Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.260
- Πόντοι
- 2.036
Να επιβεβαιώσω, από λεγόμενα αξιόπιστου "φίλου", ότι είναι πολύ καλή περίπτωση η κοπελίτσα...
Εντάξει, επιλογή της και μάλλον δεν την αδικώ...Αν απαντούσε θα το διαπιστώναμε και εμείς αλλά μάλλον έχει δικά της κριτήρια για τη πελατεία της
Να απαντουσε και στα μηνυματα καλα θα ηταν!Να επιβεβαιώσω, από λεγόμενα αξιόπιστου "φίλου", ότι είναι πολύ καλή περίπτωση η κοπελίτσα...
Εγώ ένα μήνυμα από εδώ προσπάθησα να της στείλω αλλά δεν. Προφανώς έχει δικό της τρόπο.Να απαντουσε και στα μηνυματα καλα θα ηταν!
Εγω 4 τις εστειλα αλλα τζιφος! Δεν θα κατσω να σκασω! Υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια!Εγώ ένα μήνυμα από εδώ προσπάθησα να της στείλω αλλά δεν. Προφανώς έχει δικό της τρόπο.
Εγώ ένα μήνυμα από εδώ προσπάθησα να της στείλω αλλά δεν. Προφανώς έχει δικό της τρόπο.
Εννοείς κάτι ή απλά για τις εντυπώσεις;Εγω 4 τις εστειλα αλλα τζιφος! Δεν θα κατσω να σκασω! Υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια!
Τι εντυπωσεις φιλε μου? Εννοω οτι αμα δεν απανταει μια , δεν θα κατσω να ασχοληθω περαιτερω, υπαρχουν και αλλες κοπελες εδω μεσα! Λεφτα μονο να εχεις, και επιλογες υπαρχουν πολλες!Εννοείς κάτι ή απλά για τις εντυπώσεις;
Τι να συγχωρεσω? Δεν τρεχει τιποτα! Λαθη κανουν ολοι! Ανθρωποι ειμαστε!Συγχώρεσέ με φίλε μου, έκανα λάθος παράθεση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εννοείς κάτι ή απλά για τις εντυπώσεις;
Συγχώρεσέ με φίλε μου, έκανα λάθος παράθεση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εννοείς κάτι ή απλά για τις εντυπώσεις;
σ απαντησα με απλο κ κατανοητο τροπο ...Εγώ ένα μήνυμα από εδώ προσπάθησα να της στείλω αλλά δεν. Προφανώς έχει δικό της τρόπο.
Επειδή τα Ελληνικά σου μάλλον δεν σε βοηθάνε και ως έναν βαθμό εκτίθεσαι, εγώ μίλησα για μηνύματα και όχι για σχόλια. Διάβασε όλο το στόρυ και θα καταλάβεις κάτι. Αλλά ρε σεις κάποιοι έχετε αμολυμένο το ζωνάρι και περιμένετε πως και πως να το πατήσει κάποιος. Βγείτε έξω και τσακωθείτε όσο θέλετε. Έξω θα μου πεις βρωμάει μπαρούτι, μετεφορικά και κυριολεκτικά αλλά αφήστε να πει κάποιος μιά κουβέντα. Μην βλέπετε συνέχεια δράκους και φαντάσματα. Βέβαια, θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση να ήξερες τα μηνύματα που έχω στείλει...σ απαντησα με απλο κ κατανοητο τροπο ...
εντυπωσεις δεν ψαχνω ...
δεν σ εχω και σε υψηλη εκτιμηση ...Επειδή τα Ελληνικά σου μάλλον δεν σε βοηθάνε και ως έναν βαθμό εκτίθεσαι, εγώ μίλησα για μηνύματα και όχι για σχόλια. Διάβασε όλο το στόρυ και θα καταλάβεις κάτι. Αλλά ρε σεις κάποιοι έχετε αμολυμένο το ζωνάρι και περιμένετε πως και πως να το πατήσει κάποιος. Βγείτε έξω και τσακωθείτε όσο θέλετε. Έξω θα μου πεις βρωμάει μπαρούτι, μετεφορικά και κυριολεκτικά αλλά αφήστε να πει κάποιος μιά κουβέντα. Μην βλέπετε συνέχεια δράκους και φαντάσματα. Βέβαια, θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση να ήξερες τα μηνύματα που έχω στείλει...
Άστο, ας το λήξουμε εδώ γιατί δεν στρίβεις με την καμμία. Όλα καλάδεν σ εχω και σε υψηλη εκτιμηση ...
εδω μιλας οτι δεν εχεις τροπο επικοινωνιας ...
ενω εδω απο μονος σου λες οτι εχεις το τηλεφωνο ...
η μαθε ελληνικα η μην γραφεις μλκς στα νηματα ...
εσενα πρεπει να σ απανταμε πεταει και φορτωμενο ...Άστο, ας το λήξουμε εδώ γιατί δεν στρίβεις με την καμμία. Όλα καλά
μπορω να εχω το τηλ σου?Θα πεις ψεματα γιατι μιλουσαμε στο τηλέφωνο πριν απο λιγο ?