύθους από το μυαλό μου… εχε χάρη μόνο αυτό σου λέω .. την επόμενη φορά όμως που θα με ειρωνευτείς σου υπόσχομαι πως θα το ανοίξω το στόμα μου. Όχι για να τσακωθώ, απλά για να βουλώσω το δικό σου, το οποίο έχει πάρει αέρα μόνο και μόνο επειδή σε σπρώχναμε και σε διαφημίζαμε και σε κάναμε θεά λες και μας πλήρωνε κάποιος. Με τη μόνη διαφορά ότι το έκανα από την καλή μου την καρδιά επειδή ήθελα να βοηθήσω… έλα φιλάκια , συνέχισε να γράφεις ψεύτικες καυλωμενες ιστορίες και να το παίζεις λυσσάρα για να καυλωσεις λίγο τον κόσμο, έχουν πιάσει οι ζεστές. ΜιλάμεΑν θεωρείς τον εαυτό σου αληθινό και δίκαιο ας ορίσουμε τις έννοιες πρώτα για να δούμε αν μιλάμε την ίδια γλώσσα..
Και σταματα ν βγάζεις μύθους από το.μυαλο σου
Καλή συνέχεια
Να το ανοίξεις το στόμα σου για πες?Βγάζω μύθους από το μυαλό μου… εχε χάρη μόνο αυτό σου λέω .. την επόμενη φορά όμως που θα με ειρωνευτείς σου υπόσχομαι πως θα το ανοίξω το στόμα μου. Όχι για να τσακωθώ, απλά για να βουλώσω το δικό σου, το οποίο έχει πάρει αέρα μόνο και μόνο επειδή σε σπρώχναμε και σε διαφημίζαμε και σε κάναμε θεά λες και μας πλήρωνε κάποιος. Με τη μόνη διαφορά ότι το έκανα από την καλή μου την καρδιά επειδή ήθελα να βοηθήσω… έλα φιλάκια , συνέχισε να γράφεις ψεύτικες καυλωμενες ιστορίες και να το παίζεις λυσσάρα για να καυλωσεις λίγο τον κόσμο, έχουν πιάσει οι ζεστές. Μιλάμε
Όχι μωρό μου.. για να το ανοίξω και να πέσω σε αυτό το επίπεδο πρέπει ο άλλος να με φτάσει στα όρια μου ή και να τα περάσει.. δεν θα πέσω τώρα επειδή μια κοπέλα προσπαθεί να ψαρέψει πελάτες και να φάει ότι μπορεί τώρα στα πίσω πίσω, κάνοντας χαμό και πανικό με άλλες κοπέλες.. είπαμε ..Να το ανοίξεις το στόμα σου για πες?
Αχαχααχαχααχαχ γλυκουλη μουεμενα δεν με ειπες μωρο σου ομως και αντι να σταξω απο την πουτσα σταζω απο τα ματια
Μας αρέσουν οι φώκιες αδερφέ...δεν ξέρεις τι ωραίο δέρμα έχουν!!!γιολαντα και βανεσσα περαν του οτι ειναι παχυδερμες σαν φωκιες, μιλανε και σαν νταλικερηδες.... απορω ποιος πληρωνει για να τις γαμησει αντι να γαμησει τα μοντελακια sandra, ariana
Ντροπή ρε μαν. Ένας άντρας δεν πρέπει να πέφτει τόσο χαμηλά. Κράτησε αυτή την άποψη για τον εαυτό σου, δεν χρειάζεται δημοσιοποίηση.γιολαντα και βανεσσα περαν του οτι ειναι παχυδερμες σαν φωκιες, μιλανε και σαν νταλικερηδες.... απορω ποιος πληρωνει για να τις γαμησει αντι να γαμησει τα μοντελακια sandra, ariana