Νέα

Μαγαζιά στη Αθήνα όπου παίζουν κοπέλες από 20-30...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα julio_the_impaler
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

julio_the_impaler

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
παιδια επειδη ειμαι ''νεος'' Αθηναιος, θελω σιγα σιγα να προσαρμοζομαι ! για αυτο θα ηθελα να σας ρωτησω για το που παιζουν μαγαζια με τετοιες ηλικιες και οι κοπελες εκει να ψαχνονται !!! εννοω καλο κοσμο να εχει και οχι σαπακια και να ειναι σχεδον ολα γυναικοπαρεες και οχι ψ...ρια !φυσικα δεν ψαχνω να μαθω για club, αλλα για μπαρακι style !! ευχαριστω !!

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
γιατι αναλωνεσε στο να γραφεις και δε λες ρε παιδια ψαχνω τον παραδεισο
ρε φιλε τετοια μαγαζια ανα καιρους υπαρχουν αλλα επειδη γενικως ο ελληνας αντρας ειναι λιγουρας μολις μαθευτει αυτοματα και ως δια μαγειας ο παραδεισος γινεται πουτσοπαρελαση

donhostieros

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
9
Πόντοι
1
παιδια επειδη ειμαι ''νεος'' Αθηναιος, θελω σιγα σιγα να προσαρμοζομαι ! για αυτο θα ηθελα να σας ρωτησω για το που παιζουν μαγαζια με τετοιες ηλικιες και οι κοπελες εκει να ψαχνονται !!! εννοω καλο κοσμο να εχει και οχι σαπακια και να ειναι σχεδον ολα γυναικοπαρεες και οχι ψ...ρια !φυσικα δεν ψαχνω να μαθω για club, αλλα για μπαρακι style !! ευχαριστω !!
To μονο που σε σωνει ειναι να παραδεχτεις πως το thread το ανοιξες για πλακα...

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Φιλε δεν έχεις διευκρινίσει σε τι είδους μαγαζιά αναφέρεσαι ? σε μπουρδέλα ,στούντιο ,μασατζίδικα ,κωλομπαρά strip show η τυροπιτάδικα ...

OP
OP
J

julio_the_impaler

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
κοιταξτε μαλακας δεν ειμαι...η μαλακια ομως με εχει φαει !! ετερον εκατερον !! για ενα απλο μαγαζι ρωτησα... οντως ομως μολις μαθευτει κατι για γυναικες πολλες σε μαγαζι..ορμανε ολοι...και να σκεφτειτε ειναι πολυ περισσοτερες απο εμας !! θα επρεπε να ειναι περισσοτερες σε οποιο μαγαζι και να πηγαιναμε !! και οχι αντιστοιχια 10 αντρες σε 3 γυναικες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom