Βανέσα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Like
- 9.453
Χαχαχα σχεδόν τελείωσα..Από Δευτέρα διαθέσιμη για ώρα θα ενημερώσω αύριοΕπανήλθες μωρό μου εσυ;; Τον διώξαμε τον εχθρό;;;
Χαχαχα σχεδόν τελείωσα..Από Δευτέρα διαθέσιμη για ώρα θα ενημερώσω αύριοΕπανήλθες μωρό μου εσυ;; Τον διώξαμε τον εχθρό;;;
Ετσι κυκλοφορεις εξω?Μωράκια αύριο από 16:00 ειμαι διαθέσιμη..... Can't wait
Έτσι σε εξωτερικό χώρο αν μπορούσαμε να το κάνουμε, θα σε επέλεγα.Μωράκια αύριο από 16:00 ειμαι διαθέσιμη..... Can't wait
Μόνο έτσιΕτσι κυκλοφορεις εξω?
Ερε τραμπάλα που έχει να πέσει....που είναι ο τραμπαλας να τα δει αυτά;;;;Μωράκια αύριο από 16:00 ειμαι διαθέσιμη..... Can't wait
Τη πούτσα και τη μπάλα ξέχασεςΕρε τραμπάλα που έχει να πέσει....που είναι ο τραμπαλας να τα δει αυτά;;;;
Έχεις δίκιο πάνε πακέτο αυτά....Τη πούτσα και τη μπάλα ξέχασες
Ωωωωωωωω ΜΑΡΗ ..ΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜωράκια αύριο από 16:00 ειμαι διαθέσιμη..... Can't wait
Ντεντενι ντεντενιΜωράκια αύριο από 16:00 ειμαι διαθέσιμη..... Can't wait
Την έχω γλείψει πριν από όλους σας, θα σέβεστεΜωράκια αύριο από 16:00 ειμαι διαθέσιμη..... Can't wait
Νοστιμη, νοστιμη;Την έχω γλείψει πριν από όλους σας, θα σέβεστε
Ερωτημα: Αποτι εχω παρατηρησει (αρκετες φορες που εχει τυχει να διαβασω τα γραφομενα σου) εχεις γλειψει αρκετες απο τις κοπελες..Την έχω γλείψει πριν από όλους σας, θα σέβεστε
Μπήκε κόσμος και λαός..μάγε περιμένουμε εναγωνίως και για τουρ τώρα..καλώς ήρθαν τα καινούργια κορίτσια
με ειρηνη κανιες ντυο?Θα την βοηθήσουμε εμείς μάγε..Αν θες την δοκιμάζω κ ολας
Η καλύτερη γευστικά και σαν εμπειρία ήταν με την @ariana.magic . Μπορώ να πω με σιγουριά πως αν είχα λίγες αμφιβολίες για το αν είμαι bisexual, όταν την εγλειψα τις έσβησαΕρωτημα: Αποτι εχω παρατηρησει (αρκετες φορες που εχει τυχει να διαβασω τα γραφομενα σου) εχεις γλειψει αρκετες απο τις κοπελες..
Το ερωτημα που μου ηρθε μολις τωρα και θα στο θεσω ευθυς αμεσως ειναι το εξης: ποια ηταν η καλυτερη απο οσες εγλυψες?
που είναι αυτή η παιδική χαρα; να έρθω με την νταλίκα να σε πάρω, όπως θα έρχομαι Αθήνα αύριο.Μωράκια αύριο από 16:00 ειμαι διαθέσιμη..... Can't wait
Αμοιβαία τα αισθήματα μωρό μουυυυΗ καλύτερη γευστικά και σαν εμπειρία ήταν με την @ariana.magic . Μπορώ να πω με σιγουριά πως αν είχα λίγες αμφιβολίες για το αν είμαι bisexual, όταν την εγλειψα τις έσβησα
Και τι γλείψιμο....Την έχω γλείψει πριν από όλους σας, θα σέβεστε
Τα καλύτερα!Αμοιβαία τα αισθήματα μωρό μουυυυ