Νέα

Mαγαζί με ''πραγματικό'' prive?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ussername
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cooljohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
11
αν και ολιγον βετερανος στο χώρο (δεν ξερω προσφάτως τι παιζει) η εμπειρια μου λεει οτι ακομα και κουρτινα να υπαρχει ο χωρος ειναι συνηθως κοινος για ολους τους κουρτινακηδες...
σε δυο μαγαζια εχω παει με ξεχωριστα "κουβουκλια" αλλά το ενα εχει κλείσει εδω και χρονια (το παλιο million στην 3ης σεπτεμβρη) και το αλλο ειναι λιγο μακρυα, στο LA  :P
κατα τα άλλα, εν πολλοίς συμφωνώ με τους συναγωνιστές, ότι όποιος γυρίζει μυρίζει και όποιος ψαχνει και διαβάζει ξεστραβώνεται...
ασχετα που ομολογω ότι κι εγω μερικές φορές νοιώθω λίγο :hmm:  γιατί οι πανμεγιστοι παμπάλαιοι, λενε με... αυστηρότητα κατσε και διαβασε... συμφωνώ επι της αρχης, αλλα μερικές φορές είναι αρκετά έως πολύ δύσκολο να ψαρέψεις πληροφορίες σε εκατοντάδες ή χιλιάδες σελίδες και ειδικά όταν συχνά τα 3/4 των μηνυμάτων είναι πειράγματα και άσχετα σχόλια  ;)
όχι το φαί μασημένο, συμφωνώ σαυτό, αλλά τουλάχιστον ένα σύντομο τιπ για να έχει ο αλλος μια εικόνα και μια "βάση" θα ήταν καλό για όλους μας  ;)

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606
ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!!!!!!!!!

Εμαθα οτι πολλη τιμησατε το tutti frutti!!!!!

Ρε λαμογια.....ενταξει....πηγατε....κανανας δεν μας εκανε την τιμη να γραψει κατι?

Ειναι και τα λαμογια που ερχονται,διαβαζουνε τι παιζει...και την κανουνε με ελαφρα πηδηματακια!!!!!

Για να σας δω .......λαμογια!!!!!!

smiler

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!!!!!!!!!

Εμαθα οτι πολλη τιμησατε το tutti frutti!!!!!

Ρε λαμογια.....ενταξει....πηγατε....κανανας δεν μας εκανε την τιμη να γραψει κατι?

Ειναι και τα λαμογια που ερχονται,διαβαζουνε τι παιζει...και την κανουνε με ελαφρα πηδηματακια!!!!!

Για να σας δω .......λαμογια!!!!!!

Πές μας εσύ λοιπόν.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.479
Πόντοι
7.885
μέδουσα στα χανια. άμα εισαι γνωστός τρως και μπριτζόλα.......

Μπριζόλα στο Μέδουσα :o :o :think:.Καλά πόσο ''γνωστός'' πρέπει να είσαι για να γίνει αυτό :think:.Πόσα ευρά έχεις στάξει ρε φίλε για να φας μπριζόλα εκεί :huh: :huh:.Εμένα ένας φίλος μου το καλοκαίρι πήγαινε κάθε βδομάδα επί ένα 3μηνο και ακούμπαγε το λιγότερο 150 ευραίους στην ίδια όμως γκόμενα(ρουμούνα αν θυμάμαι καλά) και πάλι δεν έγινε λόγος ούτε για έναν απλό φραπέ :headbang: :headbang:.Και απ'ότι μου είχε πει το ήξερε κιόλας ότι εκεί δεν παίζει κάτι άλλο γενικά(καλός  :jerking: κι αυτός)

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
329
Πόντοι
2.287
Prive με κουρτινα εχει και το Εροτικα, μια φαρδια πολυθρονα το "μωρο" σου και εσυ,
κανεις αλλος.
Παλαιοτερα ειχε κανονικο δωματιο, αλλα λενε πως εγινε "ντου" και πιασαν εναν να...
και το εκοψαν.
Φημες?? ισως...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και στο μπουρναζι καλα ειναι...δεν ειναι ακριβως ακριβως απολκλειστικο αλλα αν πας καθημερινη λιγο αργουτσικα που δεν εχει λαο (εδω δεν εχει ΠΣΚ  :grin:) εισαι αρχοντας....ολο το νταραβερι για παρτη σου  ;)

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.378
Πόντοι
456
ποτε εβαλαν κουρτινα στο erotica?

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16

απορία επειδή ειδικότης μου είναι τα μασάζ...στο πριβέ των στριπτιζάδικων προσφέρουν φραπέ απλό ή φραπέ με καλαμάκι και ενίοτε και μπριζόλα???

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.378
Πόντοι
456
δεν θυμαμαι ποτε ηταν το τελευταιο πριβε και εγω με αρτεμις παρεππιπτονως η κουρτινα ομως δεν μου λεει κατι θα την ειχα προσεξει.Παντως μαλακια ειναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom