Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.266
- Πόντοι
- 2.036
Ίσα-ίσαΕίμαστε κι εμείς που τρώμε και δεν παχαίνουμε, άλλος ένας λόγος να με αντιπαθείτε
Ίσα-ίσαΕίμαστε κι εμείς που τρώμε και δεν παχαίνουμε, άλλος ένας λόγος να με αντιπαθείτε
Κ γιατί να παχύνεις;;Είμαστε κι εμείς που τρώμε και δεν παχαίνουμε, άλλος ένας λόγος να με αντιπαθείτε
Εσύ είσαι μικρό ακόμα! Αργεί πολύ η ώρα που θα αλλάξει ο μεταβολισμός σου!Είμαστε κι εμείς που τρώμε και δεν παχαίνουμε, άλλος ένας λόγος να με αντιπαθείτε
αμα νιωθεις καλα με τον εαυτο σου εσυ!ολα τα αλλα περιττεουν!Είμαστε κι εμείς που τρώμε και δεν παχαίνουμε, άλλος ένας λόγος να με αντιπαθείτε
γιατι το λες αυτο? σε αγαπαμε αλλα δε στο δειχνουμε.Είμαστε κι εμείς που τρώμε και δεν παχαίνουμε, άλλος ένας λόγος να με αντιπαθείτε
Είμαστε κι εμείς που τρώμε και δεν παχαίνουμε, άλλος ένας λόγος να με αντιπαθείτε
Μάθε να μιλάς σωστά πρώτα.Τύπισσα τώρα που σε είδα εδώ θυμήθηκα μια σαχλαμάρα που είχα δει:
Πρόσεχε τις κοτσάνες που πετάς γιατί δεν είσαι η Ina, και γελάν και οι καπότες με αυτά που ξεστομίζεις…
Μάθε να μιλάς σωστά πρώτα.
Τα μέλη του μπου κάνουν μόνο έρωτα. ΜΟΝΟΠάντα απαντάω απλα γαμιεμαι θα απαντήσω μετά
Ηρεμία παιδιά.....έχει κ πανσέληνο σήμερα...η @Sofia_Magic πάντως μου είπε να προσέξω τα νεύρα μου ...Άντε τράβα να γαμήσεις την Γουέντι να ξελαμπικάρεις σε χαζοβιόλη.
Για αύριο σού είπα..Ηρεμ
Ηρεμία παιδιά.....έχει κ πανσέληνο σήμερα...η @Sofia_Magic πάντως μου είπε να προσέξω τα νεύρα μου ...
ΕπιτέλουςΤι κάνουν τα αγόρια μού? Από αύριο διαθέσιμη από της 4❤
Τζίζααας!!Καληνύχτα.....
Α μπερδεύτηκα σορρυ ....τσακωθείτε ελεύθερα νταξειΓια αύριο σού είπα..
Αλλά το μυαλό σού ταξιδεύει...
Εννοείται.δεν είναι καλό το απωθημένα...... τη πρώτη φοράς.μας συνεπήρε το πάθοςΤζίζααας!!
Γιολάντα? θα γυρίσουμε κ μαζί ένα? Θα μου μείνει αποθημένο
Γαλλικά και πιάνο, αν και δε τα πιάνω τα λατρεύωΟταν έχεις καλλιτεχνική φλέβα
Βάλε και ένα βιντεακι με κλαρίνο και γίναμε!!!Οταν έχεις καλλιτεχνική φλέβα
παιξε μας απο Little Richard το Long Tall SallyΟταν έχεις καλλιτεχνική φλέβα
H' όταν ο κώλος σου έχει φανταστικές καλλιτεχνικές ανησυχίεςΟταν έχεις καλλιτεχνική φλέβα