Καλησπέρα,έχοντας μικρή εμπείρια απο τα εν λόγω ιδρύματα,ποια εξ αύτων εχουν κανονικο πριβε? δηλαδη κουρτίνα και σε ξεχωριστό μερος οπως ειναι π.χ στο erotica?(ειμαι και λιγο ντροπαλός).Eπισής,ποιο θα προτείνατε ως καλύτερο για να παει κάποιος μόνος και καθημερινή? Ευχαριστω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mαγαζί με ''πραγματικό'' prive?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ussername
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 31
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Αν ειναι εφικτό και στα δυο,δηλαδή ρε παιδι μου να υπάρχει και μια στοιχειώδεις ανεση και διακριτικότητα,οχι ο ενας πανω στον αλλοΣτο χώρο επικεντρώνεσαι , ή στις υπηρεσίες ?
Δηλαδή για μουσσες που μου πέφτει και κοντα δεν? Βλέπω στο site τους ενα ξεχωριστό χώρο με κουρτίνα,ειδαλως erotica που εχω ξαναπαει,αλλα δεν μου εκανε και ιδιαιτερη εντύπωση το επίπεδο των κοριτσίων,τουλαχιστόν πριν κανα 6μηνο που το επισκευτήκα,αλλα απο άποψη χώρου ηταν σουπερ
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Άκου επειδή μπήκες πρώτη φορά στο σάιτ και άρχισες τις πονηράδες .
Έχουνε γραφτεί 185.000.000.000 posts που περιγράφουνε τα πάντα
Κάτσε μέχρι το βράδυ διάβασε λίγο κριτικές , ενημερώσεις και θα μορφώσεις άποψη .
Χρόνο έχεις
Άμα δεν καταλάβεις κάτι ξαναρώτα γύρω στις 11.00 να σου πούμε !
Κάτσε μέχρι το βράδυ διάβασε λίγο κριτικές , ενημερώσεις και θα μορφώσεις άποψη .
Χρόνο έχεις
SOUTZ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2006
- Κριτικές
- 16
- Like
- 21
- Πόντοι
- 5.775
Άκου επειδή μπήκες πρώτη φορά στο σάιτ και άρχισες τις πονηράδες .
Χρόνο έχεις
Σωστός!!!!!!!!
mazda6
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2009
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
Ακου τον πουρ τι σου ειπε ποιο πανω.
1. Το οτι πηγες ενα 6μηνο πριν δεν λεει τπτ. Μπορει να πας τωρα και να μην γνωριζεις ουτε τις μισες. Τα στριπ ειναι enviromental friendly ακολουθουν τις αρχες της ανακυκλωσης.
2. Πριβε κουρτινιαρικο εχει σε πολλα μαγαζια. Αλλα δεν σημαινει οτι σωνει και καλα θα εισαι μονος σου. Και οι υπολοιποι τι να κανουμε να περνουμε νουμερο σαν στο ικα και να περιμενουμε να χυσεις?
3. Αν εισαι ντροπαλουλης τοτε παρε κανα city tour κανα καλ γκιρλ και ραντεβου στο ξενοδοχειακι. Και ποιο φτηνα και θα εισαι και μοναχουλης σου.
4. Μην ξαναρωτησεις μαλακιες αν δεν προσπαθησεις να διαβασεις πρωτα. Εμεις που γραφουμε τοσες αραδες (εγω και ανορθογραφες) τι ειμαστε μαλακες?
5. Καλως ηρθες
1. Το οτι πηγες ενα 6μηνο πριν δεν λεει τπτ. Μπορει να πας τωρα και να μην γνωριζεις ουτε τις μισες. Τα στριπ ειναι enviromental friendly ακολουθουν τις αρχες της ανακυκλωσης.
2. Πριβε κουρτινιαρικο εχει σε πολλα μαγαζια. Αλλα δεν σημαινει οτι σωνει και καλα θα εισαι μονος σου. Και οι υπολοιποι τι να κανουμε να περνουμε νουμερο σαν στο ικα και να περιμενουμε να χυσεις?
3. Αν εισαι ντροπαλουλης τοτε παρε κανα city tour κανα καλ γκιρλ και ραντεβου στο ξενοδοχειακι. Και ποιο φτηνα και θα εισαι και μοναχουλης σου.
4. Μην ξαναρωτησεις μαλακιες αν δεν προσπαθησεις να διαβασεις πρωτα. Εμεις που γραφουμε τοσες αραδες (εγω και ανορθογραφες) τι ειμαστε μαλακες?
5. Καλως ηρθες
jamest
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Οι κριτικές υπάρχουν για κάποιο λόγο, επείδη οι περισσότεροι βαριούνται να ασχοληθούν και τα θέλουν έτοιμα δε συμαίνει οτι είναι αναγκασμένοι πιο έμπειροι να ασχοληθούν. Εγώ συμφωνώ με ότι ανέφεραν οι υπόλοιποι...Για ηρεμηστε λιγο με το παιδι,μια ερωτηση έκανε.
αϊντε ολοι παλιοι την είδατε.
μπορείτε να του πείτε να ψαξει περισσότερο στο site πιο όμορφα.
manosbeach
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ακόμα θυμάμαι την πρώτη μου σε στριποκολαδικο…
Κάτι μεταξύ ντροπής, αγωνίας, άγνοιας, και καταραμένης καυλας να δω τι παίζει
Αυτή όλη η διαδικασία βρε παιδιά το κάνει γλυκό.
Αν είναι απλό και έτοιμο και σίγουρο να το χέσω και να πάω σε ένα στούντιο για εύκολα
Ακόμα και ότι πρέπει να το παλέψω το τεμάχιο έχει την ομορφιά του. Αν ξέρω πως το τεμάχιο τα κάνει όλα και πως κάνει εξωτερικές δουλείες δεν με ενδιαφέρει πια.
Θέλω να έχω την αίσθηση του κυνηγού να με ταλαιπωρήσει να με κάνει να κλάψω τα λεφτά που ξοδεψα αλλα όταν γίνει να το απόλαυσω γιατί με ταλαιπώρησε.
Αυτό είναι βρε παιδιά το Στριπ όχι μόλις την δω τη κοπέλα να ρωτήσω τι κάνει στο πριβέ και ποσό πάει κλπ.
Για αυτά στα στούντιο
Αν είναι απλό και έτοιμο και σίγουρο να το χέσω και να πάω σε ένα στούντιο για εύκολα
Ακόμα και ότι πρέπει να το παλέψω το τεμάχιο έχει την ομορφιά του. Αν ξέρω πως το τεμάχιο τα κάνει όλα και πως κάνει εξωτερικές δουλείες δεν με ενδιαφέρει πια.
Θέλω να έχω την αίσθηση του κυνηγού να με ταλαιπωρήσει να με κάνει να κλάψω τα λεφτά που ξοδεψα αλλα όταν γίνει να το απόλαυσω γιατί με ταλαιπώρησε.
Αυτό είναι βρε παιδιά το Στριπ όχι μόλις την δω τη κοπέλα να ρωτήσω τι κάνει στο πριβέ και ποσό πάει κλπ.
Για αυτά στα στούντιο
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Ακόμα θυμάμαι την πρώτη μου σε στριποκολαδικο…
Για αυτά στα στούντιο
Πολύ αφοριστικό αυτό δεν μου άρεσε .
proedros46
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 267
- Πόντοι
- 606
το καλο το prive το εχει το tutti frutti.
πραγματικο prive..με κουρτινα
το χειροτερο ....star......αυτο δεν ειναι prive...ειναι παρτουζα
omgmitzidis2
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
το καλο το prive το εχει το tutti frutti.
Το αλλο με τον Τοτο
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
σπίτι μου πλέον σε ειδικά διαμοεφωμένο κουβούκλιο με πλεξιγκλάς σας τον παίζω και σας τον φτύνω καλύτερα από όλες τις άλλες και στην απίστευτη τιμή των 20 ευρών!
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
σπίτι μου πλέον σε ειδικά διαμοεφωμένο κουβούκλιο με πλεξιγκλάς σας τον παίζω και σας τον φτύνω καλύτερα από όλες τις άλλες και στην απίστευτη τιμή των 20 ευρών!
Σαν αυτά που έχει ο Πάπας όταν πάει βόλτες?
αφεντικό, να κάνω κανά μεροκάματο στο μαγαζί? τελιώνει το χρήμα και είμαστε ακόμα στις 16 του μήνα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 8K