Νέα

Μάγδα Καραμπατζάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fideboras
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
fideboras

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Γιατί το ποιο πιθανό είναι να μείνουν με το πουλί στο χέρι. Το 75% των αθλητριών στα ομαδικά σπορ είναι λεσβίες. Εκεί να δεις πλακομούνια να σου φύγουν τα ούρα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γιατί το ποιο πιθανό είναι να μείνουν με το πουλί στο χέρι. Το 75% των αθλητριών στα ομαδικά σπορ είναι λεσβίες. Εκεί να δεις πλακομούνια να σου φύγουν τα ούρα
για πες τυπε?εχεις δει?τι παιζει?στα αποδυτηρια γινονται?

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
OP
OP
fideboras

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Τύπε Ολυμπιακοί αγώνες 2004, στο ολυμπιακό χωρίο Ελληνίδα αθλήτρια ας μην πω σε ποιο άθλημα, έχει πάρει στο δωμάτιο της μία ρωσίδα του στίβου και την ξεκωλιάζει κανονικότατα, οι φωνές έχουν σκεπάσει ένα ολόκληρο τετράγωνο.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τύπε Ολυμπιακοί αγώνες 2004, στο ολυμπιακό χωρίο Ελληνίδα αθλήτρια ας μην πω σε ποιο άθλημα, έχει πάρει στο δωμάτιο της μία ρωσίδα του στίβου και την ξεκωλιάζει κανονικότατα, οι φωνές έχουν σκεπάσει ένα ολόκληρο τετράγωνο.
αυτα ειναι τυπε :rockon:

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16

τωρα μας αναψες για τα καλα :cum: :cum: :cum:...τυπε που τα ξερεις αυτα,ησουν εθελοντης?επρεπε να προσφερθεις να δωσεις κ κει ενα χερακι :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε η ρωσιδα ποια ηταν?αυτο μπορεις να πεις?
να δουμε αν ειχε γουστο η δικια μας :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τωρα μας αναψες για τα καλα :cum: :cum: :cum:...τυπε που τα ξερεις αυτα,ησουν εθελοντης?επρεπε να προσφερθεις να δωσεις κ κει ενα χερακι :grin:
τυπε ο φιδεμπορας ολο σε τετοιες φασεις ειναι μεσα
ειναι ψαγμενο ατομο :rockon:

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
τυπε ο φιδεμπορας ολο σε τετοιες φασεις ειναι μεσα
ειναι ψαγμενο ατομο :rockon:

τυπε δεν εχω λογο να μην τον πιστεψω,αν κ το nickname του με βαζει σε υποψιες..δε πιστευω να μας πουλας κ μας φιδια,ε? :grin: ..τουλαχιστον πες μας ηταν αθλητρια ομαδικου ή ατομικου αθληματος? :think:

OP
OP
fideboras

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Τύπε μου όχι δεν ήμουν εθελοντής άλλη είναι η δουλειά μου. Ας πούμε πως γνωρίζω πράγματα και καταστάσεις αρκετά ώστε αν πω ονόματα να φάω πολλές μυνήσεις.  :rockon: :rockon: :rockon:

Αντε και για να δώσω και κανά στοιχείο. η ρωσίδα ήταν ανύπαρκτη δεν ήξερα το όνομα της. Η Ελληνίδα πάντως έπαιζε τεννις  ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τύπε μου όχι δεν ήμουν εθελοντής άλλη είναι η δουλειά μου. Ας πούμε πως γνωρίζω πράγματα και καταστάσεις αρκετά ώστε αν πω ονόματα να φάω πολλές μυνήσεις.  :rockon: :rockon: :rockon:

Αντε και για να δώσω και κανά στοιχείο. η ρωσίδα ήταν ανύπαρκτη, η Ελληνίδα πάντως έπαιζε τεννις  ;)
γιαυτο τραυματιστηκε τυπε?τι κανει η κουραση :2funny:

OP
OP
fideboras

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
OP
OP
fideboras

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Είχαν βγει ιστορίες για την αυξημένη λίμπιντο.  :2funny: :2funny: :2funny:

Εν μέρει είναι αλήθεια. Σε πολλές περιπτώσεις αυτό προκαλείται και από τις ντόπες που παίρνουν και γίνονται αντρογυναίκες μετά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom