Μονσελας
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2020
- Like
- 945
- Πόντοι
- 86
Σε γαμω στο τσαμπα αμα θεςΔεν πρόκειται όμως να συμβεί δυστυχώς. Εγώ τα δικαιολογώ τα κορίτσια καλά κάνουν! Ε ρε να ήμουν κοπέλα εμφανίσιμα και γαμευσιμη με 150 θα έμπαινα!!!!
Σε γαμω στο τσαμπα αμα θεςΔεν πρόκειται όμως να συμβεί δυστυχώς. Εγώ τα δικαιολογώ τα κορίτσια καλά κάνουν! Ε ρε να ήμουν κοπέλα εμφανίσιμα και γαμευσιμη με 150 θα έμπαινα!!!!
Σε γαμω στο τσαμπα αμα θες
Αυτα δεν είναι τίποτα... Που να δεις σε νήματα γραφείων τι ΕΠΙΚΗ ΑΓΑΠΟΥΛΙΑΣΗ πέφτει ολημερίς και οληνυχτις, από τους ίδιους και τους ίδιους.Και μετά απορείται γιατί υπάρχει νήμα σαν το "τι θα γίνει τελικά με αυτές τις Ελλεϊνίδες".
Τα ίδια σάλια που κάνετε με τις γυναίκες που προσπαθείτε να γαμήσετε εκεί έξω , τα ίδια και χειρότερα κάνετε και στις πουτάνες.Ο ένας τη λέει θεά , ο άλλος μωρό μου λες και είναι η γκόμενά του , και απορείτε για την κατάντια του Έλληνα.
Έχετε γεμίσει 20 σελίδες και ξεροσταλιάζετε σαν γυμνοσάλιαγκες να πάρετε ένα τηλεφωνάκι τρομάρα σας μπας και γαμήσετε και μάλιστα επί πληρωμή.Είσαστε για γέλια και για κλάματα.Κατάντια.
Πες τα.Μαγεία δηλαδή!?Είστε έρωτας εσείς οι petite...
Έλα ρε Σοχοβιτς πάλι κλωνάρια???καλημερα και καλη εβδομαδα
το τηλεφωνο σου οποτε μπορεσεις
σε ευχαριστω
Εμένα που δεν ζήτησα, μου έστειλε τη συσκευή της.Εμένα μου έστειλε την ταχυδρομική θυρίδα της.
Με 19 cm δεν γάμησε κανείς. Κώλο εννοείται......από ότι κατάλαβα θέλει να ξέρει το nick του πελάτη...για αυτό δεν ανεβάζει το κινητό σε κοινή θέα...
...προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με αυτό...γιατί για παράδειγμα...ποτέ δεν δήλωσα ότι την έχω 19cm!...
Άγιε θα πήξετε στα πιμιά.Εμένα που δεν ζήτησα, μου έστειλε τη συσκευή της.
Καί ρώτησε την κοπέλα...και τηλεφωνο ..μην το ξεχασεις...!
Σε πρόλαβε άλλη συνάδελφε. Ανέβα στα 160.Δεν πρόκειται όμως να συμβεί δυστυχώς. Εγώ τα δικαιολογώ τα κορίτσια καλά κάνουν! Ε ρε να ήμουν κοπέλα εμφανίσιμα και γαμευσιμη με 150 θα έμπαινα!!!!
Περίμενε βγήκε μπροστάρης οΈκανε κανένας την καμικαζια ή ακόμα ειμαστε στο μπλα μπλα?
Γεια σου Μαγδα! Ειμαι ο Γιακουζα και δουλευω στην ιαπωνικη μαφια!Ειμαι η Μαγδα19 φοιτητρια.
Έτσι!Πες τα.
Κοντολάγνος
Αυτός είναι ο σωστός τρόπος να συστήνεται μία κοπέλα!Ειμαι η Μαγδα!