apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
γιατι δεν κανετε μια παρτουζα τυπε?και εγω την αλλη μια χαρα!
γιατι δεν κανετε μια παρτουζα τυπε?και εγω την αλλη μια χαρα!
γιατι δεν κανετε μια παρτουζα τυπε?
γιατι δεν κανετε μια παρτουζα τυπε?
για πες τυπε?εχεις δει?τι παιζει?στα αποδυτηρια γινονται?Γιατί το ποιο πιθανό είναι να μείνουν με το πουλί στο χέρι. Το 75% των αθλητριών στα ομαδικά σπορ είναι λεσβίες. Εκεί να δεις πλακομούνια να σου φύγουν τα ούρα
για πες τυπε?εχεις δει?τι παιζει?στα αποδυτηρια γινονται?
αυτα ειναι τυπεΤύπε Ολυμπιακοί αγώνες 2004, στο ολυμπιακό χωρίο Ελληνίδα αθλήτρια ας μην πω σε ποιο άθλημα, έχει πάρει στο δωμάτιο της μία ρωσίδα του στίβου και την ξεκωλιάζει κανονικότατα, οι φωνές έχουν σκεπάσει ένα ολόκληρο τετράγωνο.
Τύπε Ολυμπιακοί αγώνες 2004, στο ολυμπιακό χωρίο Ελληνίδα αθλήτρια ας μην πω σε ποιο άθλημα, έχει πάρει στο δωμάτιο της μία ρωσίδα του στίβου και την ξεκωλιάζει κανονικότατα, οι φωνές έχουν σκεπάσει ένα ολόκληρο τετράγωνο.
τυπε η ρωσιδα ποια ηταν?αυτο μπορεις να πεις?Τύπε Ολυμπιακοί αγώνες 2004, στο ολυμπιακό χωρίο Ελληνίδα αθλήτρια ας μην πω σε ποιο άθλημα, έχει πάρει στο δωμάτιο της μία ρωσίδα του στίβου και την ξεκωλιάζει κανονικότατα, οι φωνές έχουν σκεπάσει ένα ολόκληρο τετράγωνο.
τυπε ο φιδεμπορας ολο σε τετοιες φασεις ειναι μεσατωρα μας αναψες για τα καλα ...τυπε που τα ξερεις αυτα,ησουν εθελοντης?επρεπε να προσφερθεις να δωσεις κ κει ενα χερακι
τυπε ο φιδεμπορας ολο σε τετοιες φασεις ειναι μεσα
ειναι ψαγμενο ατομο
γιαυτο τραυματιστηκε τυπε?τι κανει η κουρασηΤύπε μου όχι δεν ήμουν εθελοντής άλλη είναι η δουλειά μου. Ας πούμε πως γνωρίζω πράγματα και καταστάσεις αρκετά ώστε αν πω ονόματα να φάω πολλές μυνήσεις.
Αντε και για να δώσω και κανά στοιχείο. η ρωσίδα ήταν ανύπαρκτη, η Ελληνίδα πάντως έπαιζε τεννις ;)
γιαυτο τραυματιστηκε τυπε?τι κανει η κουραση
ειχε ξεκωλιασει και αλλες τυπε?Είχε ξεσκίσει το μισό ολυμπιακό χωριό ρε τύπε μετά την πήρε η κάτω βόλτα. Τι Περίμενες με τέτοια τζιτζιβίλικια
και δεν της φαινεται ρε τυπεΕίχαν βγει ιστορίες για την αυξημένη λίμπιντο.
και δεν της φαινεται ρε τυπε